Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 02 lis 2015 01:00

Jo tady. +Posepta a prikyvne a dava zase pozor kdy se prcek pohne+ Uz zase. +Zahihna se kdyz zase ucito to maly pohnuti+ To je tak bozi kocko. +Raduje se+ Ono je v tobe vazne maly zivi dite. +Vydechne a je uplne stastnej +
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2015 01:06

za pár tejdnů to bude cítit víc, až bude doopravdy kopat, teďka se tam spíš jen tak převrací. +usměje se, a je z toho nějak naměkko+ no jo, vážně. +usměje se+ už je to úplně opravdický co? +uculuje se jak pako, a občas mu jen jemně posune prsty, když se prcek přemístí+ a je naše. +pousměje se, a skoro nedejchá, aby to nepřestalo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 lis 2015 01:10

Noale doufam ze nebude kopat moc jinak bych si to s tim vytrznikem vyridil. Nebo s vytrznici. +Zazubise na ni vesele a dal ji osahava bricho+ No jo nase. +Prikyvne s uculem+ Vyrobili sme si ho uplne sami. +Uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2015 01:12

to je přece hrozně hustý ne? +uculí se+ že z něčeho tak pěknýho může vzniknout opravdickej novej člověk. +pousměje se, proplete si s ním prsty+ že jsme ty a já fakticky stvořili mimino. +uhichtne se a jen tak potichu čeká a užívá si tu chvilku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 lis 2015 02:24

Ja myslim zs je to naprosto uzasny a ze to ta priroda zaridila dobre. Jak jinak by to lidi radi delali kdyby to nebylo pekny? +Uchichtne se a nakloni se k ni+ A s tebou je to uplne nejpeknejsi. +zazubi se na ni a da ji pusu a pak si zase lehne za ni a hladi ji bricho a hleda jestli se tam nahodou neco nepohne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2015 15:30

jo? +uculí se velice+ no, s tebou taky. +pousměje se, a vtiskne mu pusu do dlaně. prcek se semtam zavrtí nebo přetočí, a oni z toho mají druhý vánoce, a tak spolu leží potmě+ bude mi to teďka chybět, až budu mít ještě větší břicho. +uculí se+ tulit se k tobě obličejem, a líbat tě když jseš ve mně, prostě moct tě obejmout tváří v tvář. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 lis 2015 14:04

To uteče jako voda, a zase se budeme objímat tváří v tvář. +uculuje se a hladí ji po břiše a sem tam jí dá pusu a tak+ A budu se s tebou děsně moc milovat. +uculuje se a pěkně ji ohlazuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 lis 2015 19:44

děsně moc? +uculí se taky, a bojí se jen trošku, jaký to pak bude, opře se o něj, a jen tak se ho dotýká+ sepsala jsem ten seznam věcí co bych chtěla a nechtěla u porodu, kdybys pak měl někdy chuť se na to kouknout. takový blbiny, že nechci epidurál, když to nebude fakt mazec, a nechci aby mě nutili ležet na monitorech, a aby zachránili dítě, kdyby na to došlo, nebo aby mi nechali prasknout vodu samotnou. +pousměje se, a otáčí mu prstýnkem na ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 lis 2015 01:12

Strašně a děsivě moc a několik dní. +zubí se na ni vesele a pak přikývne+ Jo, tak to si rád přečtu. +přikývne s úsměvem+ A je ten seznam otevřenej diskuzi ještě? +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 lis 2015 01:14

tak to začnu stříhat metr +zazubí se a dá mu pusu+ no jasně, proto ti o tom říkám. +usměje se+ abysme to spolu probrali. mně je jasný, že s některýma věcma nebudeš souhlasit. +uculí se
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London