Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 21:40

O je děsně silnej a když uvidíte nějakýho psa a ty budeš s kočárem... no tak sme v háji. +uculí se na ni+ Já ho vychovám. To bude zas lepší. +usměje se na ni a jako na povel Robin zaštěká a vytrhne se mu a už letí po posekaný trávě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 21:44

Já vím že jo. +usměje se+ A já se naučím hvízdat. +zazubí se a zkusí to, ale nedaří se jí+ Já se nebojím o mě, spíš o něj... když poběží k nějakýmu psovi tak ho neuhlídám. +usměje se+ Ale když chodíme spolu jenom na vyvenčení tak je v pohodě. +přikývne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 21:48

No právě! +zasměje se a jenom kouká+ Robine! Robine zpátky! +křičí a Robin nic, chvíli tam honí chlápka se sekacím traktůrkem a pak se začne válet v té posekané trávě a Byron letí za ním+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 21:51

Robin zlobí tátu. +uculí se na Sophii, která sedí v kočáru, a zamíří tam za nima, posadí se s malou na lavičku+ Tak tu na ně počkáme. +mrkne na ni a zatím jí dá křupku, aby se zabavila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 21:56

Robine! +honí ho tam a Robin si myslí, že je to hra, tak mu utíká a skáče před ním Byron se taky několikrát vyválí v trávě, až ho nakonec chytí a se smíchem ho přivede k nim k lvičce+ On je celej zelenej, koukej na něj! +směje se+

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 21:58

jéé. +směje se taky vyndá sophii a mávaj na ně jak tam běhají+ když on je tak roztomilej že se člověk ani nemůže naštvat. +zazubí se na něj a podrbe robina za ušima+ Ty se chceš koupat, co? +směje se Robinovi+ Až bude léto, můžem s ním chodit na brusle, kolečkový, ať se zabaví. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 22:02

No, to máš pravdu. +zasměje se a Robin štěkne a skočí ji na kolena a pokusí se ji olíznout a je celej rozesmátej+ No, to se bude koupat. +zasměje se+ Ale jak budu na bruslích brzdit?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 22:09

no jo no jo, ty seš náš. +poplácá ho trochu a podrbe ho za ušima, ale obličejem mu uhýbá, aby ji nelízal+ to bude, protože jestli mi takhle zelenej skočí do peřin, kousnu ho do zadku. +zazubí se+ No... asi bradou. +uculí se a připustí že to je důležitá otázka+ tak asi budeme muset chodit běhat. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2017 22:23

Celej náš. +zasměje se+ Chceš mít manžela s rozbitou bradou? +zasměje se+ To pak už nebudu tak rozkošnej. +uculí se na ni a pak z ní shodí Robina a přikáže mu aby si sednul a pak lehnul a on to udělá, tak dostane dobrotu+ Ty seš šikulka! +směje se a podrbe ho za uchem+ Ale asi ho můžu vycvičit i na ty brusle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2017 22:25

ne, to nechci. +zazubí se+ chci mít manžela s krásnou bradou. +culí se, obejme ho jednou rukou a přitulí k sobě, k nim+ no teeda, vidíš jak to krásnej umíš. +podrbe robina za druhým uchem+ dneska je fakt krásně, třeba už bude jaro. +usměje se a dá mu pusu+ do tý číny jedem zítra? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London