Nepříjemnosti? +zvedne zvědavě a s úsměvem obočí jako by skutečně očekávala, že jí to více přiblíží+ Super. +usměje se na něj nadšeně+ Ty a bát se? Tomu se mi ani nechce věřit. +zasměje se tiše+ Ale když na mě budeš moc hodný, tak ti dovolím sednout si vedle mě na gauč a budeme se bát společně. +mrkne na něj, jak na oko předvádí svojí blahosklonost, než se na něj vesele zazubí+ Myslím, že duchařský bude fajn. +rozhodne se po chvíli přemýšlení s úsměvem+ Aha, ale já... netuším jestli tu máme ten... gramofon. +zamyšleně si prohrábne vlasy a trošku posmutní nad tím, že by si ty jeho desky neměla na čem pouštět+ Jo, myslím, že u toho prostírání. +souhlasí s ním se smíchem a obrátí se tedy ke sporáku aby se věnovala přípravě masa. opět si začne tiše pobrukovat a v duchu křepčí nadšením, že jim to spolu tak jde, taková příprava večeře. vloží maso na rozpálenou pánvičku a nechá ho správně propéct z obou stran a mezitím scedí brambory, které jsou tak akorát měkké a sem tam na Christiana mrkne přes rameno aby zjistila jak mu to jde+ Páni... to jsou labutě? +vykulí očka na poskládané ubrousky, zřejmě nic takového ještě neviděla+
(tak to si na tom stále líp jak já, já neviděla žádnej

takže myslím, že třeba Kruh bude stačit

sice si tedy nejsem jistá kolik pozornosti mu budou věnovat

)