od Victoria » 13 črc 2014 01:46
+když se proberou z kocoviny a doženou všechno povídání, skočí se kouknout za Chrisem, a ke svojí nelibosti ho najde zase ponořenýho do práce, tak se zamračí, sebere mu papíry na kterých zrovna dělá, a sedne si na ně+
Jestli si myslíš, že nevím, co děláš, tak úplně vím. +sdělí mu vážně, a ignoruje jeho pokusy shodit ji ze stolu+ Utíkáš, už zase.
Ty bys měla utíkat, a hodně rychle. +zavrčí na ni, a šťouchá ji dolů z desky+
Půjdem dneska ven, měl by ses přidat. +oznámí mu, a houpe nohama, jak kdyby se zadkem přilepila k desce, což není úplně nepravděpodobný+
Mám práci, a nemám náladu hopsat s tebou po parketu. +zabrblá, a zkouší ji stáhnout za nohy+
No, ale půjdeš. +přikývne, jakože to není otevřený diskuzi+ Vážně, Chrisi. tohleto je fakt děsný. Celou dobu jsem ti do toho nekecala, ale fakt je čas něco s tím dělat. +dodá, a kouká na něj úplně vyculená+
Možná na deset minut. +pokrčí rameny+Dostanu svý materiály zpátky? +zvedne obočí, jellikož už se naučil, že nejlepší věc jak ji odstranit je s ní souhlasit+
Jo. +zazubí se spokojeně, a důstojně seskočí dolů+ Mám tě ráda, abys věděl. Občas- +dodá, a pořádně ho obejme, a vůbec jí nevadí, že na ni poněkud zmateně kouká.
Vyzvedne ho večer, a donutí ho vzít si tu koženou bundu co od devatenácti skoro nenosil, jelikož mu sluší, vezmou s sebou Angelu, a ve třech vyrazí do města do baru+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.