Styx: Je poznat, že sis na tom dala záležet. +přikývne+ Kdybych to neviděla, myslela bych si, že bílý interiéry budou studený, ale tady to je takový... luxusní a zároveň domácký. +pokrčí rameny, že to nedovede líp vyjádřit+ Připomíná mi to, že už jsem dlouho nebyla doma. Teda tam co jsem vyrostla. +pousměje se+ Vlastně to je celkem kousek odsud. +zasměje se+ Snad se ti to bude líbit. +uculí se+ No to víš, jako všude, někdy je to těžký, někdy tolik ne, ale hezký je to furt. +usměje se+
Becca: Ale jo, já jsem klidná. +přikývne+ Byron by nikdy... a kdybych měla žárlit, víš kolik má pěknejch kamarádek? Nedělala bych nic jinýho. +zazubí se+ Prosím tě, to je nějakej úplnej cvok, co jde po bráchově holce, myslí si, že spolu budou mít upíří potomstvo a že jsou si navždycky souzený... +protočí oči+ A je nebezpečnej, a šílenej, fakt jo, já taky nezabíjí upíry na potkání, nevím, proč si Byron myslí, že je to pro mě tak snadný. +zamračí se+ Celý je to v nějakým jiným světě paralelním s tím našim, a vůbec to není sranda. +zasměje se+ Ale jo, já taky rozumím jeho postoji. Jen je to prostě pro mě těžký, už jenom z představy, že by tam měl bejt se mnou a něco se mu stalo je mi šoufl. +pousměje se hořce+ Ale ne, já na něm tohle miluju. +usměje se tak zblble
+ Pět let jsem žila s chlapem, co chodil i do postele špinavej od cizí krve, a zabíjel lidi skoro holýma rukama. Víš jak je to krásný, mít někoho, kdo si pro změnu trochu váží života? +pokrčí rameny+ Tohle je prostě součást toho, kdo je, a já bych hrozně moc nerada, aby o to kvůli mě přišel. Já vím, že on ve skutečnosti nechce dělat všechny ty věci jako učit se střílet, a tak, udělal by to jen kvůli mě, a já taky nechci bejt důvod toho, že se takhle změní. +povzdychne si+ To přece není zdravý, když lidi mluví o měnění se kvůli partnerovi, myslí tím přestat házet ponožky po zemi, ne změnit celý svoje založení. +zazubí se+ No nepovídej, co se stalo? +vykulí oči+ Teda, povídej. +zasměje se, asi málo čte noviny
+