Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 21:14

No to jsou. +zahuhňá do polštáře, jak tam tak leží+ Ale naše a jako tvoje, že jo. +uculí se do peřin+ To by bylo hezký. +uvažuje nad tím a snaží si to představit, pak mi to můžeš ukázat. A tabuli na vzkazy chci určitě. +přikývne, jak to jen v týhle pozici jde+ Budu ti tam psát sprosťárny.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 21:23

no to je mi jasný. +uchichtne se trochu, skloní se, a vtiskne mu něžnou pusu vzadu na krk+ jo, a když se pohádáme, napíšu ti tam že tě miluju, abys na to nezapomněl. +usměje se a pořád ho tak jako masíruje+ měli bysme udělat párty, brzo budeme mít výročí. +uvědomí si+ ale lepší by to asi bylo na winter house, co? je tam bazén.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 21:34

Jo a když budu chtít sex, tak ti to tam napíšu a budeš to vědět. Nebo ty mě a tak. +uchichtne se a je mu blaze pod jejíma dotykama+ Pártýýýý! +zavýskne, ale hnedka se uklidní, aby mohla pokračovat+ Jo přece si sem nepozveme bandu lidí, ještě by nám to tu zničili, když máme všecno nový, že jo. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 21:49

no chudák Jeefes. a návštěvy. +zazubí se+ já myslím že to je dobrý. +usměje se+ když nebude chtít, tak uděláme třebo ixko, nebo smutnýho smajlíka, když nám bude smutno, aby to ten druhej věděl. +uculí se+ no taky na to dojde, ale až tu bude míň krabic a míň bordelu. +usměje se, a trochu ho zalehne, omotá kolem něj ruce, usmívá se mu do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 21:53

No nemaj nám návštěvy šmejdit v kuchyni, že jo. +zazubí se na ni+ Jo to bude dobrý, +usměje se a přikývne+ A pak tě utěším, když budeš smutná. +pousměje se a pohladí ji, otočí se a obejme ji, aby mohli bejt u sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 22:04

to máš pravdu. +zazubí se+ já vím že jo. +usměje se, a trochu se nadzvedne, aby se mohl otočit,a najednou je u něj zase děsně blízko+ děsně tě miluju, víš to? +pošeptá mu do rtů+ umřela bych pro tebe. +pousměje se, a políbí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 22:08

Já tě taky moc miluju. +zašeptá jí do vlasů a nenápadně si do nich voní+ Neumírej pro mě, prosím. Neumírej vůbec, jo? Protože to bych pak musel taky a popravdě se smrti dost bojím. Takže bych to nechal takhle. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 22:25

neboj. +usměje se, a proplete si s ním prsty+ smrti se nemusíš bát. +nakreslí mu palcem do dlaně kolečko+ já myslím, že lidi se spíš bojí bolesti. a toho neznámýho. +pokrčí rameny, a radši na něj moc nekouká+ já se bojím jinejch věcí. +pousměje se, a schová se mu nosem do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 22:32

No tak se asi bojím toho, já jsem to moc nezkoumal. +uculí se trochu+ To taky nemusíš. Já tě před těma věcma ochráním a schovám, vždycky. +obejme ji, aby ji chránil+ A čeho se tak bojíš, kočko? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 23:04

já vím že jo. +přikývne a trochu se usměje, opře se o něj ramenem, pohladí ho po předloktí, sáhne pod postel a vytáhne láhev vodky, co tam má ulitou. uculí se, a trochu se napije, dá mu taky, a opře se zády o čelo postele+ ztráty. +řekne pak, a pokrčí rameny+ že mě opustí lidi, co mám ráda. +usměje se, a ještě trochu se napije+ a taky sebe. že si všechno hezký sama poseru. +pousměje se rozpačitě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London