Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2020 23:58

jo? co mi uděláš? +uculí se a sklouzne mu zuby pod ucho, jen trochu, provokuje, nekousne, ale jen skoro, a skoro se třese vzrušením, a když do ní přirazí, vykřikne mu tlumeně do ramene a pevně se ho chytne, trochu frustrovaně se proti němu zavlní, protože ji provokuje a trápí a je to boží a mučivý+ vyšukej mě... +zakňourá a sevře ho v sobě, snaží se ho přimět ztratit kontrolu, a dost jí bere dech bejt v jeho moci+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2020 23:59

Jak si přeješ, lásko moje. +zavzdychá jí do ucha a začne si ji brát, tvrdě a nedočkavě, protože on už je až bolestně tvrdej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2020 00:02

jo... prosím... +zasténá, a už se nekontroluje, sténá nahlas, trochu si odírá záda o stěnu a je jí to úplně fuk, zpoceně se k němu tiskne a balancuje na hraně orgasmu, vydrážděná k zbláznění+ já už... byrone... +vydechne a svírá ho skoro bolestivě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2020 00:02

Jo... +zasténá+ Udělej se pro mě, kočko. Jenom pro mě. +vzdychá a sám má už taky co dělat, aby nevybouch v orgasmu , tak jí zakryje pusu,, aby to nebylo moc vidět, ale pak neodolá a kousne ji pod prso na žebra+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2020 00:06

+jenom něco nesrozumitelně souhlasně zahmká, a jak jí tělem projede bolest, odpálí ji to přímo do parádně intenzivního orgasmu, kterej mu odsténá do dlně, a ještě že tak, jinak by na ně určitě někdo přišel, slast jí vymyje hlavu a na chvilku nevnímá nic než jeho v sobě a u sebe a jak je to dokonalý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2020 00:09

+jenom celej mimo sleduje její orgasmus, páč je dokonalej, jako ona sama a v zápětí - ani sám nepozná jak - se taky zřítí do orgasmu a ještě několikrát do ní přirazí,. aby si to oba vychutnali až do konce a pak se poněkud neohrabaně svalí vedle ní+ Miluju tě, kočko. +vydechne a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2020 00:14

+poněkud sjede po zdi na zem a udýchaně se tam opírá, a pak koukne vedle sebe na něj, jak u ní skončil, natáhne se k němu a polibky mu oplácí, a klín se jí ještě trochu svírá tím parádně postorgastickým způsobem+ já miluju tebe. +usměje se mu do rtů+ strašně moc. a tohle jsou děsně boží narozeniny. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2020 19:56

+vysune se k ní o něco výš a pousměje se+ To bylo teda fakt boží. +přikývne a políbí ji+ Cigáro? +nabídne jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2020 20:00

+uculí se a přikývne+ jo, snad tu nemaj nějaký detektory kouře. +zasměje se a furt ještě vypadá tak jako přejetě a ojetě+ to už je druhej strašidelnej hrad kde souložíme, ještě jednou a bude to tradice. +zazubí se na něj a přehodí si nohy přes jeho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2020 20:06

Pochybuju. +zavrtí hlavou a připílá jim jedno cigáro, aby se podělili+ Jo, to jsem si taky říkal. Možná tu pouštěj nějaký afrodisiaka.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London