Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 00:59

To teda jako je chození, jak jinak bys tomu chtěla říkat? +koukne na ni+ No jo, jak sme říkali včera večer. Už si musíme dát pozor na to, kde to budeme dělat a jestli jsou dveře zamklý. +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 01:02

no, ještě nějakou dobu toho asi moc nenachodí, jen tak pár kroků za sebou. +usměje se+ no jo. +uculí se+ to bysme toho měli využít a ještě honem pokřtít celej byt. +zazubí se na něj+ to dáme. +bouchne ho jemně do ramene, jen tak hravě+ načapal jsi někdy vaše při sexu? +culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 01:05

To už je úplně jako chození. +uculí se na ni a trochu ji k sobě přitiskne a dlaň mu sklouzne na její zadek+ No to bysme měli, to je pravda. +přikývne+ Naše ne, ale zahradníka se služkou. +zazubí se+ Bylo to jak z románu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 01:06

úplně jo. +uculí se na něj a trochu se k němu tulí+ nekecej, fakt? +zazubí se zvědavě+ byli ve skleníku a ona měla nohy do praku? +chichotá se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 01:10

Mno, byli v takový tý zahradnický boudě na nářadí, on tam měl stůl a tak a na něm ona byla a měla nohy do praku. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 01:16

týjo to ses poučil hnedka takhle detailně jo. +zazubí se na něj a nakloní se k němu+ a kolik ti bylo? +zajímá se to+ vzrušilo tě to? +pošeptá mu do ucha děsně nenápadně a tiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 01:19

No, bylo mi devět. +uculí se na ni+ No jo, vzrušilo,a le byl jsem z toho dost vyděšenej, že jo. +uculuje se+ Pomalu sem nevěděl, co s tím. +zasměje se a koukne na ni+ A co ty? Tys vaše viděla?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 01:21

chudáčku můj zmatenej. +zazubí se na něj+ ale tak rozhodně ses to od tý doby docela dobře naučil. +zazubí se+ Nee, já myslím, že oni snad po tom, co měli Alex, už ani nesouložili. +ušklíbne se+ Jednou jsem viděla otce s milenkou, ale to sem byla malá+ A občas sem šmírovala bráchu s nějakou holkou. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 01:25

No jo, tak jasně, že mě zajím alo, co vlastně dělali. +uculí se na ni+ Týýý vado! +zasměje se a vykulí na ni oči+ Fakt jo? Bráchu, není to divný? +uculí se trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 01:28

a pak jsi přišel na pravdu o včelkách a motýlech. +zazubí se na něj a dá mu pusu+ No jako ne bráchu protože by se mi líbil. +uculí se+ Chtěla sem se naučit líbat než to budu zkoušet sama, chápeš, abych do toho už šla jako zkušená. +culí se+ Tak sem se dívala, jak se to dělá. +uculuje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London