Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 bře 2013 01:00

+jen ať poliká, to by určitě jen tak neocenila :D zamyšleně pokyvuje hlavou jak si to v duchu hezky rovná a počítá+ Takže obden... jo to by šlo. +souhlasí s tím nakonec a rozzáří se jako vánoční stromeček, když se začne sunout z postele+ O tom jsem tak nějak nepochybovala. +zazubí se na něj vesele a vyrazí směr sprcha přičemž nezapomene náležitě pohupovat boky. zavrtí zadečkem když jí tak hezky po něm pohladí a vleze si do sprchy. zaprská když se jí voda nečekaně přelije přes hlavu a do očí a úst+ Ano, prosím... +souhlasí s nadšením, když si vytírá hřbetem ruky vodu z oči a otočí se k němu zády, opře se dlaněmi o zeď a nastaví mu záda hezky k omytí. div, že spokojením nevrní, když se pustí do tak příjemného a hezkého mydlení a kroutí se mu pod dlaněmi navádějíc ho na místečka, která chce umýt+ Hmn... +zamručí spokojeně a opře se o jeho hruď zády, aby jí hezky mohl umýt i bříško a hrudník+ ...nebyla řeč jenom o zádech? +zajímá se s veselým tónem v hlase, když zavrtí boky zatímco si na dlaň nalije trošku mýdla, které mezi dlaněmi rozetře a položí mu je na boky, které začne ohlazovat, než jimi sklouzne na jeho zadek, který sevře v dlaních a přitáhne si ho blíž ke svému zadečku předstírajíc, že mu v první řadě jen vrací péči, kterou věnuje jejímu mytí+

(Tak já jdu pro dnešek spát, jsem unavená a čeká mě perný víkend... ale od pondělí bych měla být zase ready... každopádně přeji hezký Velikonoce, pořádně je doma oslavte a užijte si to... zítra odjíždím na tu chatu a vrátím se až v pondělí odpoledne, takže večer už bych měla být na příjmu a určitě budu dlouho vzhůru, když jsem druhý den doma... takže dobrou noc a hezký sny a nezlobte nám tady :hug2: )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 dub 2013 19:28

(áááá kuk :D už jsem doma a na příjmu :twisted: :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 01 dub 2013 22:08

(Ajó, já vás předtím neviděla online, kdoví proč jsem myslela, že dorazíte až zítra :oops: )

Možná bychom spíš mohli zjistit, co ty noční můry spouští a pak se toho vyvarovat. +přemýšlí o tom+ A zkoušela někdy hypnózu? +zajímá se a vypadá poměrně odhodlán ji těch potíží zbavit jednou provždy, klouže jí namydlenými prsty po těle a nevynechá ani místečko+ Ale čistá musíš být všude. +zazubí se, poddá se jejím dotykům a přitiskne se klínem blíž k jejímu zadečku, kde už může cítit, jak pomalu tvrdne, jednou dlaní jí sklouzne po boku na stehno, aby zase vyjel zpátky a krouživě ji hladil po břiše, a druhou vyjede po paži na hrudník, vezme do dlaně ňadro palcem pohladí bradavku, a zkrátka nenechá ani druhou, na chvilku je opustí, aby jí sklouzl prsty po křivce krku, a velice zaujatě se věnuje svojí činnosti, ignorujíc vlastní vzrušení, které se mu pomalu tvoří v klíně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 dub 2013 22:34

(To vůbec nevadí ;) Sme na vás stejně chtěli kuknout :D :) )

Myslíš, že by to mohlo spouštět něco konkrétního? +zajímá se zaujatě+ Ne, hypnózu jsme nezkoušeli. I když si neumím představit, čím by mohla pomoci. +trošku se nad tím zamyšleně zamračí, zřejmě toho o hypnóze moc neví+ Hmn... to je pravda. +souhlasí s ním s tichým smíchem a opře si mu hlavu o rameno nabízejíc mu tak výhled dolů na své tělo. spokojeně zamručí a zavře oči užívajíc si jeho blízkosti a péče. ze rtů jí unikne tichý povzdech, když věnuje péči jejím ňadrům a když cítí jeho dlaň jak jí putuje po stehnu bezděky se víc rozkročí. zlehka pohupuje boky, aby se mu zadečkem otírala o klín a v dlaních jemně mne jeho zadek, než prsty sklouzne níž na jeho stehna a pak výš na kříž, všude tam kam jen z takové pozice dosáhne. ale chtěla by víc, dotýkat se jeho těla, hladit ho a laskat. natáhne se proto pro mýdlo, které jí však po cestě vyklouzne z ruky, ve chvíli kdy je příliš rozptýlená jeho dotyky než aby věnovala potřebnou pozornost přenášení mýdla. lahvička dopadne s tichým bouchnutím na podlahu sprchového kouta a sklouzne se ke straně+ Sakra. +zakleje tiše, když sebou leknutím trhne+ Počkej, zvednu to. +broukne, aby ho varovala, že se mu hodlá na chvíli ztratit zpod rukou a skloní se. zadečkem se mu napasuje do klína a poněkud jím vrtí jak honí kluzkou lahvičku mýdla po zemi, jak nevěnuje plnou pozornost tomu co dělá, ale pocitu který v ni vyvolává jeho klín tisknoucí se jí takovým způsobem k zadečku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 01 dub 2013 22:58

(Do mě je potřeba kopnout, no. :D )

Nevím, ale fakt je, že někdy je máš a někdy ne. +pokrčí rameny+ Takže něco je spouštět musí. +vyvodí z toho logicky+ No... +nadechne se, že se rozpovídá o hypnóze, když se mu její zadeček natiskne do klína takovým způsobem, že mu přetrhne koherentní myšlenky+ Já ti to vysvětlím potom. +rozhodne se, pomalu si dlaněmi vychutnává křivky jejího těla a rozhodně nespěchá, jako by se úmyslně vyhýbal jejímu klínu a schválně v ní budoval vzrušení pomaličku, a když se tak bezelstně ohne přímo před ním, musí se důrazně upamatovat, že by fakticky nebylo moc vhodný si ji prostě vzít tak jak je, v předklonu, a jenom mu unikne tichý sten, chytne ji kolem pasu a vytáhne zpátky+ Kašli na mýdlo. +zašeptá jí do ucha a přitiskne ji k sobě, jeho teď už úplně tvrdé mužství přesně zapadne do rýhy jejího zadečku a rukou pomalu klouže k jejímu klínu, ale zastaví se na podbříšku a jemně ji tam hladí, občas zajede na stehno a pokaždé zajede blíž a blíž ke středu její rozkoše+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 dub 2013 23:18

(Z toho si nic nedělej, do mě kolikrát taky :D )

Jo, na tom asi něco bude. +připustí s lehkým pokýváním hlavou+ Dobře. +souhlasí s ním s tichým smíchem, jelikož jí je naprosto jasné, že v tuhle chvíli nejspíš neudrží myšlenky, ne že by na tom byla o něco líp, nejspíš by nezvládala poslouchat a zpracovat veškeré nové informace. přímo se rozpouští pod jeho dotyky a vláční s každým pohlazením, jen doufá, že jí za chvíli nohy ještě unesou. a skutečně se snaží soustředit na sbírání mýdla, ale její pozornost stále upoutává jeho mužství tisknoucí se jí k vyšpulenému zadečku a musí si přiznat, že jí to rozhodně není nepříjemné, spíš jí představa toho jak si jí bez varování takhle bere vyvolává příjemné mrazení+ Dobře. +vydechne poněkud roztřeseně a přitiskne se k jeho zádům. pokaždé když dlaní přejede po jejím stehně zavlní boky jako by ho žádala o víc a zároveň ho vrtěním zadečku trestala za to, že se úmyslně vyhýbá místu, kde chce jeho prsty cítit nejvíc. tiše zakňourá když se jeho postup zastaví na jejím podbřišku a zlehka ho zatahá za ruku, aby vložila důraz své potřeby, když mu druhou rukou zajede do vlasů a přitáhne si jeho tvář ke krku nabízejíc ho jeho pozornosti+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 01 dub 2013 23:51

+zavrčí jí do kůže na krku, jak mu její kroucení vysílá přímo do klína vlny rozkoše, a konečně sklouzne prsty do jejího klína, jemně ji pohladí a rovnou neomylně najde klitoris, přejede ho špičkou prstu a začne s lehkým laskáním v pomalém tempu, občas sklouzne níž, aby věnoval pozornost všem záhybům jejího klína a lehce krouží kolem vstupu do jejího těla, než vklouzne špičkou prstu dovnitř, a když zjistí, že je dostatečně vzrušená, přidá i druhý prst a začne jimi v ní pomalu rytmicky pohybovat, druhou rukou líně krouží kolem jejích ňader a rty jemně olíbává její krk a rameno, než vystoupá jazykem k uchu+ Řekni mi, co bys chtěla. +zašeptá jí do ucha, a když to říká, jeho prsty vklouznou hlouběji do jejího těla a jemně ji laskají uvnitř jejího lůna+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 dub 2013 00:06

+rty jí krátce zacukají v úsměvu, když zaregistruje jeho vzrušené zavrčení, spokojená sama se sebou, že mu alespoň trochu může vrátit jeho slastné mučení. ovšem ve chvíli kdy ucítí jeho prsty v klíně jí veškeré úsměvy rázem přejdou a ze rtů jí unikne vzrušené zasténání. zavlní boky vycházejíc vstříc jeho prstům, ovšem ve chvíli kdy ucítí jak do ní pomalu proniká se jí nohy roztřesou a musí mu jednu ruku zezadu přehodit kolem krku a druhou dlaň zapřít o stěnu sprchového kouta, protože má dojem, že něco takového nemůže dlouho ustát. ze rtů jí uniká tiché sténání a chvěje se vzrušením po celém těle. místo očekávané odpovědi zalapá po dechu pod náporem slasti a chvíli jí trvá, než poskládá informace dohromady a najde hlas+ Já bych... +zasténá a zavlní se pod jeho rukama+ ...chci aby... aby si mě pomiloval... tady... hned... prosím... +souká ze sebe téměř bez sebe vzrušením+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 dub 2013 01:27

+nepřestává ji mučivě pomalu laskat, a když u to řekne, vzrušeně jí vydechne do kůže a uculí se, jakože to by snad šlo :D , otočí ji k sobě čelem a věnuje jí krátký vzrušený polibek, otočí se zády k proudu vody, přivolá z ložnice kondomy a jeden si během pár vteřin nasadí, dejme tomu, že má nějaký speciální kouzelnický, kterejm nevadí voda :D , načež se otočí zpátky k ní, sklouzne jí dlaní po ňadrech a přes boky na stehna, chytne ji pod zadkem a vysadí si ji na boky, opře ji zády o zeď a vzrušeně zasténá, když ucítí její klín natisklý na jeho, sáhne mezi jejich těla, aby navedl svoji erekci na správné místo a jediným přírazem do ní s tichým stenem plynule vklouzne, chviličku tak zůstane, aby si na to zvykla, a pak se pomalu začne pohybovat+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 dub 2013 01:43

+no ještě aby to nešlo :D , přímo s nadšením opětuje polibek a s nedočkavým leskem v očích klouže pohledem po jeho těle, než mu obtočí ruce kolem pasu a zaujatě sleduje jak si nandavá ochranu, je to vzrušující pohled při kterém jí napadne, že by někdy ráda viděla jak uspokojuje sám sebe, ale na něco takového teď rozhodně není správná chvíle. nedočkavě mu obtočí ruce kolem krku a přitáhne si jeho rty kterým věnuje vášnivý a vzrušením roztřesený polibek. nohy mu obtočí kolem pasu a zaklesne je za jeho pozadím, když jí ze rtů unikne další zasténání ve chvíli kdy se otřou na těch správných místech. vzrušením zalapá po dechu, když do ní pronikne a na chvíli se opře svým čelem o jeho vychutnávajíc si ten pocit naplnění. ale ve chvíli kdy se v ní poprvé pohne zasténá a pokusí se sama zavlnit boky. zády se opírá o zeď a chvílemi neví jestli se ho držet kolem krku nebo hledat oporu v mokré zdi, jak se ztrácí ve všech těch pocitech. svými rty nalezne jeho a zpočátku jemný polibek se záhy změní v dravý a naléhavý+ Oh... ano... +zasténá mu do rtů jasné vyjádření toho jak moc se jí takové počínání líbí, za což jasně mluví i její chvějící se tělo hrozící každou chvíli vybuchnout pod tíhou orgasmu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro