Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 02 dub 2013 17:22

Nehýbej se. +vydechne jí do kůže, jakože si musí vybrat, buďto bude připíchnutá na zdi a nechá ho to "oddřít", nebo bude přirážet proti němu a za chvíli oba spadnou :D , přidržuje si ji pod zadkem a plynule do ní přiráží, a s rostoucím vzrušením zrychluje i tempo a intenzitu přírazů, rytmicky si ji bere tiskne se na ni hrudí a zuby přejíždí po jemné kůži na krku, olízne místečko mezi krkem a ramenem, skousne ho a hned vsaje, takže jí tam zůstane parádní cucflek, načež se vrátí k jejím rtům a vášnivě ji políbí, tiše jí přitom sténá do úst a zuby nehty se drží na hranici vyvrcholení, které chce nejdřív dopřát jí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 dub 2013 17:37

(jéé to by byl krásnej placák :D )

+tiše na protest zakňourá, jelikož jí přijde nemyslitelné aby bránila vzrušení rozpohybovat její tělo. musí se zlehka kousnout do rtu, aby přinutila boky zůstat v klidu. prsty jedné ruky mu vplete do vlasů přitahujíc si jeho tvář blíž ke krku a ze rtů se jí dere čím dál hlasitější sténání. rozhodně nemá problém dát najevo, jak moc se jí takové jednání líbí. ponoří se do polibku se zavřenýma očima vnímajíc jeho tělo přitisknuté na svém, ve svém a pak je všeho příliš. ze rtů se jí vydere slastný výkřik a tělo se jí rozechvěje pod tíhou vrcholné slasti pulzující jí v každé buňce, tak silně až má dojem, že se jí muselo zatmět před očima. roztřeseně vydechne, když nejsilnější vzrušení pomalu zeslábne a odezní a znaveně se mu tváří zavrtá do místa kde se stýká krk s ramenem+ Jestli mě teď postavíš, tak upadnu. +zašeptá tiše a roztřeseně do jeho kůže s lehkým veselým podtónem a spokojeností+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 dub 2013 22:34

(chudák Christianova kostrč. :D )

+nepřestává do ní přirážet, ale jeho pohyby jsou pořád trhanější a prudší, a stahy jejího lůna v orgasmu jsou přesně tím, co ho posune přes hranu, z úst mu unikne hlasitý vzrušený výkřik a několika krátkými přírazy do ní vyvrcholí, načež se opře rukou o stěnu, aby nabral dech a rovnováhu, a chladí si čelo o dlaždičky+ Neboj, nepustím tě. +usměje se jí do kůže a pokouší se uklidnit vlastní mírně rozklepaný kolena, a až teprv když ucítí, že se třas jejího těla zastavil, pomalu ji odlepí od zdi a postaví na zem, ale ještě ji přidržuje, kdyby ji náhodou neposlechly nohy+ Děkuju. +usměje se a krátce ji políbí na rty+ Teď abych tě umyl znova. +uculí se a vykydne si do dlaní znovu trochu sprcháče+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 dub 2013 22:46

+jemně se mu probírá vlasy a hladí ho po zátylku, jak se oba dva vydýchávají. tiše se zasměje při jeho ujištění a zavrtá se mu nosem do krku, tulí se k němu a tělo se jí pomalu přestává chvět a dech se jí zklidní. jen se od něj kousek odtáhne, když si pomalu stoupá a nepatrně zavrávorá jak má ještě nejisté nohy, ale drží se ho a když drží i on ji, tak nehrozí že by mohla upadnout+ Není za co děkovat. +usměje se na něj něžně a zlehka ho pohladí po tváři+ Jsi si tím jistý? Abychom se odsud ještě dneska dostali. +zasměje se tiše a vesele+ Možná bychom měli umýt jen sami sebe. +culí se vesele, ale rozhodně nehodlá protestovat proti jeho péči a víc jak ochotně mu nastaví paže k omytí+ Takže... tak hypnóza? +nadhodí trošku nejistě zvědavá jestli by něco takového mohlo skutečně pomoci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 dub 2013 23:39

To by asi bylo rozumný. +usměje se souhlasně a začne teda myslit sebe, a když se dostatečně opláchne, vyleze ze sprchy a omotá si kolem boků ručník+ Co? +zamrká zmateně, a chvilku mu trvá, než si vzpomene, na co se ptá+ No jo, hypnóza. +přikývne, když mu to dojde+ Já nevím, ale někdy to lidem na noční můry zabírá. Přijdeš na to, co je jádro tvého problému, a terapeut to díky tomu, že tvoje vědomí je potlačený, dokáže racionalizovat, a spojit ti špatnou myšlenku s něčím bezpečným a dobrým. Prostě se na to podíváš z jiného úhlu, a třeba se od toho pak tvoje podvědomí dokáže odpoutat. Ale nikdy jsem na tom nebyl a ani to nedělal. +vykládá a holí se u toho+ Museli bychom najít nějakého experta. Jak budeš chtít. +usměje se na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 dub 2013 00:02

+tiše se zasměje a vezme si od něj mýdlo, aby se znovu umyla, tentokrát mnohem rychleji a pečlivě se opláchne. vyždímá si trochu vlasy, vypne vodu a opatrně vyleze ze sprchy+ Říkal si, že mi to vysvětlíš později. +připomene mu s úsměvem, když si vezme ručník a začne se utírat, zatímco naslouchá jeho hlasu a přemýšlí nad tím, co říká+ Můžeme to zkusit, ale nemyslím si, že by mi dokázal pomoc. +povzdechne si tiše a obmotá si osušku kolem těla pod pažemi+ Já vím, co je jádro mého problému. Vím kdy ty noční můry začaly. +opře se křížem o skříňku vedle Christiana a prohrábne si trošku bezmocně mokré vlasy+ Viděla jsem toho v životě spoustu, zažila, ale ta doba strávená se Sendersem v tom kostele se na mě podepsala víc, než jsem si zpočátku myslela. +bezděky si promne paže a zahledí se trošku do prázdna+ Vrací se mi jedna z chvil... bylo to den předtím, než mě našli... měla jsem hlad a žízeň, ztratila jsem pomalu veškerou sílu se vzpírat a něco jako naděje na záchranu pro mě byl už neznámý pojem. Pamatuju si na všechno... všechny ty šílené podrobnosti... rohu pravidelně kapala voda a v jednom místě těsně nad zemí byla skulina, která každé ráno dovnitř vpustila trochu světla. Sanders ten den ztratil trpělivost a od slov přešel k síle. +podvědomě sebou trhne a zamrká, aby se odpoutala od zlých vzpomínek a vrátila se zpět+ Mám magii, ale v jeho přítomnosti jsem nebyla schopná jí použít a ten strach a beznaděj byly mnohem horší, než jeho rány. +bezděky si promne levé rameno, moc dobře si pamatuje na tenké jizvičky, které skrývá (tak dokonale, že jsem na ně sama zapomněla :D ) a netuší jak se dostala do bodu kdy se svěřuje s něčím takovým+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 dub 2013 01:44

+doholí se a omyje si pěnu z obličeje, a popleská se po tvářích kolínskou, pečlivě ji poslouchá, a pak ji konejšivě obejme+ Doufám, že ho tvoje sestra zabije. +zavrčí poněkud temně a v očích mu blýskne, ale jeho ruce ji hladí jemně a zlehka+ Jde o to, že ty víš, že je to jen vzpomínka, ale tvoje podvědomí tu časovou rovinu nerozlišuje, pořád vnímá hrozbu, a snaží se na ni reagovat ve chvíli, kdy ho nekontroluješ, teda ve spánku. +vykládá+ Něco jsem o tom četl během studia teorie magie. Kouzelníci občas hypnózu používají pro děti, které v raném věku provedou nevědomou magií něco traumatizujícího a svoje schopnosti v sobě podvědomě zablokují.Hypnotické metody mají celkem úspěch, terapeut přesvděčí jejich podvědomé reflexy, že nebezpečí nehrozí, a není tudíž třeba zvedat obranné štíty. +pokrčí rameny+ Ale nevím o tom dost, abych ti to mohl jednoznačně doporučit. +koukne na ni s obavou, chytne ji za ruku a vrátí se do ložnice+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 dub 2013 09:46

+obtočí mu ruce kolem pasu a schová si mu tvář na rameni vdechujíc spokojeně jeho kolínskou+ Já taky. +hlesne tiše+ Mimochodem hezky voníš. +zamumlá vrtajíc se mu nosem do kůže na krku, tak nějak se u něj schovává, což jí pomáhá se uklidnit a přestat myslet na to co bylo, na to špatné a naslouchá jeho vyprávění a vysvětlování, aby nad tím mohla přemýšlet+ Dneska jsem věděla, že to byl jen sen... všechno bylo tak nějak jinak a byl si tam ty... já... věděla jsem, že to tak nebylo, ale nemohla jsem se probudit ani ho zastavit, aby ti přestal ubližovat... i když chvílemi jsem si nebyla jistá jestli to tak skutečně nebylo. +připustí, že na tom, co říká něco bude a zároveň tak nevědomky vysvětluje proč měla takovou starost, jestli je v pořádku. tedy že si její podvědomí nechce když spí připustit, že jí už nic nehrozí, že je v bezpečí a pevně mu sevře dlaň, když za ním zamíří do ložnice+ Popřemýšlím o tom. +přislíbí, že o variantě hypnózy bude uvažovat+ Děkuju. +usměje se na něj s něhou v očích, to jak se o ní stará pro ni znamená hodně. jemně ho políbí, než se vydá k tašce, kde má stále sbalené věci a začne se v nich přehrabovat+ Takže co se tak asi hodí na den strávený v zábavným parku? +zajímá se už opět s úsměvem, noční můry nechala za sebou nebo si na ně spíše zakázala myslet a víc si jimi kazit den+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 dub 2013 17:03

Jo? +uculí se+ Já myslím, že jsem to někde dostal. +koukne na ten flakónek zamyšleně, hladí ji po vlasech a drží ji u sebe+ Nic se ti nestane, a mě taky ne. +ujistí ji konejšivě, to by ho dřív museli zabít, než by se nechal někam unýst+ Tady i v práci je spousta magických ochran, přes které se nikdo nepovolaný nedostane. +skládá logický argumenty, přesvědčenej o úspěšnosti racionalizace+ Nic víc po tobě nechci. +usměje se, když mu slíbí, že o tom bude uvažovat+ Není za co. +koukne na ni trochu překvapeně a myslí to vážně, přijde mu to tak nějak samozřejmé+ Rozhodně něco s výstřihem. +doporučí jí vážně, sám si najde džíny a čistou košili+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 dub 2013 17:22

Jo, rozhodně bys jí měl používat častěji. +usměje se na něj vesele a líbne ho na špičku brady. trhavě pokyvuje hlavou, jako že mu naprosto důvěřuje a ví, že by jí ani nenechal něco udělat, s ním je přeci v bezpečí+ To je dobře... moc dobře. +zamumlá trošku myšlenkami mimo sebe, ale skutečně se jí při takovém zjištění ulevilo, i když si doposud neuvědomovala jak moc byla vnitřně strachy napnutá+ Ale je, vážně. +usmívá se na něj s něhou v očích, než si sedne na bobek k tašce+ Dobře, tak s výstřihem. +zasměje se tiše a chvíli se přehrabuje v tašce, než vytáhne jedno z triček co by se dalo klidně nosit jako letní šaty, najde si ještě džíny, přeci jen nestojí o to aby jí na atrakcích někdo okukoval pod kraťoučkou sukničkou kterou tričko samo o sobě tvoří, a nasouká se do toho, tak nějak bez spodního prádla. těžko říct jestli na něj zapomněla nebo ho vynechala úmyslně, každopádně za chvilku je převlečená a trošku nervózně si urovnává tričko, přeci jen na něco takového není zvyklá+ Co myslíš? +otočí se čelem k Christianovi a trošku nejistě se pousměje+

(http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/5628 ... r-Sexy.jpg ať se má chlapec na co celý den dívat :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro