Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Vanesska » 20 lis 2013 23:12

+pokukuje po palačinkách a kouká všude jen ne na ni+ Kdyz je tlustá tak nesmí papat. +poučí ji, jak to je+ Nakleslila sem ti oblázek. +vytasí se s ultimátní výmluvou, protože ví, že to obměkčí naprosto každýho, udělá co nejnevinnější kukuč a vytáhne poněkud zmuchlanej papír z kapsičky od šatů+

Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 lis 2013 23:20

No, to by asi neměla. To je pravda. +pokyvuje naprosto vážně hlavou, ale rty jí cukají v úsměvu+ Obrázek? Mě? +zamrká překvapeně a trošku naměkko, když vidí ten pomuchlaný papír+ Pojď ke mě sluníčko. +poplácá si na koleno a přitáhne si jí k sobě. usadí si jí na klín, zády k hrudníku a obejme jí kolem pasu+ Tohle je opravdu pro mě? +vydechne naprosto naměkko, když si obrázek prohlédne+ Tohle jsi ty? +ukáže na prostřední malou postavičku+ A tohle bude tatínek? +zajímá se jestli postavičky poznává správně a je pomalu v sedmim nebi+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 20 lis 2013 23:27

to sou vánoce. +vysvětlí jí to důležitě+ tady snězí. +ukazuje prstíkem po obrázku+ to sem já. jo, to je papa. +přikyvuje+ tady máme dálky a já mám nejvěčí. +zazubí se+ A žís má motýla. +ukazuje postavičce na krk+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 lis 2013 23:36

Aha... hmn... vidím vánoční stromeček... +pokyvuje s úsměvem hlavou a poslouchá jí+ A tohle mám být já? +zajímá se se širokým úsměvem+ Samozřejmě, pro velkou princeznu velký dárek. +odkývá jí to vesele+ No jo opravdu má. +zasměje se tiše, když si postavičku víc prohlédne+ Děkuju Van, je opravdu nádherný. +líbne jí jemně do vlasů+ Tak co bys řekla na snídani? +zajímá se vesele, aby nebylo poznat jak moc naměkko je+ Ale nejdřív... určitě si mi zapomněla ještě něco říct, že? +broukne měkce a pohladí jí po ramínku+ Víš, že to co jsi mi řekla ráno, bylo od tebe ošklivé? Takové věci se neříkají. +zabrouká jemně nenásilně a trošku smutně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 20 lis 2013 23:49

jo. +přikývne+ máš vlasy. +dodá, jako by to přece bylo jasný+ A tady sem podepsaná. +ukáže jí to+ Tohle je v. +klepne na první písmenko+ Tady je maman, a teta Viki a Báj jedou na výlet. +ukáže na autíčko+ Musíš si to dát na nástěnku. +informuje ji skromně+ tak jo. +souhlasí, že se teda nechá přemluvit na snídani+ Hm. +broukne akorát, a už zas neví kam s očima, a dělá že tam není+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 lis 2013 23:56

Vidím. Zrzavé, že. +usmívá se na ní jak měsíček na hnoji+ Koukám, jak si šikovná holka, že se umíš i podepsat. +pokyvuje naprosto vážně hlavou a hladí jí jemně po vláskách+ A co ta další písmenka? +zajímá se vesele+ Viky s Byronem jedou na výlet? Jak to? +zajímá se zaujatě+ To víš, že musím. Pořídím si na to speciální nástěnku. +mrkne na ní spiklenecky a vesele+ S čím si dáš palačinku? +zajímá se+ Víš, že mi to bylo strašně líto? +koukne na ní smutně a pohladí jí po tvářičce+ Ty už mě nemáš ráda? +upře na ní svůj psí pohled+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 21 lis 2013 01:12

Umim, to jsem se naučila od táty. +vysvětluje jí to+ No, ty tam taky sou. +pokrčí ramínkama, jakože by to nerozpitvávala+ Noo, oni sou furt na výletě někde. +zazubí se+ Papa si dává taky moje oblázky na nástěnku. V pláci. +vykládá+ hmmm, s malmeládou. +rozhodne se+ Hm.+našpulí pusinku+ zekneš to tátovi? +koukne po ní opatrně+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 lis 2013 01:18

No jo, jste oba strašně šikovní. +usmívá se na ní vesele+ Jasně, jsou. +zasměje se tiše a pohladí jí po vláscích a zaujatě si dál prohlíží obrázek+ To je pravda. Moc doma nevydrží co? +zasměje se tiše+ Já vím, viděla jsem jí. Můžu si tedy udělat taky takovou nástěnku? Do práce zatím nechodím, ale u mě v pokoji bych jí mít mohla. Co myslíš? +zajímá se vesele+ Dobře, tak s marmeládou. +odsouhlasí jí to a trpělivě čeká na její vyjádření se+ No... +povzdechne si a vypadá to že nad jejím dotazem hodně přemýšlí+ ...neřeknu. Tohle zůstane jen mezi náma velkýma holkama. +pousměje se+ Ale už to od tebe nechci nikdy vidět. Do tatínkova šuplíku se bez dovolení nechodí a ta špatná zlá slova, taky už nikdy neuslyším. Ano? +podívá se na ní naprosto vážně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 21 lis 2013 02:37

Ale vozí mi dálky. +uculí se, jakože to nevadí, že doma moc nevydrží+ Tak jo. +přikývne+ Holky nechodí placovat. +zavrtí hlavou a vyleze si na židličku, aby viděla na ty palačinky+ Jó. +zazubí se spokojeně, a očividně jí hodně otrne, když slíbí, že to neřekne+ Hm. +pokrčí rameny, jakože to by šlo, a už tomu nevěnuje pozornost+ A s kakaem ještě. +poručí si palačinky+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 lis 2013 02:42

Jo to určitě dělají. +zasměje se vesele, když jí vidí jak je vyčůraná+ To je trošku nuda ne? Být celý dny jenom doma? +zajímá se vesele a vstane, aby na ní dala pozor, aby jí nezahučela zpátky na podlahu+ Hele ale poslouchej mě. +poklepe jí na nosánek jemně+ Ještě jednou se to bude opakovat a povím mu to. Jasné? +upozorní jí naprosto vážně a pak už to nechá být+ Dobře, bude i kakao. +pokývá hlavou souhlasně+ Ale jak se říká? +zvedne mírně vesele obočí a počká si až Van o kakao hezky poprosí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro