Pracovna

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pracovna

Příspěvekod Neferet » 25 zář 2013 18:47

Tak se ho drž. +doporučí mu s úsměvem, ale s vcelku přátelským úsměvem+ Pravda. Nikdo předem neví co se stane a život je někdy... prostě tě někdy kousne do zadku, aby ti připomněl, že nic není zadarmo. +pokývá souhlasně hlavou+ Nic jí neřeknu. Nepotřebuje vědět, že pochybuješ a nejen ty. Sama mám chvílemi obavy, jestli to zvládne a uvažuju nad tím, jak moc velká chyba byla, když jsem si vyžádala její účast. Ale na druhou stranu taky vím, jak těžký pro ní je zůstat mimo. Popravdě jsem byla dost překvapená, když kvůli tobě odmítla po Sendersovi jít. +promne si zamyšleně bradu a trošku si začne pohrávat se sklenkou+ Ale znám jí. Zejména po tý nehodě si dvakrát rozmyslí, než se do nečeho pustí, Senderse nevyjímaje a pokud bude přesvědčená, že to zvládne.... +pokrčí výmluvně rameny, že jí v tom bránit nebude+ Senders je pro ní zvláštní případ. Jsem si jistá tím, že při týhle akci kontrolu neztratí ať se stane cokoliv, protože ví, že by mohl utéct a myslím, že je přesvědčená o tom, že všechno co udělal a udělá je její vinna. Chce se ho zbavit víc, než dokážeme pochopit a zároveň z něj má strach, protože... +povzdechne si a zavrtí nad tím hlavou+ Co ti všechno řekla? +zajímá se raději aby neřekla něco co by neměla+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 25 zář 2013 20:04

To mi nemusíš říkat. +ušklíbne se celkem vesele+ No, když se objevily ty zprávy o tom, že je zpátky, byla z toho dost špatná, a vypadala dost zoufalá na to, aby podnikla nějakou pitomost na vlastní pěst, takže jsem si vyžádal slib, že proti němu nepůjde. Pro její vlastní bezpečí- +vysvětlí jí to+ Já věřím, že by do toho nešla bez jistoty, že to zvládne, ale tu měla teď taky, a vidělas to sama. +pokrčí rameny+ Myslím, že ani jeden nedovedeme odhadnout, jak na něj zaraguje. Co jí může říct nebo udělat.Co v ní probudit. +pokrčí rameny+ Proto jsem za každou cenu chtěl zajistit, aby zůstala tady a v bezpečí. +povzdychne si+ Já nvím, snad všechno. +svraští obočí a rychle jí to zrekapituluje+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 zář 2013 20:22

A to nevěděla o všem. +povzdechne si+ To si umím dost živě představit. Snažila jsem se to nějakým způsobem filtrovat, ale lepší když se věci dozvídala, když byla tady, než kdyby byla u nás. +dopije skleničku a chvíli uvažuje, že by si dala ještě+ To nedovedeme, ale tohle byla přeci jen trošku jiná záležitost. S takovým druhem kouzlení jsme se obě setkali poprvé a reakce vašich magií byla skutečně neobvyklá. Ale Senderse zná. Strávila s ním dostatek času, a i když by se změnil, pořád se s ním nesetká poprvé. +pokrčí zlehka rameny, jak neví jak lépe to vysvětlit+ O ní v tomhle směru nemám takovou starost jako o vás. +podívá se na něj vážně+ Senders je zmetek a umí tít do živého. Měl bys vědět, že pozná, co vy dva spolu máte. Že spolu žijete. Jste sebou navzájem cítit na sto honů. +nakrčí trochu nos+ Mám docela jistotu, že až si to uvědomí, pokusí se toho využít a nepůjde na ní přímo, ale přes tebe. Neměl bys mu dovolit nechat se vyprovokovat a hlavně se od něj držet dál, i když bude uvězněný v kruhu. +sleduje ho naprosto vážně+ Nenecháme Jasmine v jeho blízkosti příliš dlouho. Taky se mi nelíbí, že tam bude, ale bez ní to nepůjde. +povzdechne si a vstane+ Víno? +nabídne, když si sobě dolije a pak ho pozorně poslouchá+ Opravdu ti řekla snad všechno. +pokývá souhlasně hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 25 zář 2013 21:17

Doufám, že v tomhle máš pravdu. +přikývne+ O mě se neboj. +pousměje se+ Jsem advokát, na osobní útoky a urážky už jsem si celkem zvykl.+uculí se+ Dovedu se kontrolovat, když o něco jde. +ujistí ji+ Ne, díky. +zavrtí hlavou+ tohle bylo moje první jídlo asi za tři dny, opila bych se prvním douškem. +zazubí se+ Jistě. +přikývne, jako by to nebylo nic divnýho+ To je přece ve vztahu normální, ne? +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 zář 2013 21:29

To já taky. +povzdechne si, ale pak se na něj přesvědčeně usměje+ Nemyslím, že by přímo musel nutně útočit na tebe. +protáhne a myslí tím, že by mohl provokovat prostřednictvím Jasmine, kdo ví o co by se mohl pokusit aby Chrise vyprovokoval+ Jo, to je pravda. To by ti asi nesedlo. +zazubí se+ Ale víš co... nabídnout je slušnost. +pousměje se vesele a posadí se zpět na místo+ Vztahu. +protáhne jako by to slovo chutnalo a nelíbí se jí jak zní, ale pak si tiše povzdechne+ Pořád si na to nemůžu zvyknout. +přizná se tiše a zamyšleně+ Asi si na to nikdy nezvyknu. +hlesne spíš sama pro sebe+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 25 zář 2013 22:43

Já se s tím nějak poperu. +ujistí ji s úsměvem, a pozoruje ji přes hrnek s kafem+ Čase určitě. +pousměje se+ Vážně jsem slušný člověk. +uculí se trochu+ Chci ji chránit a postarat se o ni, to jsou přece zájmy, které máme společné. +pokrčí rameny+ Já jsem tohle taky neplánoval, a vím, že ve svým věku a se svojí rodinnou situací nejsem pro někoho jako je ona zrovna nejperspektivnější. Ale dělám co můžu. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 zář 2013 23:03

No, hlavně ne s ním. +zasměje se+ Z toho bys nevyšel v pořádku. +zavrtí nad tím hlavou a chvilku jen zamyšleně kouká na stůl+ Časem. +zopakuje po něm zamyšleně, než sebou trošku trhne a stočí k němu pohled+ Popravdě? Na perspektivu kašlu. I na ten věk, to není v životě všechno. +zavrtí nad tím hlavou+ Nikdy jsem jí nechtěla provdat za někoho cizího kdo by pro ní představoval jen perspektivní budoucnost. Nebyla by šťastná a to nechci. Navíc stěží jí můžu vyčítat něco, co sem sama dělala. No když to tak vezmu, ještě z toho vyšla mnohem líp. +pousměje se trošku smutně+ Já jen prostě nechci, aby jí někdo ublížil. Vidím jak na vás visí, jak se na vás dívá a na jednu stranu jsem za ní šťastná, že našla někoho koho může milovat, ale na druhou stranu mám strach, že brzo přijde rána, která jí zbaví iluzí. +povzdechne si a opře se v křesle+ Co budete dělat až se budete muset vrátit zpět do Francie? Vaše rodina tam odsud pochází, že? Je jedna z významných rodin pokud se nepletu? +koukne na něj trošku zkoumavě a spíš hádá než co jinýho, i když slyšela pár věcí od přátel+ Vezmete jí sebou? I když to bude v rozporu se zvyklostí vaší společnosti a zkomplikujete tak život nejen vám ale i vaší dceři? +nakloní hlavu na stranu+ Máš někdy v budoucnu, za pár let, v plánu si jí vzít? Mít s ní rodinu? Protože ona si to zaslouží. Mít vlastní děti, na který bude moc být jednou hrdá. +zaujatě ho sleduje a mluví klidně a naprosto vážně, a chvílemi je znát, že jen potřebuje užijštění, že od nej Jasmine nic nehrozí a to ani nějaká ta forma psychycký újmy+ Nejspíš si myslíš, že jsou to předčasné otázky, ale nikdy nevíš co se stane.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 26 zář 2013 00:37

Neboj se, já vím, kde jsou moje limity. +uculí se, a poslouchá ji se zachmuřeným výrazem+ to jsou otázky, které si spolu musíme vyřešit hlavně my dva. +usměje se, ale mnohem rezervovaněji a slušněji, než předtím, v podstatě je to jiný způsob jak říct Nestrkej nos, kam nemáš. :D+ Já jsem jí nikdy nelhal, a nemám to v úmyslu. Od začátku věděla, kdo jsem, co jsem, jaké mám postavení a co jsou moje povinnosti, a přijala to. A tohle funguje oběma směry. Je jí dvacet. Ve dvaceti se lidé neusazují na celý život. +pokrčí rameny+ Můžu si dovolit se do ní zamilovat, doopravdy, pustit ji do svého života, do života svojí dcery, a za pár let zjistit, že si uvědomila, že tohle do života nechce? +dívá se na ni zpříma+ Zrovna teď jsem pár měsíců od rozvodu a nemůžu říct, že bych chtěl si to někdy v blízké budoucnosti zopakovat. Takže ano, považuju to za celkem předčasné otázky.
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 26 zář 2013 01:09

Já vím, že si zrovna tohle musíte vyřešit mezi sebou. Ale pochop, že ona je moje sestra. Poslední rodina která mi zbyla. Může mi někdo vyčítat, že se jí snažím chránit? +povzdechne si a najednou vypadá unaveně+ Věk není určující. Mohlo by jí být klidně třicet a stejně by si měl jedno a to samé dilema, protože člověk nikdy nemůže vědět, co bude za několik let. Ale ona na svůj věk toho zažila příliš. Někdy si říkám, jak je možné, že to všechno ustála se zdravým rozumem. +zakroutí nad tím hlavou+ Nejde o to jestli si to můžeš dovolit, ale jde o to jestli jí miluješ natolik, aby si něco takového risknul. Lidé přicházejí a odcházejí... vidím v ní našeho otce a nemyslím tím, tu jeho tmavší stránku, kterou jsem zdědila já, ale schopnost milovat. A ta byla neobvykle silná. Když se konečně zamiloval, bylo to na celý zbytek jeho života. +poznamená skoro jen sama pro sebe, než k němu opět zvedne od skleničky zrak+ Neříkám hned. Nežijeme ve středověku, aby sis někoho musel vzít jen proto, že s ním spíš. +stiskne pevně rty, protože ta myšlenka se jí nelíbí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 26 zář 2013 18:24

Ale jistěže ne, ujišťuju tě, že tohle plně chápu. +usměje se+ Taky jsem starší sourozenec poněkud ztřeštěných sester, které je celkem nemožné uhlídat. A můžu tě ujistit, že rozhodně nemám v úmyslu jí nějka ublížit. +opře se v křesle+ Věk je určující. +zavrtí nesouhlasně hlavou+ Ne kvůli psychické zralosti, myslím, že v tom u ní není problém, spíš ve zkušenostech. Jistěže nevím, co bude za pár let. Ale ve třiceti už má člověk přece jenom něco za sebou, a ví co chce od života, má vybouřeno, a může se usadit. Nevím, jestli si uvědomuju, že když se ke mně přiváže, o tohle všechno přijde, protože já už mám tohle období experimentování a šílení za sebou, a taky nerozhoduju jen sám za sebe. +povzdychne si+ Můj svět... není příliš nakloněný nově příchozím. Popravdě není ani moc přátelský k těm, co v něm vyrostli. +ušklíbne se+ Můžu udělat co budu moct, ale stejně jí pravděpodobně někdo během té cesty ublíží. +zadívá se posmutněle do svýho kafe+ Jestli si myslím, že by jí bylo líp beze mě, no, pravděpodobně. +připustí s úsměvem+ Ale zkus jí to říct. +uculí se+ Neříkám, že se už nikdy nebudu ženit. Bude záležet na situaci, na okolnostech. +pokrčí rameny+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor