Remusův pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Remusův pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 16 říj 2013 21:43

Však koho by to nevyčerpalo. Netušila jsem, že rodinné panství je tak rozlehlé +uculuje se na něj ze země+ Ale neboj, relaxační koupel tě osvěží a budeš zase jako rybička +mrkne na něj vesele a pak vezme do ruky kartáč a začne vyčesávat pejskovi dlouhou srst+ Tak za Karkulku už opravdu nepůjdu. Budu muset vymyslet zase něco nového, abych se ti neokoukala +směje se+ Jestli máš hlad, od oběda tam zůstala půlka kuřete.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 17 říj 2013 16:09

A to jsme šli na jednu stranu...merlinví, co je na druhé...*zasměje se* a příště na tebe vezmem asi strojek...ty zvíře...*koukne na Romuluse, který pochopil, že se mu snaží pomoct, tak drží, občas se pokouší Styx za odměnu taky přežužlnout ruku s kartáčem, aby byla taky upravená" Ty už na něco přijdeš, to bych se nebál...zatím ani ne...nachystám těm dvěma večeři, ať nás pak neotravují a lehnou...*uculí se a jde zkontrolovat i Niu, jestli se někde tím lítáním nezasvinila*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 17 říj 2013 17:26

Neboj, budemem mít spoustu času to tady celé projít, počasí je tady celý rok pěkné. Tak fešáku, hotovo +propustá konečně Romuluse, který rychle zdrhá pryč, kdyby si to náhodou ještě rozmyslela+ To je dobrý nápad. Doufám, že až se nají, tak se uloží ke spánku a dají pokoj až do rána +uculí se+ Já zatím skočím dolů připravit lázeň +jak Remus odejde nakrmit divou zvěř, seběhne dolů do sklepa+

(dále welness, ať v tom máme pořádek:))
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 19 led 2014 18:33

*Ve volných chvílích sedí nad mapama a plánuje...*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » 24 zář 2014 15:30

*netrpělivě čeká ve svém pokoji na balíček, který mu má dneska dorazit, maskuje to prací, ale stejně se nedokáže přinutit, aby co chvíli nekoukal na příjezdovou cestu. Ví, že Styx musí druhý den odejít a rád by to stihnul ještě před tou její akcí....*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 24 zář 2014 20:37

+kolem poledne vejde k Remusovi do pokoje, tiše, aby ho nevytrhla z práce, do které je tak zabraný:)+ Neruším? +přistoupí k němu, postaví se za něj a začne mu jemně masírovat ztuhlý krk, jak je celé dopoledne sehnutý nad stolem+ Nemáš už hlad, miláčku? Dej si chvilku pauzu od práce, aby ses najedl a trochu si odpoči-... +zarazí se+ ...hele, asi k nám jede nějaké auto. Žeby zabloudili? +natahuje krk a kouká ven z okna+ Nenech se rušit, vyřídím to +políbí ho na temeno a vydá se ke dveřím:)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 25 zář 2014 17:59

*málem vyskočí z kůže, když se za ním tak přiblíží jako duch a pak promluví*hmpf...ne, nerušíš..*opře se o ni, jak je tak za ním a spokojeně zavře oči a vychutnává si dotyky jejích šikovných prstů* Už pomalu i ano...by jeden nevěřil, jak papíry vysilují...*usměje se a otevře oči. V tom okamžiku uvidí venku auto a málem ho klepne pepka* huh...asi? *tváří se jako by do něj uhodilo, ale než stihne cokoliv vymyslet, už se Styx hrne ke dveřím...* vlastně...to bude asi pro mě. *utíká za ní, takže když pošťák zazvoní a dveře se otevřou, tak na něj oba málem hupnou. Tak jen vytřeští zrak a něco francouzky z něj vypadne. V tom všem zaslehne Remus své jméno, Lupin ale s francouzským přízvukem, tak mu to chvíli trvá. Pak ale kývne a chlap mu strčí do ruky papír, ať ho podepíše. Nic víc nechce, jen mu předá malou nenápadnou krabičku s francouzskou adresou odesílatele* Nepůjdeme raději dovnitř? *usměje se na Styx vedle sebe a vrátí se k sobě do pokoje* Ono je to vlastně pro tebe...trochu opožděný dárek k narozeninám, přece jen jim to trvalo déle, než jsem myslel*tváří se omluvně a podá jí balíček, který zbavil nepěkného obalu pro cestu poštou a předá jí teď už nenápadnou elegantní krabičku* Všechno nejlepší, Karkulko. Ať ti vychází všechno, co si je přeješ....*políbí ji*

*uvnitř je...*
Spoiler: show
náramek
Obrázek
náušnice
Obrázek
(pro informaci je to prý Chanel:) )

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 25 zář 2014 21:17

(tyjo, to je fakt krása:))

+překvapeně koukne po Remusovi, jak proletí kolem ní ke dveřím+ Pro tebe? Tak dobře +chce se tedy vrátit do pokoje, ale přece jen zůstane stát alespoň opodál, kdyby Remus potřeboval pomoct s tlumočením+ Tak já jdu ohřát to jídlo +oznámí, když se za chlápkem zavřou dveře, ale když ji Remus zavolá do pokoje, tak jde poslušně za ním+ Pro mně? +zeptá se nevěřícně, vezme si od něj krabičku a zvědavě do ní nakoukne. V obličeji se jí objeví výraz překvapení, který hned nato vystřídá radost a nakonec dojetí+ Och, to je nádherné +vydechne celá okouzlená krásou šperků+ Pravé perly +usměje se na něj šibalsky a vezme do ruky náušnice a obdivuje zblízka tu dokonalou šperkařskou práci. Pak si navlékne náramek na zápěstí a různě natáčí ruku a kochá se jím+ Překrásné... Děkuji za nádherný dárek, Vlčku +vytáhne se a něžně a sladce ho políbí na rty a chvíli na něm ještě visí, jak se jí nechce od něj+ Nevím, jak to děláš, ale vždycky víš, jak mi udělat radost +uculí se a oči jí jen září+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 27 zář 2014 19:49

*spokojeně ji sleduje a když si náramek navleče na ruku, jen dodá* opravdu překrásné...nedělají ti ostudu...*pevně si ji stiskne v náručí* nemáš vůbec zač...vlastně sis ho tak trochu...předvybrala. *cukne koutky, když si vzpomene na jejich "lov"* jsem rád, že se ti to líbí...nechtěl jsem, aby se ty perly jen někde v pytlíčku válely..*moc se nemá k tomu ji pouštět, nakonec ale přece jen objetí povolí, aby taky mohla někdy dýchat* a přece bych jako jediný z oslavy na tebe s dárkem nemohl zapomenout. I když to chvíli vypadalo, že budu muset pošťáka kousnout...*uchechtne se*

(já hledala docela dlouho, ale tohle mě praštilo přes oči, že bude to pravé.))

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 27 zář 2014 22:01

Spíš předulovila +uculí se pobaveně+ Teď už jen musím promyslet, k jaké významné příležitosti si je vezmu +usměje se+ Ne, pošťáky nekousat. Pro hladové vlky mám tady něco lepšího k zakousnutí +zatáhne ho do kuchyně+ K obědu vepřové +naservíruje mu na talíř voňavou pečeni+ a večer mladou laňku +cukne významně obočím. Sama nemá moc chuť k jídlu před zítřejškem, tak aby mu nekoukala do pusy, ještě chvíli se kochá šperky a pak je vloží zpátky do krabičky a schová, aby si je náhodou nepůjčila Nia na hraní:)+ Nepůjdeme na procházku? Potřebuji si pročistit hlavu +navrhne mu, když dojí oběd+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont