Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 10 lis 2015 20:50

Tak skrabat na zadech bys chtela jo? +Uculuje se na ni desne+ To vis ze te budu skrabat na zadech kdyz jsem teda za tebe zenatej ze jo. +Uculi se a trochu ji obejme a zacne ji pekne skrabat po zadech a uculuje se ji do vlasu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2015 20:58

to bych chtěla. +uculí se, trochu se k němu přitulí břichem a obličejem, a tiše mu vrní do trika, protože je to naprosto boží, semtam v polospánku zavzdychá, a pak konečně vklouzne do spánku a trochu mu slintá na triko, protože se jí zdá o zmrzlině, takový tý s karamelovýma ořechama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 lis 2015 14:42

+culí se a pořád ji škrabe a dává si záležet, aby se jí to líbilo, že jo. Trochu se usmívá a se zavřenýma očima si voní k jejím vlasům a počká až ona fakt usne a teprve pak se pomalu propadne do spánku taky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2015 19:46

+ráno se vzbudí vcelku brzo, tak se vyplíží z postele asi jako metrákovej hroch, vypije jeefesův patentovanej vitamínovej drink, a jde si zaplavat, jako každý ráno, poněvadž si někde přečetla, že se to má. Pak si obleče svý nový tričko s nápisem a byronovy tepláky, tlustý chlupatý ponožky, udělá si čaj, a pustí se v kuchyni do podzimního pečení, udělá těsto na jablečnej a pekanovej koláč, a taky dýňovej, a slaninový muffiny, aby byron moc netrpěl. Pak ucítí v sobě, že se mimino vzbudilo, tak si občas pohladí břicho a rozmlouvá s prckem, jak to bude mít dobrý, a tak, a taky že má božího tátu+

Hele! :D https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... b6080e.jpg
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 lis 2015 21:31

+Tak za hodinku se probere ze sladkyho spanku a poslintanyho polstare a koukne kolem. Vici tam sice nevidi ale neco tam desne pekne voni tak mu to dojde. Taky na sebe neco hodi a udela zakladni hygienu a kdyz dojde do kuchyne tak se ramenem opre o ramdveri a chvilku ji tak s usmevem sleduje a posloucha co rika prckovi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2015 22:35

+opíká jabka se skořicí na másla a ujídá, pač to jinak nejde+ no a až ti bude rok, tak dostaneš svůj vlastní světelnej meč, že jo, a budeš moct mečovat, vžum, vžíí! +předvádí to vařečkou, a udělá cákance na dlaždicích na zdi+ Byron ti určitě nějakej dá,to je tvůj táta, víš. +vykládá, a užere ještě kousek+ hmf, to je boží. +zamlaská+ až vylezeš tak ho určitě hnedka poznáš, má děsně boží patku. +uculí se pro sebe+ teďka nasekám ty ořechy, doufám že ti z toho nebude blbě, koťátko, protože se mi fakt nechce zase zvracet. +poplácá se vedle pupíku, a vysype si je na prkýnko+ no a má tě děsně rád, už teďka. a mě taky, že jo. +zazubí se+ nás. to tak matky říkaj, že jo? +uchichtne se+ hele mezi náma, kdyby mi to mateřství někdy trochu ujelo, tak se na mě nesmíš zlobit, jo? +podrbe se na břiše zamyšleně+ ale tvůj táta to zvládne, víš. +nasype ty jabka do formy s těstem+ on vždycky všecko zvládne, a víš proč? pač je to superhrdina. +zazubí se+ ježiš to voní, hele, čuchni. +strčí břicho nad formu a počká na kopnutí+ boží, co. +uculí se+ no ale já se taky už docela těším, až si tě pochovám, a tak. +pousměje se+ a bez urážky, ale jako dost mi chybí pivo. +vykládá+ a taky tancování, disko trisko! +zakrouží bokama a málem břichem shodí pánev+ i když teda se svým genofondem budeš asi taky taková malá apokalypsa, co. +uculí se+ tvůj táta je totiž taky děsný pako, ale naše pako. +uchichtne se, a ojídá ořechy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 lis 2015 23:00

+Posloucha ji a desne se culi a je desne stastnej a spokojenej kdyz se na ni tak kouka jak tam vari.+ ty ses desne dokonala kocko vis? +Pousmeje se a konecne se odlepi ode dveri skloni se k jejimu brichu a mluvi k diteti+ Ty budes nase sileny maly pako. A dostanes svetelnej mec a budes taky superhrdina. Jako ja a mama. +Koukne na ni nahoru uculi se a pak vstane a da ji peknou pusu+ Bajecne chutnas
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2015 23:19

uá! +vyjekne, jak se lekne+ a taky je to pěknej stalker, ten tvůj táta. +uculí se, když ho uvidí, a dá mu taky pusu+ to proto že mám báječný jabka. +zazubi se, a chviličku ho líbá+ asi toho dost zbude, můžeš vzít něco majkovi. +usměje se, a strčí koláče do trouby, opře se zadkem o linku a jen se na něj kouká a usmívá se+ jaký máš dneska plány? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 lis 2015 14:59

To máš teda báječný jabka. +zazubí se jí nemravně do tů a pohladí ji po prsou a trochu je stiskne+ No... tak odpoledne mám sraz s Majkem a jdeme do skejt parku, trochu se procvičit, chtěl jsem sebou vzít Robina. +usmívá se na ni a objímá ji a trochu si ji k sobě tiskne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 lis 2015 20:12

+trochu se zahihňá, a přivře oči, pač je má teďka dost citlivý+ no ty si z toho děláš srandu, ale mně už není ani jedna podprsenka. +zaksichtí se trochu+ tak jo, to on bude rád, už dlouho se neproběh. +uculí se+ já se pak pudu projít, tak mi napiš kdybyste šli do hospody, abych pro něj došla. +usměje se, a dá mu ještě pusu, protože voní tak pěkně jako byron poránu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London