Christianova pracovna

Moderátor: Victoria

Re: Christianova pracovna

Příspěvekod Christian » 12 pro 2013 18:32

Je zamilovaná, myslím, že by se nechala donutit k ledasčemu. +odfrkne si+ Nejsem si tak úplně jistý. +brblá ještě trochu+ Dost bych se divil. +zavrtí hlavou+ Když uteče, utíká bez ohledu na cokoliv. +povzdychne si+ doufám, že se zastaví alespoň na hřbitově. +zamumlá si pro sebe+ No, nijak zvlášť. +pousměje se+ Už tak to bude dostatečně stresující. +protočí oči+ Ale jestli chceš pozvat svoji sestru, aby nebyla doma na krocana sama, tak můžeš. +pokrčí rameny, odloží dopisy, a jde se podívat na Van, protože má pocit, že ji tam slyší, a ještě v pyžamku si sednou na gauč a pustí nějakou vnoční pohádku a malá se mu nakýbluje na klín+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 pro 2013 19:11

Naděje je vždycky ne? +usměje se na něj povzbudivě+ Já myslím, že by bylo hezký kdyby tu byla. Sice toho rozhodnutí budu potom litovat, ale neměla by být na Vánoce doma sama. +pokrčí zlehka rameny+ Ale budeš jí muset pozvat ty, na můj dopis by stěží reagovala. +zasměje se tiše a sleduje jeho vzdalující se záda, chvíli tam jen posedává a přemýšlí, než vstane a přesune se za nima+ Co dávají pěknýho? +zajímá se, když kolem nich prochází a nakukuje jim přes rameno na televizi+ Dáte si něco dobrýho k snídani? +zajímá se vesele, potom co se vrátí převlečená a tak nějak pomalu začíná nasávat tu vánoční atmosféru+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 črc 2014 01:46

+když se proberou z kocoviny a doženou všechno povídání, skočí se kouknout za Chrisem, a ke svojí nelibosti ho najde zase ponořenýho do práce, tak se zamračí, sebere mu papíry na kterých zrovna dělá, a sedne si na ně+
Jestli si myslíš, že nevím, co děláš, tak úplně vím. +sdělí mu vážně, a ignoruje jeho pokusy shodit ji ze stolu+ Utíkáš, už zase.
Ty bys měla utíkat, a hodně rychle. +zavrčí na ni, a šťouchá ji dolů z desky+
Půjdem dneska ven, měl by ses přidat. +oznámí mu, a houpe nohama, jak kdyby se zadkem přilepila k desce, což není úplně nepravděpodobný+
Mám práci, a nemám náladu hopsat s tebou po parketu. +zabrblá, a zkouší ji stáhnout za nohy+
No, ale půjdeš. +přikývne, jakože to není otevřený diskuzi+ Vážně, Chrisi. tohleto je fakt děsný. Celou dobu jsem ti do toho nekecala, ale fakt je čas něco s tím dělat. +dodá, a kouká na něj úplně vyculená+
Možná na deset minut. +pokrčí rameny+Dostanu svý materiály zpátky? +zvedne obočí, jellikož už se naučil, že nejlepší věc jak ji odstranit je s ní souhlasit+
Jo. +zazubí se spokojeně, a důstojně seskočí dolů+ Mám tě ráda, abys věděl. Občas- +dodá, a pořádně ho obejme, a vůbec jí nevadí, že na ni poněkud zmateně kouká.
Vyzvedne ho večer, a donutí ho vzít si tu koženou bundu co od devatenácti skoro nenosil, jelikož mu sluší, vezmou s sebou Angelu, a ve třech vyrazí do města do baru+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 13 črc 2014 17:22

Vrátí se kolem třetí ráno, vysmátý a opilý jak zákon káže, Chris je drží každou jednou rukou kolem pasu, a Vicky se vedle něj poněkud potácí, něco jim vypráví, a holky se děsně smějou+
Moc mluvíš. +oznámí mu Angela vesele, přitáhne si ho k sobě za triko a políbí ho+
Ty jsi blbá. +směje se jí Vicky+ To je můj brácha. +zašklebí se, jako že to je přece fuj+ No, tak já jdu spát. +zaculí se, když se od sebe ne a ne odlepit, a jí se ten pokoj trochu točí, lehne si tam na gauč, a za chvilku chrápe s otevřenou pusou a jednou rukou na zemi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2014 05:37

+přihopsá si to zdola, usadí se na roh stolu a kouká mu pod ruku do papírů co píše+
To je dost, že se taky někdy objevíš. +loupne po ní okem Chris+
No jo, my teď bydlíme v Londýně. +uculí se na něj sestra+ to je teda taky důvod číslo jedna proč tě přicházím oblažit svojí přítomností. +zazubí se na něj+ říkali jsme si s Byronem... že tam asi zůstanem. ve městě. tak jestli bys to tady nechtěl koupit. +koukne na něj opatrně+
Jako že už se sem nevrátíš? +překvapí ho to poněkud, tak moc, že odloží pero+ já myslel, že to tady buduješ jako rodinný hnízdo. chystáš si tu domov pro svoji rodinu. +opře se do křesla a tak zaujatě na ni kouká+
No, to já jsem si myslela taky. +pousměje se tak zasmušile+ Ale asi ne. +pokrčí rameny+ Chceš to nebo ne? O peníze nejde, jen by mi bylo líp, kdyby to tu měl někdo kdo tu fakt žije. +usměje se+
Víš že já tu nezůstanu. +zavrtí hlavou+ tohle všechno je dočasný řešení. +rozhlídne se tam+ a nebude to trvat už moc dlouho. +poznamená nabručeně+
a co kdyby jo? +pokrčí rameny+ neříkám... že se máš na všechno vyprdnout, říkám že můžeš docela dobře budovat to svý impérium odsud. +zvedne ruce, když chce něco namítnout+ Prostě o tom uvažuj. +pousměje se+
A co ta druhá věc? +povzdychne si rezignovaně+
Jedeme s Byronem na vánoce na tvrz. Můžeš jet taky, jestli chceš, vzít Van. +usměje se+ bude tam kupa lidí, Wenaina rodina, kluci od Lockeho, Jess... možná řeknu i Alex. +poškrábe se zamyšleně ve vlasech+ Bude to fajn, čím víc lidí, tím líp. +šťouchne do něj+ A Wenain brácha je úplně dospělej, nebude to jak školní výlet. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2019 19:32

+jednou takhle nechá děti doma s Byronem, a přemístí se na Winter house navštívit Chrise a vytáhnout ho do hospody, pač už spolu děsně dlouho neupevňovali sourozenecký pouto, a musí probrat všechny novinky, kor když Vanesska půjde už v září do Bradavic+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Předchozí

Zpět na Christianovo patro