Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 21:29

No, vy jste asi zvyklá na trochu jiný standard. +pousměje se+ Jsem na ně pyšná. +přikývne a uculí se, opravdově+ I na Byrona. Máte báječnýho syna, víte. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 21:31

No, moc ne. +pousměje se lady shovívavě+ Nejsou tu žádná studená blata a stré zdi. +kývne si spokojeně+ no jistě, že to vím. +koukne na ni překvapeně+ Vychovala jsem ho.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 21:38

To určitě nejsou, Londýn je docela jiná scéna. +zasměje se vesele+ Ne, i když sophii by se docela určitě líbilo mít hradby. +pousměje se+ No, můžete na něj být pyšná. +usměje se prostě, a odloží šálek na talířek+ Děkuji za čaj, ty sendviče byly báječné. +pochválí ji, pač ví, že jí to udělá radost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 21:39

Sophie je zlatíčko. +usměje se lady upřímně a pak ještě jednou+ Chutnalo vám? To jsem ráda. Rozhodně to není naposled. +slíbí jí+ Čaje jsou důležitou společenskou událostí. tak mě napadlo... mohla bych si sem příště pozvat pár svých přítelkyň z Londýna? Opravdu jen pár.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 21:44

+musí se taky usmát, a má pocit, že přes ty vnoučata se s lejdy nějak sbondujou+ Chutnalo, já jsem vyrostla ve Francii, tohle jsme doma neměli. +usměje se+ Je pro mě zajímavý poznávat zase tradice, ve kterých vyrostl můj muž. +pousměje se, a pak se trochu zarazí+ No... pokud se Vám náš dům zdá dostatečně reprezentativní... +usměje se+ My půjdeme někam ven, abyste tu měla klid. +přikývne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 21:47

Jistě, že je váš dům reprezentativní. +koukne na ni překvapeně lady+ a navíc budeme jen v salonu. +pousměje se+ Moje přítelkyně nejsou žádné šmejdilky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 21:50

O tom nepochybuju. +usměje se+ jen my jaksi nemáme salon. +poznamená rozpačitě+ máme obývací pokoj a jídelnu. +pokrčí rameny+ nebo můžete čaj podávat na terase, už je hezy teplo.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 21:52

+lady na ni překvapeně zamrká+ Tohl je salon. Nebo... mohl by být. +pousměje se+ Ne, nebj se, nechci tu dělat žádné úpravy. Ale ano, když bude pěkně, můžeme pobýt i na terase +přikyvuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 21:57

no, my tomu říkáme obývák. +uculí se+ My vlastně žijeme docela obyčejně. +pousměje se omluvně+ Jeefes tam nedávno po zimě uklidil, hlavně odpoledne je tam moc hezky. +souhlasí+ půjdu se podívat, jestli už se Zoe neprobudila, touhle dobou obvykle mívá hlad. +omluví se, a vstane+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 21:59

Oh, aha. +pousměje se a přikývne+ Bež, bež. +pokývá hlavou a usrkne ještěčaje+ Já dohlédnu na Jeefese, aby to tu uklidil. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London