Přijímací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 14 zář 2013 22:11

Becca: Tos měla správný odhad... líbí se mi moc +uculí se na ni a prohlíží si tu dýku+ Hm, jak tě tak poslouchám, musí mít velkou cenu +jak tam na ni vychrlí ty vzácné kameny a drahé kovy:D+ Takovou krásu prodáváte v Guns? +heh, Bec jak lobuje:D+ To bych si tedy měla někdy vyrazit k vám a podívat se na její sestřičku +směje se+

Postrach: +další!:D+ Přijdu... už brzy. Jen musím ještě něco dodělat +přikývne+ To trefuješ ty nože do roztočeného kruhu, na kterém máš připoutaného nepřítele, že se ti tak lámou? +culí se+

Remus: +přiťukne si s ním+ Ne na mně... na nás +usměje se na něj a napije se+ Ano, je to super večírek. Ale kápni božskou, čí to byl nápad? +šťouchne ho jemně do žeber+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 zář 2013 22:18

Vicki: V tomhle směru můžeš být zcela klidná. Byron byl pro mě vždycky skvělej kámoš, nevyčerpatelný zdroj šílených nápadů. +vysvětlí jí s úsměvem, jak to s nima je:D+ Hmm a ten upír...po kterým jdete...co je zač? Jestli se můžu zeptat..+koukne po ní po očku+ Nezávidím ti tuhle situaci. Na jednu stranu chápu jeho, že se cítí...zbytečnej, ale chápu i tebe, já se tak s Charliem párkrát chytla kvůli svým akcím. +potřese hlavou+ Je to prostě zasraně blbá situace. Kdyby aspoň uměl střílet. Nebo spíš..kdyby neměl tak zatracenej problém zabít někoho jinýho, aby si zachránil vlastní zadek. +povzdychne si bezvýchodně+ No snad mu to jednou dojde, doufejme, že dřív, než později. +uculí se+ No já? Já pohoda, žiju. +zasměje se+ A to je po posledních událostech velmi pozititvní. +cuknou jí koutky a napije se.+

Styx: Tak to jsem ráda, účel splněn. +mrkne na ni+ No jo, tak přece ti nedám nějaký šťourátko, že jo. +pokrčí rameny, jakoby o nic nešlo:D Ale ty kameny tam všechny fakt jsou, škoda že tam neměli cenu, je to z českýho obchodu http://www.knives.cz/noze/zdobene-noze/dyka-jl+ No jenom přijď, aby jí nebylo smutno. +zamrká na ni vesele.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 14 zář 2013 22:22

Viki: Jsem ráda, že se ti u nás líbí. Dalo mi to práce, než jsem to tady celé předělala. Ta bílá je záměr, vypadá to světleji, čistěji a luxusněji +rozhlédne se kolem (heh, jsem si teď představila Remuse v těch zahradnických montérkách:D)+ Děkuji, to si určitě přečtu, Egypt mě fascinuje. A spolu s magií... dokonalá kombinace +culí se+ A co ty a Byron, jak se máte?

Bea: Tak to máš opravdu štěstí, že je v takovém tom akurátním věku. S malými dětmi jsou velké starosti a spousta práce, s velkými ještě větší starosti a už s nimi nehneš, jak mají svoji hlavu +mudruje+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 14 zář 2013 22:31

Sirius: +je dokázané, že když člověk vleze na záchod, tak se mu začne chtít, i když se mu nechce :lol: +

Lucius: +děkujeme za polibek, ale musí se uspokojit jen na tvář :D +
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 14 zář 2013 22:47

Styx: Je poznat, že sis na tom dala záležet. +přikývne+ Kdybych to neviděla, myslela bych si, že bílý interiéry budou studený, ale tady to je takový... luxusní a zároveň domácký. +pokrčí rameny, že to nedovede líp vyjádřit+ Připomíná mi to, že už jsem dlouho nebyla doma. Teda tam co jsem vyrostla. +pousměje se+ Vlastně to je celkem kousek odsud. +zasměje se+ Snad se ti to bude líbit. +uculí se+ No to víš, jako všude, někdy je to těžký, někdy tolik ne, ale hezký je to furt. +usměje se+

Becca: Ale jo, já jsem klidná. +přikývne+ Byron by nikdy... a kdybych měla žárlit, víš kolik má pěknejch kamarádek? Nedělala bych nic jinýho. +zazubí se+ Prosím tě, to je nějakej úplnej cvok, co jde po bráchově holce, myslí si, že spolu budou mít upíří potomstvo a že jsou si navždycky souzený... +protočí oči+ A je nebezpečnej, a šílenej, fakt jo, já taky nezabíjí upíry na potkání, nevím, proč si Byron myslí, že je to pro mě tak snadný. +zamračí se+ Celý je to v nějakým jiným světě paralelním s tím našim, a vůbec to není sranda. +zasměje se+ Ale jo, já taky rozumím jeho postoji. Jen je to prostě pro mě těžký, už jenom z představy, že by tam měl bejt se mnou a něco se mu stalo je mi šoufl. +pousměje se hořce+ Ale ne, já na něm tohle miluju. +usměje se tak zblble :D+ Pět let jsem žila s chlapem, co chodil i do postele špinavej od cizí krve, a zabíjel lidi skoro holýma rukama. Víš jak je to krásný, mít někoho, kdo si pro změnu trochu váží života? +pokrčí rameny+ Tohle je prostě součást toho, kdo je, a já bych hrozně moc nerada, aby o to kvůli mě přišel. Já vím, že on ve skutečnosti nechce dělat všechny ty věci jako učit se střílet, a tak, udělal by to jen kvůli mě, a já taky nechci bejt důvod toho, že se takhle změní. +povzdychne si+ To přece není zdravý, když lidi mluví o měnění se kvůli partnerovi, myslí tím přestat házet ponožky po zemi, ne změnit celý svoje založení. +zazubí se+ No nepovídej, co se stalo? +vykulí oči+ Teda, povídej. +zasměje se, asi málo čte noviny :D+
Naposledy upravil Victoria dne 14 zář 2013 22:56, celkově upraveno 2
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 14 zář 2013 22:55

Bea: Byk? Kde? *probere se z letargie, do ktere ju uvedla kytka a rozhlidne se vykulene*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 14 zář 2013 22:59

Bea: samozřejmě že musí být bílej.. jinak to ani nejde? Ty neumíš krájet? no to musíme spolu, povedu ti ručku, neboj +pohladí ji po ručce hezky a dá jí pusinku na tvář+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod yohannka » 14 zář 2013 23:01

marek: no... vlastně.. asi neviděl? +zamyslí se+ týjo fakt nevím, ale koukal bys! +culí se+ jé to musíme vyzkoušet.. bojíš se? +že jí dává ochutnat první,ale ochutná+ mhmmm, dobrý, nejedovatý, můžeš! +mlaskne mu pusu na tvář+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 23:41

Styx: Přesně! +jenom jí přikyvuje a přilije jí šampáňa+ Úplně přesně tak! Škoda, že vyroste! To bude peklo! Se doma asi pozabíjíme! +zašklebí se se smíchem+ To vy se tu asi ani nepotkáte za ten den, co? +uculuje se+

(Tak když už na tom záchodě je...)

Meg: ále, představ si to, že běžel okolo! +dolije jí+ kde máš manžela?

Kris: já neumím krájet stejný kusy, prostě ne. nemám na to voko. navíc budu nervoooznííí!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 14 zář 2013 23:43

yohannka: Tak nebojím..ale ty seš odolnější! +pohladí ju po nožce, chvílu ju sleduje a pak taky ochutná+ no jo, člověče...+tak jí dává různý ty dresingy ochutnat a natáhne se pro fíky+ Minulej týden jich Beatrix koupila asitak tunu na mýtinku a musel sem je pomáhat vykládat..+krmí ju s tím+ Mh, nepudeme si to tu trochu prohlídnout? Třeba aspoň zahradu, nebo tak? +je docela zvědavej, jak to tam vypadá+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont