Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 05 bře 2016 21:11

No ja se vubec nedivim. +Uculi se na ni a ji svy hranolky+ Ja? +Koukne na ni prekvapene+ Ja jsem desne stastnej kocko. A ty ses taky stastna? +Zepta se ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2016 22:57

přijde mi, že se tě málo ptám. +pokrčí rameny a uculí se na něj, zahodí mastnej papír a svalí se na bok, aby se na něj mohla dívat+ já jsem hrozně šťastná. fakt jo. tak moc že se až bojím, pač to není možný. +uculí se na něj+ chci abys byl taky. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2016 22:03

Já jsem šťastnej pořád, stačí se na mě kouknout, ne? +zazubí se na ni+ To je boží, že seš šťastná a nemusíš se bát, já bych se o všechno postaral, že jo. +zamrká na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2016 01:31

no to já doufám. +zazubí se na něj tak pěkně+ ty si totiž zasloužíš celej svět. +pousměje se trochu, nakloní se k němu, a pěkně ho políbí, tak něžně a dlouze, aby věděl, že ho má nejradši+ já si ještě na chvilku lehnu. +zívne, když se projí svojí porcí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2016 13:12

A já ho mám, protože ty seš celej svět. +pousměje se a lehne si k ní a přetáhne přes ni deku a kouká na ni, jak je boží+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2016 14:10

ty seš na mě tak hodnej. +uculí se mu rozespale do trika, položí si hlavu na jeho hrudník a poněkud tam odpadne, opře si o něj dítě a pochrupuje až skoro do poledne, teda s výjimkou těch čtyř čůracích intermezz. Čas plyne jako písek v přesýpacích hodinách našich životů, a jak se blíží termín porodu, Vicky je tak jako pořád nervóznější, už nikam moc nechodí, když nemusí, a pořád skuhrá, kde ji co bolí. Sem tam ji vezme křeč do podbříšku, ale jsou to jen poslíčky, a ani podle Marcuse se pořád nic nechystá. Na kontroly už chodí co tejden, a zrovna se vrací z jedný takový a má děsně dobrou náladu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2016 17:42

+je už z toho taky pomalu na prášky a modlí se aby to už přišlo a snaží se Vici uklidnit jak může a povzbuzuje ji a když se vrátí z té šťastné prohlídky, tak na ni koukne+ Co se děje? Už jsi porodila! +vyjekne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2016 17:52

jasně. +zazubí se, a poplácá si břicho+ otočil se! hlavou dolů! +uculí se, a děsně nadšeně ho obejme+ takže můžu rodit normálně. +usměje se na něj, plácne sebou na gauč, a rozepne si kalhoty+ panebože já snad puknu. +vydechne, dá si nohy nahoru, a uculí se na něj+ koukni se na fotky, mám je v tašce. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2016 18:27

No sláva! +zajásá a kouká na ty fotky+ Můžu tě otevřít otvírákem na konzervy, jestli chceš, avby to už skončilo. +zazubí se na ni vesele a lácne sebou vedle ní a hladí ji po břiše+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2016 18:48

sem děsně ráda. +usměje se na něj, a dá mu pusu+ já doufám, že už se snad rozhodne narodit. +zazubí se+ budu chodit na dlouhý procházky, to prej pomáhá. +pousměje se, a jen se usmívá, když jí hladí břicho, protože jí to přijde pěkný, a prcek ho občas kopne do dlaně+ je pravda, že devátej měsíc fakt není můj nejoblíbenější. au. +kňourne, když dostane kopanec do žeber+ jak se máš? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London