Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:10

no páni, tahleta zelená se ti moc povedla. +uculí se a ukáže jí jak je dělat ještě větší, a aby nepraskaly, když si na něco sednou, a sophii úplně moc svítí oči a dělá jednu bublinu za druhou, občas je má teda maličko šišatý, a pak vyskočí, aby je honila, a vicky se uculí, podvědomě si pohladí břicho, vstane a dojde k byronovi+ je šikovná. jako vážně, mně to na první pokus nešlo. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 21:12

+obejme Vicky a přitáhne si ji k sobě a dá jí pusu do vlasů+ Já vás miluju obě dvě. +usměje se na ni a pohladí ji po břiše+ Všechny tři.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:17

+opře se mu zády o hrudník a usměje se pro sebe, vtiskne mu pusu na čelist, a proplete si s ním prsty na svým břiše+ a já tebe. +pousměje se tak měkce, a je jí tak strašně moc pěkně, jak tam tak spolu sledujou malou jak běhá za bublinama+ ale je ti jasný, že jich teď budeme mít plnej dům. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 21:19

To je náhodou super! +zasměje se a kouká na malou+ Jak dlouho to vydrží? To bude docela dobrodrůžo se v tom brodit a schovávat!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:23

to záleží na tom, jak moc se soustředí... někdy můžou držet i celej den. +uculí se+ ale já je kdyžtak zmizím až nebude dávat pozor. +slíbí mu+ myslím, že bude fakt silná čarodějka. ale to si asi myslí každá máma co. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 21:25

Jenom den? Já jsem doufal, že aspoň tak čtrnáct dní. +zasměje se+ No to si možná myslí, ale Sophie opravdu bude. Protože je po tobě, moc šikovná. +koukne na ni vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:30

myslím, že bude. ne kvůli mně, ale protože je to génius. +uculí se na něj+ myslíš... že bysme měli začít přemejšlet o školce? příští rok? +pousměje se tázavě+ co si myslíš o školkách vůbec? +zeptá se, protože se o tom nikdy nebavili+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 21:32

Já myslím, že bude kvůli tobě. +usměje se na ni a ví, že je to pravda+ Školka? +koukne na ni zmateně? Já jsem do žádný nechodil. My ji nedáme na uení k jediům?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:35

takhle malinkou jo, víš jak je to u jediů drsný? +zazubí se+ no, já jsem taky do žádný nechodila. Ale nemusíme to dělat stejně jako to dělali naši rodiče. +uculí se+ já nevim. jako ještě je čas, ale přihlášky se podávají dost dopředu.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 21:36

No jasně, ale když seš jedi, tak na to máš vllohy a ona je jedi, že jo. +koukne na ni+ No a jsou nějaký školky pro kouzelický děti? Aby v té normální někoho nepřišpendlila na stropě, nebo nezačala kouzlit bubliny..
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London