Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2016 23:13

+Jeefes zrovna nahoře pere poblitý oblečky, tak jde otevřít sama+ Ahoj, co ty tady? +uculí se překvapeně+ Pojď dál, máme tu dneska dámskou jízdu. Teda, s Jeefesem. Byron je na fesťáku. +usměje se a vede ji do obýváku, kde se Sophie povaluje na dece pod dětskou hrazdičkou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 srp 2016 23:22

Čau, přepadovka +mrkne na ni a z batohu narvanýma hračkama vytáhne domácí Absinth.+ Trochu tu dámskou jízdu okořeníme +uculí se a tak jako z bezpečný vzdálenosti koukne na malou. A že se teda povedla.+ Nazdar kotě, ty ale rosteš.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2016 23:26

Teeda, ty začínáš zvostra. +zazubí se a podá jim skleničky+ tak se u nás posaď. Jak to jde? +sundá z gauče plyšáky. Sophie se promptně otočí na břicho, aby na novou tetu dobře viděla, a zaujatě ji sleduje, zatímco si cpe do pusy chrastítko+ No jo už má sedum kilo. +přikyvuje Vicky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 03 zář 2016 00:23

+mimčo už je trochu větší, tak se obě ségry domluví, že se půjdou kouknout na malou, jak roste, tedy hlavně Vanessa ukecá Styx, tak pošlou Viki smsku, jestli můžou dorazit a kdy bude doma. A v určený den zazvoní u nich na dveře+ (tedy doufám, že se ještě nebyly kouknout na malou:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 zář 2016 23:43

+(myslím že nee, já jsem si tady toho hned nevšimla :D) odepíše jim ať určitě dorazí, že budou rádi, a určený den už na ně čeká a hned jim otevře+ Ahoj, ráda vás tu vidím. +uculí se, už je pozná od sebe, asi :D a obě obejme na přivítanou+ pojďte dál a odložte si. +směřuje je hnedka do obýváku, dokonce kvůli nim i uklidila, i když sem tam se povaluje nějaká hračka nebo dětská ponožka, a na zemi má roztaženou deku s hrazdičkou+ Jak se máte? Co si dáte k pití? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 05 zář 2016 22:31

Ahoj, ahoj +jedna po druhé Viki radostně obejmou a jdou za ní do obýváku a položí na stůl dárky pro malou (kolik jí teď už je?)+ Radši jsme daly vědět předem, abyste byly doma +usměje se Styx a Vanessa se rozhlíží kolem, protože je tady asi poprvé+ Máte to tady moc hezké +poznamená a obě se posadí vedle sebe+ Čaj, prosím +řekne Styx+ A já vodu +doplní Vanessa+ My se máme skvěle +odpoví téměř jednohlasně - nejsou náhodou ségry?:)+ A jak si ty užíváš mateřskou dovolenou? +uculí se na ni+ Kdepak máme toho nejdůležitějšího člena rodiny? Spinká? +Styx automaticky ztiší hlas+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 zář 2016 22:53

+skoro půl roku, něco přes pět měsíců :)+ To je dobře, my furt někde lítáme. +uculí se+ aspoň do parku zajdem. +uculí se a přinese jim pití a rybízový muffiny+ Jéé, děkujem, to jste nic nosit nemusely. +usměje se vděčně+ Dík, no, to je takovej provozní bordel. +zasměje se+ Dlouho jsem vás neviděla, hlavně Vanessu. +zazubí se+ Co novýho? +zajímá se taky o ně+ Je to fajn, už jsme si zajeli nějakej systém. +pousměje se+ Ona je malá většinou moc hodná, klidně ji sebou můžu vzít do čajovny a pracovat tam, tak se tak navzájem přizpůsobujeme jí a ona nám. +uculí se na ně+ Zrovna jo, ale nějak touhle dobou by... +a akorát se ozve z chůvičky pláč+ se měla vzbudit. Pardon. +omluvně se usměje a vyběhne nahoru, a za chvilku se vrátí s malou v náručí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 zář 2016 00:59

+no já myslela, že na Losu čas běží rychleji:D+ Díky +obě si vezmou pití a vrhnou se na muffiny a hned jí je pochválí+ Přece bychom nepřišly s prázdnýma rukama. Je tam něco malé do šatníku, a taky pár hraček +předají jí dárečky pro malou a Viki dostane bonbošku+
http://nd06.jxs.cz/422/844/9772ad3582_103413525_o2.jpg
http://nd06.jxs.cz/731/748/7326f09f05_103413479_o2.jpg
S: Když já nevím, co víš a co nevíš +zasměje se+ No, konečně jsme se s Remusem přestěhovali do Austrálie, jak jsme plánovali. A momentálně jsme na výpravě po Dálném východě. Odskočila jsem si sem z Číny +uculí se+
V: Jo, dlouho jsme se neviděly +přikyvuje a krmí se muffinkami+ Nějaký čas jsem pobývala v Americe a pak zase pořád nějaké pracovní povinnosti. A taky skloubit se Styx volný čas je někdy opravdu fuška. Jednou nemůže ona, jednou zase já... ale konečně se nám to povedlo najít si čas a přijít se podívat na tebe a na malou.
S: Tak to máš zlaté dítě. Co tak slyším, tak mateřská dovolená jsou prý 24-hodinové galeje +ušklíbne se a pak uslyší ten dětský pláč+ No ta si to umí perfektně naplánovat +uculí se a když ji Viki přinese, tak se hned obě k ní mají, ale trošku opatrně, aby se jich Sophie nelekla a nerozplakala se, přece jen se právě vzbudila a najednou vidí cizí lidi a ještě dvojmo:D+ Ta už je velká... roste fakt jako z vody.
V: A jak je krásná... celá po mamince +směje se, ale od dítěte si drží trochu odstup, s dětmi nemá vůbec žádné zkušenosti+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 02:02

+eventuelně poběží, zatím si užíváme tu fázi kdy ještě neleze :D+ To je krása, děkujem moc. +culí se nad dárky, plyšáka přejede dezinfekčním kouzlem a hned ho malé půjčí na hraní, a ta ho nadšeně nacpe do pusy jak nejvíc to jde+ Já jsem teď vůbec nestíhala nic sledovat. +přizná se+ Pání, Čína! +vykulí oči+ Tam musí být nádherně. A co v Austrálii, je to ta podle vašich představ? +zajímá se+ To jsem moc ráda, že jste si našly čas. +usměje se na Vanessu+ Ty hrozně pracuješ, musíš trochu zvolnit. +napomene ji v žertu a culí se+
Jo, ona je opravdu zlatá. Když pláče, většinou to má nějakej důvod, kterej můžu odstranit, něco se jí nelíbí. A když to napravím, je zase v klidu. +uculí se+ Jasně, někdy je to dost náročné, ale jsme na to dva a máme Jeefese. A když potřebujeme všichni tři na chvilku oraz, chodí ji občas hlídat Beccy dcera Payne. +vysvětluje+ Zatím si fakt nemůžu stěžovat, i když zuby nejsou moje oblíbená věc. +směje se+ Je děsně společenská, kdyby uměla chodit, odejde mi s prvním člověkem, co se na ni usměje. +uculí se, a taky že jo, jakmile se Sophie rozkouká, zaujatě si je prohlíží a pak se na ně zaculí dásněma s jedním zubem+
Myslíš? +uculí se na Vanessu+ Možná trochu, ale oči má úplně jako byron. +položí Sophii k nim na deku, aby mohla mordovat plyšáka a dobře na ně viděla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 zář 2016 00:18

S: +sleduje pobaveně, jak si Sophie nacpe do pusy pomalu celý dračí ocas+ To jí pořád všechno tak chutná? +směje se a laškovně se s malou přetahuje o plyšáka+ V Číně je opravdu nádherně... a mají tam asi milión různých zajímavostí. Jsem touhle výpravou úplně nadšená +odtrhne na chvíli oči od mimina+ V Austrálii se mi líbí. Ale ještě jsem si tam moc nezvykla. Občas se mi stýská po rodné Provence a po Francii +pousměje se, že co nadělá+ Tak to je dobře, že se nebojí lidí... v životě se alespoň neztratí +zasměje se pobaveně, jak se na ni Sophie usměje jedním zubem+ Merline, ta je rozkošná! Můžu si ji pochovat? +zatouží si najednou malou vzít do náruče+

V: Neboj, zase tolik se v práci nepřetrhnu +uculí se+ Ale nemám žádné závazky ani povinnosti, tak té práci věnuji prakticky všechen svůj čas. Baví mě to. To ty to máš asi daleko horší. Starost o malou, o domácnost, čajovnu... neustále v jednom kole. Jak to prosím tě všechno stíháš? +kroutí hlavou+ Jo vážně, neříkám to jenom tak. Vidím tam silnou podobu s tebou a jelikož otce neznám osobně, toho nemůžu porovnávat +zasměje se a pak koukne překvapeně na Styx, že má odvahu vzít si takového malého tvorečka na ruce+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London