Kuchyně

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Kuchyně

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 úno 2013 00:09

Nepříjemnosti? +zvedne zvědavě a s úsměvem obočí jako by skutečně očekávala, že jí to více přiblíží+ Super. +usměje se na něj nadšeně+ Ty a bát se? Tomu se mi ani nechce věřit. +zasměje se tiše+ Ale když na mě budeš moc hodný, tak ti dovolím sednout si vedle mě na gauč a budeme se bát společně. +mrkne na něj, jak na oko předvádí svojí blahosklonost, než se na něj vesele zazubí+ Myslím, že duchařský bude fajn. +rozhodne se po chvíli přemýšlení s úsměvem+ Aha, ale já... netuším jestli tu máme ten... gramofon. +zamyšleně si prohrábne vlasy a trošku posmutní nad tím, že by si ty jeho desky neměla na čem pouštět+ Jo, myslím, že u toho prostírání. +souhlasí s ním se smíchem a obrátí se tedy ke sporáku aby se věnovala přípravě masa. opět si začne tiše pobrukovat a v duchu křepčí nadšením, že jim to spolu tak jde, taková příprava večeře. vloží maso na rozpálenou pánvičku a nechá ho správně propéct z obou stran a mezitím scedí brambory, které jsou tak akorát měkké a sem tam na Christiana mrkne přes rameno aby zjistila jak mu to jde+ Páni... to jsou labutě? +vykulí očka na poskládané ubrousky, zřejmě nic takového ještě neviděla+

(tak to si na tom stále líp jak já, já neviděla žádnej :lol: takže myslím, že třeba Kruh bude stačit :D sice si tedy nejsem jistá kolik pozornosti mu budou věnovat :lol: )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 úno 2013 01:03

Nepříjemnosti. +přikývne a rozhodně to nehodlá nijak rozebírat+ uvidíme, co řekneš po tom filmu, u toho se bojí každej. +uculí se+ Já jsem moc hodný neustále! +koukne na ni ublíženě+ Náhodou vůbec nezlobím. +mrkne na ni+ Dobře, myslím, že začnem největší duchařskou klasikou. +přikývne+ Aha, tak to musím koupit i gramofon. +přikývne a zapíše si to za uši, pečlivě prostře, to má naštěstí naučený z domova, která sklenička a vidlička je na co, občas pokukuje po pánvi, jak se to tam pěkně peče, a div si neslintá na košili+ Takovej pokus no. +zazubí se a upraví jedný labuti krček+ Když jsem se jako kluk nudil, pomáhal jsem s tím. +přizná a naaranžuje jim labutě do talíře+ Krásně to voní. +usměje se na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 úno 2013 01:16

+tiše se zasměje a v duchu nad tím zakroutí hlavou, než přesune pozornost k něčemu dalšímu+ Tak na to jsem opravdu zvědavá. +zabrouká nadšeně+ Tak v tom případě není o čem diskutovat. +zazubí se na něj vesele a v očích jí vesele jiskří+ Super, jsem opravdu zvědavá jaký to bude. +pokývá hlavou nadšeně, zvědavá co se vlastně pořádně pod pojmem horor skrývá a jestli se skutečně bude bát, jak jí Christian straší+ Tak dobře... +souhlasí s ním a opět se rozzáří jak sluníčko nadšením, že si bude moci pouštět desky na gramofonu, pro ni další naprosto nová věc+ Vypadaj skvěle... tak rozkošně. +ujistí ho s úsměvem, že vypadají skvěle, ale musí stočit pozornost zpět k pánvičce, aby jim maso nespálila+ Ah tak... a naučil ses ještě něco dalšího. +zajímá se zvědavě+ Protože ten stůl vypadá skvěle. +pochválí jeho práci předtím než vyndavá tácek, na který sundá maso z pánvičky, do připravené misky přesype část brambor z hrnce a oboje postaví doprostřed prostřeného stolu+ Doufám, že ti to bude chutnat. +usměje se trošku nesměle a ještě donese dip a pro jistotu sůl a máslo na omaštění brambor+ Nezapomněla jsem na něco? +přemýšlí nahlas, když si zamyšleně poklepává prstem o ret a prohlíží si prostřený stůl+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 úno 2013 01:50

Taky jsem zvědavý, co to mu budeš říkat. +přikývne a v duchu si umíní, že jí hnedka po skončení musí zavolat a poťouchle se pro sebe uculí+ Musíš se trochu vzdělat v pořádné hudbě. +dá si to za úkol a nadšeně si uvědomí, že když je úplně mimo jakoukoliv hudební scénu, může ji naučit jenom to kvalitní. :D + Rozkošně. +zopakuje temně+ To jsem přesně chtěl slyšet. +zavrtí pobaveně hlavou a začne skládat origami pavouka+ Umím toho spoustu. +uculí se+ Ale origami se v soudních síních hodí. Některý soudy jsou až nechutně dlouhý. +zasměje se a posadí jí papírovýho pavouka na židli a začne jim nandavat brambory na talíře+ Já myslím že ne, tak už si sedni, ať můžeme jíst. +pobídne jí nedočkavě a očividně se těší, až se nadlábne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 úno 2013 02:01

S radostí +rozzáří se sluníčko, ona se bude ráda vzdělávat zejména pokud jí bude učit on, o tom rozhodně není pochyb+ A ne snad? +zasměje se tiše, když špičkami prstů zlehka přejede po jedné z labutí+ Moc se mi líbí. +ujistí ho naprosto vážně a zaujatě sleduje jak skládá další zvířátko+ Počkej, já myslela, že máš u soudu dávat pozor a ne se si pod stolem z papíru skládat zvířátka. +zasměje se vesele a zavrtí nad tím hlavou+ Hele pavouk. +pozná v tom poskládaném ubrousku správné zvíře a trošku obdivně ho opatrně vezme do ruky+ To se mi líbí. Nechceš mě to někdy naučit? +zajímá se vesele, když opatrně položí pavoučka na stůl, aby si ho nezničila+ No jo... no jo... už sedim. +zasměje se vesele nad jeho nedočkavostí a hezky způsobně se usadí za stůl a vyčká až jim nandá na talíře a sám se usadí+ Tak dobrou chuť. +popřeje mu s úsměvem a chopí se příboru, aby se pustila do jídla. ale nikam nepospíchá, jak krájí maso nenápadně po něm pokukuje jestli mu chutná až pak se bude moci s chudí sama do jídla pustit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 úno 2013 16:44

To jsem rád. +pousměje se když řekne, že se jí to líbí+ No některé ty proslovy právníků z druhé strany jsou vyloženě nekonečné. +zazubí se+ A hlavně je tam spousta prostojů, než přivedou svědka, než ho zapíšou do záznamu, než se učiní zadost procedurálním náležitostem... někdy stihnu pro Van poskládat i půl zoo. +zasměje se+ Jistě, proč jsem si jen myslel, že by ses snad mohla bát pavouků. +zavrtí pobaveně hlavou, počká, až se usadí a přisune jí židli a pak si konečně nandá a zakrojí do masa a cpe se tak rychle, jak to zvládá, aby přitom ještě vypadal distingovaně, občas se na ni usměje, ale očividně mu velice chutná+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 úno 2013 16:56

+zaujatě ho poslouchá jak vypráví a pak se vesele rozesměje, když si představí Christiana, jak sedí před soudem a kolem sebe papírová zvířátka s odůvodněním, že dceři pořizuje zoo+ Pavouků? +zamrká trošku překvapeně, než se vesele usměje+ Moc je sice nemiluju, ale z těch strach nemám... ovšem... horší je to, když potkám krysu. +prozradí na sebe tiše a trošku spiklenecky jako by to bylo tajemství. musí se sama pro sebe tiše zasmát, když vidí jak se láduje, je moc ráda, že to v něm tak rychle mizí a tak se sama s chutí pustí do jídla. nemluví, přeci nechce, aby se při snaze konverzovat zadusil kouskem masa, když se tak cpe. spíš přemýšlí a usmívá se na něj, dokud jí na mysl nepřijde jeden z nápadů, které sem tam mívá+ Už jste někdy s Vanesscou nocovali pod širákem? +zeptá se, když v ní zmizí půl talíře a chystá se ukrojit si další vydatný kousek masa+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 úno 2013 18:14

Krysu neumím. +přizná sebekriticky, ale v očích mu blýskne, a je jasný, že se ji rozhodně hodlá naučit, a protože ona se tak necpe, on má pochopitelně dojedeno dřív, tak se zatím chopí ubrousku a za chvilku mu pod prsty vyroste papírový kvítek jasmínu+ Bylo to báječné. +usměje se na ni, jakože mu fakt moc chutnalo+ Pod širákem? To ne, Tiff jí měla tak trochu jako přerostlou panenku, takže Vanesska měla doma princeznovskou postýlku s nebesy, popravdě mě to nikdy ani nenapadlo. +zamýšlí se nad tím+ Máš nějaké plány? +podívá se na ni zvědavě+

(To fakt existuje! :D http://www.bloom4ever.com/flower-origam ... asmine.jpg)
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 úno 2013 18:30

To vůbec nevadí. +usměje se na něj a je opravdu ráda, že jí nemůže strkat papírové krysy třeba do postele+ To jsem moc ráda. +zářivě se na něj usměje, skutečně potěšená a nadšená tím, že mu tak chutnalo. dokonce jí tak nějak napadne, že by mu klidně vařila každý den a k tomu by mu stačilo jí jen říct. zejména kdyby jí přitom jako dnes asistoval. to se jí zřejmě víc jak líbilo+ Aha... no já...+strčí si ukrojené maso do úst a využije tak chvilku na přemýšlení a nenápadně nakukuje co to tam z toho ubrousku vytvořil+ ...napadlo mě, že bychom to mohli zkusit... vezmeme deky, uděláme táborák, opečeme si buřty a mohl bys nám k tomu zahrát na kytaru. +pousměje se na něj trošku nesměle, když má prezentovat takový nápad+ Myslím, že bych mohla Vanessce ukázat srnky a zajíce, vím o pár místech kde tady mají mladé, určitě by se jí moc líbili. +samozřejmě se na ně jenom podívat+ A večer bychom mohli usínat s hvězdama nad hlavou a předtím si povídat strašidelné příběhy. +líčí mu svůj nápad o dni stráveném v lese, je na ní znát že se skutečně chce s holčičkou sblížit, ale nemá s dětmi tolik zkušeností a tak dělá co zná a umí. v tomto případě tábořit v lese a hrát si na bandity+

(Hezkýýýý, my si ale umíme vybrat jméno :D :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 úno 2013 19:42

Neboj, naučím se to. +ujistí ji pobaveně+ Takže jsem dostal svoji výhru. +poukáže na to, že mu uvařila, protože prohrála sázku, a usměje se+ To zní moc hezky +přikývne a ten nápad se mu vážně zamlouvá+ Myslím, že to sice pro princeznu bude poněkud kulturní šok, ale mohlo by se jí to líbit. Ale až bude tepleji. +vymíní si, aby se mu ještě dcerunka nenastydla+ Třeba by ji taky konečně zaujalo něco jiného, než ten její poník. +protočí oči+ Pořád na něm jezdí kolem domu a křičí, že je kapitánka pirátský lodi. +uculí se+ Myslím, že se jí stýská po těch dvou, úplně ji vybláznili. +povzdychne si, chytne ji za ruku a vloží jí do dlaně ten papírový kvítek+ Jdeme k televizi? +usměje se na ni+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor