od Christian » 02 říj 2013 15:57
Určitě to půjde hladce. +usměje se s mnohem větší jistotou, než ve skutečnosti cítí+ Co? +zeptá se mírně roztržitě a něco si tam přerovnává+ Jen nějaké dodatečné dokumenty k té jejich svatbě, chceme to nechat notářsky ověřit, než pojedeme. +usměje se na ni konejšivě+ Probudila bys Van, prosím? Měla by se začít chystat. +poprosí ji+
+Vicky se usadí v křesle a počká, než Jasmine odejde+ Všechno je připravený? Jak jsem ti to říkala? +ujistí se+
Jistě, chybí jenom podpisy. A mám na tebe úplně stejnou prosbu. +usměje se na ni poněkud hořce a podá jí přes stůl pár papírů+ Můžeš si to přečíst, jestli chceš. +pokrčí rameny, když vidí její tázavý pohled+
Hm... +přikývne Vicky, a začte se do papírů, nad něčím překvapeně pozvedne obočí+ Tohle je dobrý. svěřeneckej fond. Tiffany by ty peníze rozfrcala dřív, než bude malý osmnáct. Dan je případnej správce fondu? +vyjede jí obočí k vlasům+ Ty seš pěkně škodolibej bastard, poslouchej. +zazubí se+ panství Alex, hm, hm,... no, o tohle by se Tiff s Jasmine stopro soudila. +ušklíbne se+ No tak jo. +pokrčí rameny a vystřihne dva podpisy+ Nikdy jsem si nemyslela, že budu psát závěť ve čtyřiadvaceti. +poznamená+ Nejsou k tomu potřeba dva svědci? +zvedne k němu oči+
Jeefes se uvolil. +uculí se a ukáže jí podpisy dole+ Já jsem tvůj svědek, ty seš můj. Legálně v pořádku. +usměje se na ni, přidá svoje podpisy a odletaxuje dokumenty někam pryč+ Ocenil bych, kdyby ses o tom nezmiňovala. Jasmine nepotřebuje vědět, že přemýšlím o takových věcech. +upře na ni pohled+
Když to neřekneš Byronovi. +pokrčí rameny s poněkud těžkým úsměvem+ Tak za chvíli. +zvedne se a zmizí zase dole+