Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Christian » 02 říj 2013 13:43

Nu Van je rozhodně nadšená. +uculí se+ Alex o něco méně a Tiffany absolutně zuří, ale bojí se o sebe víc, než se vzteká, takže pojede. +ušklíbne se+ Vždyť to tam vlastním, tak by se mohli přizpůsobit. +zasměje se+ Dan převezme moje případy. +usměje se konejšivě+ Řekl jsem Jeefesovi, aby ses tím nemusela zatěžovat. Nabalí nám zásoby. +pohladí ji po ruce,a vší silou se snaží zakrýt, jak mu je, ale v jeho pohybech je určitá ztuhlost a úsměv se málokdy promítne v očích+

Čau, neruším? +zaklepe na dveře pracovny Vicky, a ani se neptá, jak se mají, protože to je tak nějak jasný+ Máš to... ty věci? +koukne na Chrise tázavě a ten přikývne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 říj 2013 14:32

Dobře, to je dobře, že pojedou všechny. +pokyvuje souhlasně hlavou myšlenkami trošku někde jinde, ale vnímá a zaznamenává, co jí říká+ Jo to je fakt. +pousměje se+ Snad to nebude trvat moc dlouho. +povzdechne si, už by byla nejraději zpátky a měla všechno za sebou+ Já bych to udělala, vážně. +hlesne a zase si sedne na zadek a chvilku tak na něj kouká a přemýlí+ Chrisi... +nadechne se, že si řekne o pořádný obětí a takovou tu smutnou kouzelnou chvilku, když je Vicky vyruší+ Cože? +koukne na ní trošku nechápavě+ Ach tak, ne určitě ne. +zavrtí rychle hlavou, jakože tedy určitě neruší, možná+ Ty věci? +zamračí se na ty dva nechápavě o co jde+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 říj 2013 15:57

Určitě to půjde hladce. +usměje se s mnohem větší jistotou, než ve skutečnosti cítí+ Co? +zeptá se mírně roztržitě a něco si tam přerovnává+ Jen nějaké dodatečné dokumenty k té jejich svatbě, chceme to nechat notářsky ověřit, než pojedeme. +usměje se na ni konejšivě+ Probudila bys Van, prosím? Měla by se začít chystat. +poprosí ji+
+Vicky se usadí v křesle a počká, než Jasmine odejde+ Všechno je připravený? Jak jsem ti to říkala? +ujistí se+
Jistě, chybí jenom podpisy. A mám na tebe úplně stejnou prosbu. +usměje se na ni poněkud hořce a podá jí přes stůl pár papírů+ Můžeš si to přečíst, jestli chceš. +pokrčí rameny, když vidí její tázavý pohled+
Hm... +přikývne Vicky, a začte se do papírů, nad něčím překvapeně pozvedne obočí+ Tohle je dobrý. svěřeneckej fond. Tiffany by ty peníze rozfrcala dřív, než bude malý osmnáct. Dan je případnej správce fondu? +vyjede jí obočí k vlasům+ Ty seš pěkně škodolibej bastard, poslouchej. +zazubí se+ panství Alex, hm, hm,... no, o tohle by se Tiff s Jasmine stopro soudila. +ušklíbne se+ No tak jo. +pokrčí rameny a vystřihne dva podpisy+ Nikdy jsem si nemyslela, že budu psát závěť ve čtyřiadvaceti. +poznamená+ Nejsou k tomu potřeba dva svědci? +zvedne k němu oči+
Jeefes se uvolil. +uculí se a ukáže jí podpisy dole+ Já jsem tvůj svědek, ty seš můj. Legálně v pořádku. +usměje se na ni, přidá svoje podpisy a odletaxuje dokumenty někam pryč+ Ocenil bych, kdyby ses o tom nezmiňovala. Jasmine nepotřebuje vědět, že přemýšlím o takových věcech. +upře na ni pohled+
Když to neřekneš Byronovi. +pokrčí rameny s poněkud těžkým úsměvem+ Tak za chvíli. +zvedne se a zmizí zase dole+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 říj 2013 16:07

+souhlasně pokyvuje hlavou, že má určitě pravdu a rozhodně se o to chce postarat+ Ale... nic... +pousměje se nakonec, že to nebylo nic nutnýho, i když opak je poněkud pravdou+ Jasně, žádný problém. +usměje se a zamíří za Van, na jednu stranu pyšná na to, že jí pověřl takovým úkolem na druhou stranu podezřívavá, že to nebylo jen tak, ale má tolik starostí kolem, že se to rozhodne v tu chvíli neřešit a zavře za sebou v ložnici dveře. posatí se na kraj postele a chvilku Van sleduje, než jí zlehka pohladí po ručičce+ Vanessco, princezno, je čas vstávat. +zabrouká a dál jí hladí po ručičce přemýšlejíc jak se vůbec budí děti a jestli to dělá správně+ Pojedeš na výlet. Na obrovský hrad. +láká jí, aby otevřela očka a chětla vstát sama, než aby jí tahala z postele násilým+ Pomůžeš mi vybrat šaty, které si na takový výlet vezmeš na sebe? +láká jí neúnavně dál+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 02 říj 2013 18:57

+Van se zamračí a zamele sebou, že se jí nechce, ale pak přece jenom neochotně oči rozlepí a zamžourá+ Do bladavic. +zamumlá+ Musím mít teplý boty. +podotkne nesouvisejícně, asi si vzpomněla, že jí Chris říkal, že je to ve skotsku+ S mamkou pojedu. +oznámí a posadí se na posteli+ Pojede Žíf taky? +zajímá se, protože Jeefese si oblíbila+ A komtesa. +vzpomene si ještě+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 říj 2013 19:04

+vesele se na ní usměje, když Van rozlepí oči a koukne na ní+ Tak se to tam jmenuje jo? Zajímavý jméno. +zazubí se na ní vesele a zatahá jí a deku, aby jí trochu odkryla+ Na co teplý boty? To je to až na severním polu? +zakoulí na ní očima+ Ale jasně vybereme nějaký pěkný a teplý. +odkývá jí to+ Slyšela jsem. Těšíš se? +zajímá se a vezme jí deku úplně+ Tak to nevím princezno, na to se budeme muset zeptat táty. +zavrtí hlavou+ Jistě komtesa pojede s tebou. +odsouhlasí jí to vesele+ Ale nejdřív vyčistit zoubky, učesat vlásky a obléct. Šup, šup ať to sviští ty švišti. +zazubí se vesele a vyhání jí neméně vesele z postýlky, aby jí asistovala v koupelně+ Tak který šatičky budeš chtít, sluníčko? Ty modrý s kytičkama? +zajímá se, když k ní míří s kartáčem, aby jí učesala+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 říj 2013 20:12

+Van vyskočí z postele a brebentí o tom, že jsou tam hýbací obrazy a schodiště, co se přesunujou, skoro sama se obleče a když na ni jde s hřebenem, zdrhá jak zajíc+
Tak co vy dvě? +uculí se na ně Chris, když tam dojde z pracovny+ No teda, ty už jsi celá oblečená. +kývne uznale+ Ani boty nemáš opačně. +zasměje se+ Ty už mě vůbec nepotřebuješ, co? +usadí se na postel a sleduje ten česací boj+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 říj 2013 20:19

+poslouchá Van celkem zaujatě a dovolí si na tu chvíli zapomenout na všechny starosti a jen se soustředí na to, aby Van zkultivovala a při oblékání jí asistuje, když je třeba+ Počkej já letíš? +zazubí se na ní vesele, když před ní Van zdrhá a tak se s ní chvíli honí+ Musíme tě učesat, jinak budeš vypadat jako jezinka a vsadím se, že do Bradavic jezinky neberou. +zazubí se vesele a chytne jí kolem pasu a na délku paží jí jakoby vyhodí do vzduchu, ale nepouští jí :D a pak se s ní usadí na kraj postele+ Chceš copánek nebo drdůlek? Co si bude slečna přát? +zazubí se vesele a trošku jí polechtá+ To víš, jsme holky šikovný. +zazubí se na Chrise a v očích jí hrají veselé plamínky+ Když se nebudeš tolik vrtět, tak to bude rychleji. +poučuje jí vesele a snaží se jí co nejrychleji učesat což není vůbec snadné, kor když jí Van sklouzne z klína a chce vzít dráhu, tak jí čapne kolem pasu a přitáhne si jí zpátky+ Co kdyby ses s tatínkem zatím domluvila jestli s vámi pojede i Jeeffess. +poradí jí jak se zabavit a rychle jí učeše vlásky a zaplete co je libo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 říj 2013 11:00

No vám to jde. +uculuje se Chris vesele, ale v očích má takovou zvláštní tíhu, jak si říká, jestli to je naposledy, co takový ráno má; Van si poručí copánek a dokonce i celkem drží, aby to nebylo nakřivo+ Jeefes? No ten nepojede, někdo přece musí hlídat dům, a krmit poníka. +zavrtí hlavou+ Jinak bys měla až se vrátíš na posteli tři centimetry prachu. +zasměje se+ Tak šup na snídani, za chvilku si pro tebe přijede maminka. +usměje se na ni+ Máš sbalený batůžek? +zeptá se,tašku jí sbalil, ale batůžek s hračkama a sponkama do vlasů si balí sama+ No jo, už ho vidím. +přikývne souhlasně, vezme ho do ruky a jdou tedy na nějakou snídani+ Co si dáte, holky? +zajímá se a vyndá hrníčky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 říj 2013 11:42

To víš, máš doma nejšikovnější holky na světě. Že jo Van. +zazubí se na ně vesele, ale jak tak na Chrise kouká nemůže jí uniknout stín v jeho očích, který jí připomene všechno na co, nechtěla myslet a posmutní, i když se na Van dál usmívá a celkem zručně jí uplete ten nejlepší copánek, který umí a zamyšleně ty dva sleduje, když se chystají na snídani, kam s nimi zamíří+ Já bych si dala palačinky. Určitě na ně máme dost času. +pousměje se, ale oči jí trošku potemní ve stylu „jestli ne, tak aťsi všichni trhnou nohou, hodinu navíc klidně počkat můžou“ a začne vyndavat všechny potřebný suroviny s pánvičkou a začne je připravovat, přičemž se motá Chrisovi pod nohy, když připravuje teplé nápoje a pokaždé, když se jí naskytne nepozorovaná příležitost se ho dotkne. Tu ho pohladí po paži nebo po zádech, zavadí o něj bokem nevynechávajíc ani jednu příležitost, tak aby to před Van nebylo moc nápadné+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro