Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 09 lis 2015 01:16

Jasně, ale ty mě nakonec stejně překecáš, že to musí bejt takhle, že jo. +zasměje se a dá jí takovou veselou pusu+ Stejně se těším, až tu budeme oficiálně tři. Teda čtyři i s Robinem.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 lis 2015 01:18

ale tak ne, když budeš mít rozumný připomínky. +zazubí se+ u nás bude vždycky všechno otevřený diskuzi. jo? +pousměje se, a přitulí se k němu+ ale vážně byrone. kdyby... došlo na nějaký rozhodování, tak se musíš postarat aby zachránili prcka, jo? +koukne naněj těma velikýma očima+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 lis 2015 01:20

Vicky, ale já o tebe nemůžu přijít. To bych nedal, jakože vůbec. To si nedokážu představit. +kouká na ni celej zoufalej, protože mu bylo jasný, že na tohle dojde+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 lis 2015 01:23

já taky nehodlám exnout na sále. +pousměje se, a chytne ho za ruku+ ale musíme bejt připravený na všechno. +koukne na něj, a drží se ho jako klíště+ a já nemůžu... já bych to nedala, kdybysme o něj přišli. +přitulí se k němu jak jí břicho jen dovolí+ když nebudu moct, tak se o to musíš postarat ty. +usměje se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 lis 2015 01:24

Ale já to taky nedám, když.. tu nebudeš! Víš co po mě vůbec chceš, Vicky? +kouká na ni celej nešťastnej a zoufalej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 lis 2015 01:29

já vím, já... +zavrtí hlavou a obejme ho, děsně moc+ nestane se to. +koukne na něj pevně a přesvědčeně+ marcus by mě nenechal pokazit mu statistiky, i kdyby mě měl osobně přitáhnout za flígr z podsvětí. +uculí se+ on je divnej, ale fakticky věřím, že udělá naprosto všechno, aby to bylo dobrý. +přitulí se k němu+ miluju tě, víš to? +pousměje se+ nechcu tě trápit, ale taky chci, aby bylo v pořádku.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2015 15:03

Já tě taky miluju, kočko. +obejme ji a hladí a líbá ji na čelo, nos a na tváře a na rty+ A z podsvětí bych tě vytáhl i já, kdyby jsi mi tam nedej bože utekla. +uculí se trochu+ Ale všechno bude v pořádku, neboj se, kočko. +ještě ji pohladí a obejme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2015 18:10

já nikam utíkat nebudu. +pousměje se, a taky mu dá pusu+ a kdyby, tak máš mý povolení se znova oženit. +zazubí se napůl ze srandy, a trochu se bojí, ale utopí to u něj v náručí+ jů! +vypískne, když jeefes donese půlnoční burgery, a posadí se+ asi bys měl jít někam pryč, tohle bude totiž děsně barbarský. +uchichtne se, a během pár minut do sebe ten cheeseburger narve, velice neelegantně secpe hranolky, a většinou těch byronovejch taky, svalí se na postel a je celá mastná a blažená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 lis 2015 18:28

Já tě taky utýct nenechám. +zazubí se na ni+ A budu za tebe ženatej až do smrti, sorry, kočko, ale mě se nezbavíš. +zazubí se na ni vesele a pak si rychle pro sebe urve jeden cheeseburger, aby na něj zbylo a jen se culí, když z něj ukusuje a vidí ji, jak je celá nenasytná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2015 19:04

tak jo, tak já taky budu ženatá za tebe. +uculí se, trochu nedecentně si krkne, překulí se na bok, a zazívá+ budeš mě škrábat na zádech než usnu? +zamrká na něj děsně nevinně řasama, a zavrtá si mu nosem do trika+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London