Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2020 23:25

já nevim, jak je to dlouhá jízda? +uculí se mu do kůže, pohladí ho rty na krku, a stoupá mu rukou po stehně+ možná bysme měli na chvilku vystoupit? +navrhne a přejede mu jazykem po tom místě na krku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2020 23:26

Myslíš, že nám to projde? +rozhlídne se kolem, pak ji chytne za ruku a zatáhne za nejbližší umělej keřa totálně ji tam zlíbá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2020 23:30

+rozhlídne se+ kamera je támhle, takže tady by ělo bejt slepý místo. +uculí se, opře se tam vedle umělýho vlkodlaka a přitáhne si ho za triko k sobě+ nebojíš se? +uchichtne se mu do rtů, a trochu mu vyhrnuje triko, aby se mu dostala na kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2020 23:36

Jako čeho? Že tě ošukám, až budeš křičet? +zazubí se na ni a vyhrne jí triko a ppolaská jazykem prsa+ Vsadím se, že nemáš kalhotky...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2020 23:39

že mě někdo uslyší. +uculí se, opře se o zeď a zasténá, jak jí tělem projede záchvěv rozkoše+ myslíš že nemám? +vydechne a vklouzne mu prstama do vlasů, a nemáááá protože je ztracenej případ+ vsadím se, že ti z tý představy stojí. +zatahá ho trochu za vlasy a prohne se prsama proti němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2020 23:41

Chceš vědět, jak moc mi z tebe stojí? Z tvojí vůně a, no, ano taky z tý představy, že nemáš kalhotky. +uculí se a přitiskne se k ní rozkrokem a ve slabinách může cítit jeho absolutně tvrdý péro+ Řekni, že chceš, abych tě ošukal.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2020 23:46

jo... chci to vědět. +vydechne, přitiskne se k němu klínem a zasténá mu do rtů, a zvlhne z něj ještě víc, otře se o něj pánví, a musí se kousnout do rtu+ do prdele. +vydechne a vtiskne mu nehty do kůže, aby se trochu vzpamatovala+ chci abys mě ošukal. +zopakuje poslušně+ tak, že nebudu moct dát nohy k sobě a každej to na mě pozná. +uculí se a sjede mu rukou do klína, aby ho stiskla v ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2020 23:48

Jooo, to je moje malá, poslušná děvka. +zazubí se na ni a vyhrne jí sukni, aby jí polaskal prsty a pěkně siji připravil, i když v péru mu už cuká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2020 23:51

líbí se ti, když sem poslušná? +uculí se, zasténá, trochu se pro něj rozkročí, a zachvěje se, když jí sáhne mezi stehna, a může cítit, jak moc je z něj už vlhká, klouže mu rty na krku, a nečekaně ho kousne, docela tvrdě, aby si nemyslel, že je zase poslušná moc :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2020 23:53

Aaah. Ty jedna děvko. +uculí se na ni, to si odneseš. +a aby si to odnesla, tak si rozepne poklopec a na jeden příraz jí ho tam šoupne celýho a pak začne pomalu provokativně přirážet+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London