Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:00

kam? +koukne na něj nechápavě+ ale moje m&msky! +koukne na něj jak kdyby jí hodil hračky do kanálu, ale za ruku ho chytne a jde+ jdeme ven? já nemám boty. +uculí se, a je z toho úplně zmatená jak lesní včely+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 21:02

To nevadí, tam kam jdeme, je všechno, co potřebujeme, děsně se culí a jde s ní po schodech nahoru a tak a furt je taemnej jako hrad v Karpatech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:08

a kam jdeme? +uculuje se děsně zvědavě, div neposkakuje, jak je zvědavá+ jdeme do postele? +zahýbe obočím vesele+ jdeme to dělat do vany! +vykulí oči+ řekni mi tooo! +zatahá ho za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 21:17

No... postel se tomu tady dá říkat a já tomu říkám... +dramaticky se odmlčí a otevře dveře na střechu+ Střešní kino! Dneska bude na programu Tom a Jerry, nebo něco jinýho. +zazubí se na ni a pustí ji tam+

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:22

+vykoukne mu hnedka přes rameno, aby viděla, co tam najde+ jů! +vykulí oči a děsně se uculí+ to je boží! +rozhlíží se tam+ jídlo! to je tak pěkný, a uvidíme přitomna nebe! +usměje se, a hnedka ho děsně obejme a pěkně políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 21:26

+je celej napjatej, jestli se jí to bude líbit a když jo, tak se rozzáří, jak sluníčko+ To jsem moc rád, že se ti to líbí a jsou tu i deky, aby nám nebyla zima a budeme koukat na něco vtipnýho a budeme se smát. +culí se na ni a pusu jí hnedka oplácí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:30

mně zima nebude, já se k tobě přitulím. +uculí se, pověsí se mu kolem krku, a jak se k němu tiskne při objímání, už může trošku cítit, jak se mu trochu vystouplý břicho tiskne nad pupík+ je to úplně boží, ty mě máš děsně prokouklou. +uchichtne se, a ještě mu dá velkou pusu navrch, pěkně něžnou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 21:32

+objímá ji a tiskne se k ní jenom trošku, aby se prckovi něco nestalo+ Já vím. +pousměje se+ Jsem rád, když tě mám prokouklou, ale myslím, že ještě tak úplně ne. +zasměje se, chytne ji do náručí a odnese ji do toho hnízda+ Chceš mmsky? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:35

já myslím, že docela přesně. +zasměje se, trochu vyjekne, a pevně se ho chytne, aby mu nevypadla+ já tě miluju. +uculí se, a nechá si je od něj přinýst, přitulí se k němu z boku, a misku s bonbonama mu položí na prsa, aby si od něj mohla brát+ ty seš nejlepší kluk na světě, víš? +pousměje se, a pohladí ho nosem na rameni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 21:38

To je dobře, protože já tě taky miluju a ty seš nejlepší holka na světě. +uculí se na ni a pak si děsně tragicky povzdechne+ To naše dítě to s tak dokonalejma rodičema bude mít fakt děsný. +prohlásí sebevědomě a pak zapne film+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London