Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 20:17

za to mi nemusíš děkovat. +zazubí se, a jen z něj trochu sklouzne, posadí se mu mezi nohy a opře se o něj zády, přikryje je dekou, a trochu se k němu tulí+ uh. vzbudili sme dítě. +uculí se, když ucítí kopnutí+ jsem ráda, že tě mám, víš to? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 20:20

Ale já rád a fakt to bylo boží. +zazubí se na ni a utěsní kolem nich deku, aby na ni netáhlo+ Jo? Doufám, že sme ho nějak nepohoršili. +zazubí se na ni a dá jí pusu na tvář+ Já jsem taky moc rád. A tebe mám rád.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 20:23

jo, to bylo. +usměje se+ promiň, já se budu snažit, aby to bylo častějc. +slíbí mu a taky mu dá pusu+to taky doufám, zatím je to dobrý, nemá z toho rozum. +uculí se+ já tebe taky +pohladí ho po ruce pěkně+ myslíš... +začne, ale pak radši ni neřekne, pač je to trapný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 21:12

A ja se budu snazit ti davat kytky casteji. +Zazubi se vesele a tak ruzne ji ohlazuje po tele+ Co jestli si myslim? +Zeptaji se a koukne ja ni tak z boku+ Co kocko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 21:51

já s tebou budu spát i když mi zrovna nedáš kytku. +uculí se, a občas ho pohladí po ruce, po stehně, a tak různě+ nic. +zavrtí hlavou s úsměvem+ pojedem do toho španělska? +změní téma+ měli bysme si rezervovat letenky. +napadne ji+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 21:55

Takze radsi kysely okurky nebo rybicky? +Uculi se na ni desne moc+ Jo no vidis tak ja donesu notas a muzeme to rovnou udelat. Co ty na to? +Zepta se ji a rovnou vstane nejak aby ji neshodil a zabali ji do deky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 22:01

já bych si nejradši dala tu zmrzlinu s čokoládovýma pecičkama, ale už jsem ji secpala dopoledne. +uculí se, a zachumlá se do deky+ tak jo, a objednáme hotel? někde na pláži, abysme nemuseli moc daleko. +usměje se a kouká na něj jak je pěknej nahatej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 22:07

+Donese notas a porad stejne nahatej si pekne kecne vedle ni a otevre prislusny stranky+ No jiste ze jo. Pro budouci matku superditete jenom to nejlepsi to je jasny. +uculi se na ni a chvilku hleda a pak ji ukaze jeden ctyrhvezdickovej hotel s bazenem u plaze+ co rikas na tenhle?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 23:21

+přitulí se k němu aby viděla na obrazovku, a vybírá očima+ jo, tam je to pěkný +přikývne+ a mají volný pokoje nahoře? +uculí se, a opře se mu bradou o stehno+ pamatuješ jak jsme se pomilovali na balkóne nad celým las vegas? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 lis 2015 00:49

No urcite jo. Mam tam pro jistotu zavolat a rovnou to zarezervovat? +Zepta se a najde mobil+ No tak to si pamatuju desne dobre. +Uculi se desne nemravne+ A pamatujes na eifellovku? +Zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London