Mám děsnej hlad. +pousměje se, jak si to najednou uvědomí a pohladí ji kolem pasu+ Teď ne, já ti to povyprávím jindy, jo? +koukne na ni omluvně+ Jeno chci bejt s váma. +usměje se na ni+
tak pojď, já ti naložím. jídlo myslím. +uculí se na něj+ to víš že jo, teďka si dáme voraz. +usměje se a nandá mu plnej talíř dobrýho a pálivýho jídla a k tomu muffiny+ A co majk? má kam jít? aby nebyl doma sám smutnej. +usměje se a nalije mu k tomu pivo+
Tak jo. +usměje se a sedne si tam na židli+ Jo, Majk je v pohodě, šel za jednou kámoškou. +přikývne+ Já jsem mu nabízel, že může jít k nám, ale nechtěl, no. +uculí se na ni, že je to jasný+
jo za kámoškou. +uculí se na něj a běhá kolem něj jako správná manželka+ A ty bys chtěl jít do hospody? +usměje se+ můžeme zavolat Wenai, Jessovi, a tak... abys přišel na jiný myšlenky. +chytne ho krátce za ruku, a pořád se ho nějak dotýká+
jasně že jo, to jak chceš ty. +uculí se na něj a konečně si k němu sedne a kouká jestli mu jídlo chutná+ mám tě ráda, víš? +pousměje se a přidá mu trochu muffinů, aby to věděl+
Je to boží, kočko, ale víc se toho do mě už těžko vleze, to aby sis nemyslela, že mi to nechutná. +zasměje se a dá jí mufinovou pusu a ještě jich pár zvládne, to ne, že ne+
to neva, aspoň zbude na večeři. +uculí se+ půjdem do obýváku? sophie tam staví. +uculí se, a když tam vejdou, jsou kostky úplně naprosto všude, i na televizi a malá se na něj zazubí+
Ohooo, bude z ní architekt, to je skvělá budoucnost. +zazubí se na ni a jde s ní do obyváku+ Bude z ní velmi moderní architekt. +uculí se na malou a posbírá pár kostek, aby si mohl stavět s ní+
velice moderní. +zazubí se+ doufám, že těm lidem nebude vadit mít kuchyni dva kilometry od koupelny. +uculí se a sedne si tam k nim, posbírá nějaký kostky a staví z nich most a věž a sophie se rukama opírá o stolek a stojí u něj a pokouší se dosáhnout na ovladač+