Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 lis 2013 21:24

Tak na hambě. +zvedne zvědavě obočí+ Tvoje matka a tatínek jsou dospělí. Oni můžou. Až ti bude to co jim, tak si tak klidně mluv ale do té doby to nechci slyšet. +podívá se na ní naprosto vážně+ Komtese? Já mam takový pocit, že ta je na hambě, takže nemůže zlobit. +ukrojí si vidličkou kousek palačinky a strčí si jí do pusy+ Takže co bude? To mám ty palačinky sníst sama. Protože bez omluvy a slibu, že budeš hodná se o ně nepodělím. +zavrtí hlavou a strčí si do pusy další kousek palačinky+ Dobré ráno. +rozzáří se, když do kuchyně nakoukne Chris a trochu jí zatrne, jelikož má najednou pocit že se na ní bude zlobit+ Jistě, máme jich hromadu. +pokývá souhlasně hlavou a vyndá mu talíř+ Nic, Vam právě říkala... +koukne na ní vážně, že je to poslední možnost jak se nasnídat, když se omluví+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 lis 2013 23:20

+Van zatrne taky, a najednou neví kam s očima+ Já si dám s tebou. +zazubí se na Chrise, vyleze mu na klín, a začne vidličkou rýpat do jeho porce palačinek se sirupem, Chris je rád, že je doma, tak ji nechá, a ujídá z druhé strany+ Tak jak jste se vyspaly holky? +usměje se na ně, ale stejně po nich tak podezíravě rejdí pohledem, a to ani nevidí, jak se Van na klíně vítězoslavně zubí, až jí palačinky lezou ušima+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 lis 2013 23:30

Ne. +zavrtí hlavou+ Van právě říkala, že nemá hlad a dá si až oběd. +mávne zlehka rukou a Van zmizí z rukou vidlička a objeví se Jasmine v ruce. vážně se na Van podívá a odloží vidličku do dřezu+ Měla by si jít najít Komtesu a promluvit si s ní o tom, o čem jsme mluvili. +doporučí jí naprosto vážně, jelikož spolu ještě neskončili a ona zdá se na omluvě trvá+ Já se vyspala dorůžova. +usměje se na Chrise měkce, ale nijak zvlášť nerozvádí co s Van spolu mají+ Přemýšlela jsem, že bych udělala k obědu bramborový knedlíky s masem a špenátem. +nadhodí zamyšleně+ Jak bylo v práci? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 lis 2013 23:58

Vážně? +podiví se, že by malá fakt vynechal zrovna palačinky+ No tak jo, ale snídani bys vynechávat neměla zlato, není to zdravý. +usměje se, a nestačí koukat na ten tenis tam :D, a jak je Van najednou celá nafouklá, a lísá se k němu+ Myslel jsem, že bychom mohli třeba někam zajít, ať pořád nestojíš u plotny. +navrhne, kor když vidí, jak se malá tváří n špenát :D+ Třeba do bageterie, nebo na těstoviny, co? +uculí se, a Van vykřikne jó a obejme ho kolem pasu, div se mu nevlísá pod košili, což ho pochopitelně těší, a pohladí ji po vláskáchh+ Dobře, jen jsem si přehodil pár věcí. Nic zásadního. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 lis 2013 00:12

Jo, taky jsem se divila. +pokývá souhlasně hlavou+ No Van říkala, že si prý místo snídaně dá víc špenátu k obědu. +zazubí se na malou+ To je skvělý nápad, ale necháme ho na zítra ano? Už jsem dala rozmrazit špenát i maso. Takový to dobrý do trouby. +takže tlustší což určitě Van taky zrovna dvakrát nemusí+ Pořád mi nechceš nic říct? +podívá se na Van vážně+ Dobře. +pousměje se+ Vzal sis hodně práce na doma? +zajímá se dál, když se usadí s dalšíma palačinakama ke stolu a jme si namazat další a Chrisovi taky, ale hlídá aby si Van bez omluvy nedala+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 lis 2013 00:25

To se tedy divím, vždyť špenát nemá ráda. +zvedne překvapeně obočí, a kouká, jak se k němu tulí ještě víc+ Jenom co hořelo nejvíc. +zavrtí hlavou+ nechci tím zabít celý den. +protáhne se trochu, a když se zmíní o tlustým masu, Van mu strašně potichu začne slzet do košile :D+ Co je princezno? +zamrká překvapeně+ Já mám hlad. +fňukne malá+ No tak se nasnídej ne? +koukne na ni zmateně, a nějak tomu nerozumí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 lis 2013 00:35

Asi změnila názor? +nadhodí a pozorně Van sleduje+ Jo dobře. Škoda že ti nemůžu nějak pomoc. +povzdechne si trošku posmutněle a namaže palačinku marmeládou, zamotá jí a přidá sirup. povzdechne si, když vidí jak Van natahuje+ Ani to nezkoušel Vanesso. Víš na co čekám. +upře na ní naprosto vážný pohled+ Snídaně nebude dokud se neomluvíš nebo mám snad tatínkovi říct, co se stalo? +zvedne zlehka tázavě obočí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 lis 2013 00:54

+Chris nestačí zírat, opře se do židle a založí si ruce na prsou+ Můžete mi říct, co se to tu proboha děje? +kouká střídavě na jednu a na druhou, a Van natahuje čím dál víc, až mu sklouzne z klína a s brekem odběhne do pokoje+ Co? +koukne nechápavě na Jasmine+ Jsem pryč tři hodiny. +zavrtí zmateně hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 lis 2013 01:04

+otevře ústa, aby odpověděla, ale to už Van běží s brekem pryč. tiše si povzdechne a odloží nůž od marmelády a promne si unaveně obličej+ Děje se jenom to, že prostě neumím jednat s dětma. +povzdechne si a najednou vypadá strašně smutně+ Jen jsem chtěla aby se omluvila za něco co udělala. Odmítá to, vyhýbá se tomu... nechci jí dát přes zadek ani na ní nesmyslně křičet. Proto jsem řekla, že žádný palačinky nedostane dokud jí nedojde, co udělala a že se má za to omluvit. +pokrčí zlehka rameny a vstane+ V tomhle jsem naprosto neschopná. +povzdechne si a otočí se k němu zády ke dřezu, aby se dala do mytí nádobí a Chris neviděl jak moc smutná je+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 lis 2013 01:26

Mám takový pocit, že to nebude jenom tebou. +povzdychne si+ je rozmazlená, to mi nemusíš povídat. neví co od tebe čekat, tak se vymezuje vůči autoritě. a asi nepomáhá, že ze strany její matky se partneři moc neohřejou. +ušklíbne se+ Přes zadek... neříkám že nemůžeš, někdy nic jinýho neplatí. +pokrčí rameny+ Ale pak to plácne doma, a máme tu sociálku. +ušklíbne se+ Je to těžká pozice. +zavrtí hlavou+ Co provedla? +zeptá se rovnou, a už si připravuje kázání+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro