Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 23:07

Ty jo, ty tam máš schovku! +zazubí se na ni a oči mu zasvítěj a hnedka se taky napije a vrátí jí pak vlašku+ Já tě nikdy neopustím, to víš, že jo? +usměje se na ni pěkně+ Nikdy v životě. A udělám všechno, co je v mejch silách a já si myslím, že nám to zatím dost dobře jde, no ne? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 23:23

já mám vždycky někde ulitej chlast. +uculí se na ni taky, cucne si, a tak si to předávaj+ máš brko, lásko? +zazubí se na něj+ jo, já vím. +usměje se, přikývne, ale myslí si o opouštění svý, holt to á v kostech, a blbě se to přepisuje+ a taky se bojím bejt chycená v pasti. +usměje se trochu+ jenže si je stavím sama, že jo. +pokrčí rameny a znova se napije+ jo. jde to docela dobře. +uculí se a dá mu pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 23:29

Fakt? +uculí se+ Tak to já ho budu hledaž, to bude sranda bojovka. +zasměje se+ Mám hnedka tři brka, můžeš si vybrat, který ti dá křídla a odnese z pasti. +uculí se a vytáhne tři brka, na jednom je papírek se smajlíkama, druhej s ovečkama a třetí s konopnejma lístkama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2015 00:02

jasně že jo. +zazubí se na něj+ jé. +uculí se úplně+ tak ovečkovej. +usměje se, a odpálí jim to, a pak mu brko pošle a navíc k němu pusu+ já mám tady tohle, víš? +uculí se, a ukáže mu to voje malinký tetování na zápěstí+ a když je mi blbě, tak mi to připomene, kde mám doma, a ke komu patřím. +usměje se a vyfoukne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2015 00:04

Tak ovečkový. +přikývne a uculí se další dva jointy schová jako napozdějc a vezme si od ní brko, když už je odpálený a dvakrát si potáhne+ To je boží, kočko. +uculí se a obejme ji tak, aby jako seděl a ona se mohla opírat o jeho mužnou hruď+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2015 00:20

ty seš boží. +usměje se, opřeje se o něj zády, kůži na kůži, a uculí se, protože tak je to úplně nejhezčí, jen občas zvedne ruku a dá mu potáhnout, nebo se spolu napijou+ jo. +usměje se, a uculuje se pořád víc, jak z toho má lehkou hlavu+ jsme boží. +zahihňá se trochu+ víš jak. áááj was mejd for laaavin jůůů bejby... +zpívá mu to děsně falešně, až kočky utečou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2015 00:22

+děsn moc se culí, protože je tam tak s ní a je čím dál veseleješí a opilejší a zhulenější a on taky a je mu blaze+ And jů was made for loving mííííí. +začne taky s ní ale pak se rozchechtá, jak jsou falešný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2015 00:37

+taky se rozsměje a zakloní mu hlavu na rameno+ moc nám to ladí. +zazubí se+ end áááááááááj will olwejs láááááv jůůůůůůůů! +zpívá si a hihňá se u toho, a je už taky pěkně blažená+ jůůůůůů daaarling jůůů! +zpívá si hlasitě, a mává rukama div nepodpálí peřiny, nebo nevyleje vodku+ já tě míííííluju! +pokračuje na stejnou melodii, a natočí se mu v náručí pro pusu, načež málem přepadne na bok+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2015 00:40

Jáááá tě taky buduuu mííílovat navždýýýýý. +pěje jí do toho česky a směje se jak cvok na cvoklejch práškách a evidentně z toho má švandu a když ji líbá, tak ji chytne, aby nepřepadla, ale líbat ji rozhodně nepřestane+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2015 00:50

láááásko mááá jááá stůůůůůňu. +směje se na něj taky, a směje se mezi polibkama, až ji bolí břicho, ale nemůže přestat, směje se mu do rtů, a je jí pěkně jako už dlouho ne+ tvý rty chutnaj jak tráva. +zahihňá se na něj, a trochu je olízne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London