však dokoupíme zásoby na netu. +uculí se+ jo? ještě se mnou chceš chodit ven? +uculí se a koukne na něj z boku, tak hezky+ no, líbilo by se mi na chvilku nebejt rodič... +přimhouří oči a přikývne+
za tebe? +uculí se+ za tebe se stydět nebudu nikdy. +mrkne na něj, nakloní se k němu a dá mu pusu na krk, polechtá ho tam dechem+ mně se líbí, jak voníš. +pošeptá mu+ vezmeš mě ven? +uculí se mu do kůže+
joo. +zazubí se, vyskočí, a tu flašku jim vezme s sebou+ nevadí, že jdu na rande v teplákách? +uculuje se, sleze o požárním žebříku, a chytne se ho za ruku+
A co si myslíš, že mám na sobě já? +koukne na ni udiveně a leze za ní a pak seskočí na zem+ hurá do víru velkoměsta! Zkusím nám koupit alkohol. +usměje se+
jo, ale já mám bejt tvoje sexy kočka. +zazubí se, a vyrazí s ním do města a houpe jejich propletenýma rukama+ joo, alkohol. +uculí se+ půjdeme tancovat? +koukne na něj po očku+
+zazubí se a jak jdou spolu za ruku, tak si spokojeně poposkočí, a je děsně ráda, že jsou jen tak spolu+ jůů tady je to boží. +uculí se, kdyžtam vlezou, a hnedka se hrne na bar pro panáky+