Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 04 dub 2013 23:14

Její zabedněnost je její problém, nechci aby ses s ní stýkala. +podívá se na ni vážně+ Nebude tě obtěžovat. +pohladí ji po ruce+ Oh. +poslouchá ji a na konci se rozesměje+ No ano, to je klasická Tiff. Já se vážně omlouvám, že to musíš snášet. Přál bych si, abych tě toho mohl ušetřit. +pořád se trochu chechtá+ Mně taky. +přikývne+ Jak se to stalo? +zeptá se opatrně a vezme ji za ruku+ Ale nemusíš o tom mluvit, jestli nechceš. +ujistí ji rychle+ Ale zůstal ti aspoň někdo blízký z dětství. +usměje se spokojeně+ To rozhodně. mělas vidět, když se nás snažili naučit jíst šneky. +zasměje se+ Nebo francouzskou cibulačku s rozteklým sýrem. +ukazuje rukama, jak se to táhlo do všech stran+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 dub 2013 23:39

No jak myslíš. +povzdechne si, nechce se s ním hádat kvůli ženský kterou nemá ani jeden z nich v lásce+ Jen říkám, že mi nevadí se s ní setkávat. Nejsem malá abych se nedokázala vyrovnat s jejími slovy. +pokrčí zlehka rameny, ale pousměje se, když vidí, že ho to všechno zřejmě dost pobavilo+ No, mě se hlavně líbilo jak se tvářila, když si přišel domů a tak hezky se ke mě přihlásil. +zazubí se na něj vesele, ten pohled stál opravdu za to+ Neomlouvej se, vážně. Varoval si mě. Mimo to, setkala jsem se už s horšíma osobama, na to abych to nezvládla. +usměje se na něj a zlehka ho pohladí po tváři, aby si o ní nedělal starosti, je velká poradí si+ No... +hlesne tiše se smutným zalesknutím v očích, vstane a nasáčkuje se mu ve stoje mezi nohy, aby se u něj mohla ve stoje stulit, protože jí nepřijde jako dobrý nápad lézt mu na tý stoličce a klín+ ...já vlastně ani nevím. Nebyla jsem u toho a sestra mi toho moc neřekla. Vím jen, že šlo o nějaký rituál něco na způsob řízený sebevraždy. +zavrtí nad tím smutně hlavou+ Dřív jsem to sestře vyčítala, ve vzteku jsem na ní křičela, že jí zabila... ale až dneska vidím, že s tím nemohla nic dělat. Nic nevěděla, jen si pro ní jednou v noci přišli a odvedli jí pod katedrálu a než jí došlo co se děje, bylo už pozdě. +opře si mu smutně hlavu o rameno+ Našly jsme pár deníků a podle posledních zápisů to vypadá, že umírala... ale na co to bylo už asi nezjistíme. Sestra se pořád obviňuje a se všema těma jejíma vědomostma a vzpomínkama to pro ní není jednoduché. +myslí matčiny vědomosti a vzpomínky v hlavě její sestry+ Jo, to je pravda. Stará chůva mi hodně pomohla. Dalo by se říct že mě pokaždý, když se něco stalo... matčina sebevražda, otcova, ten únos... že mě vždycky dala dohromady a já se s tím dokázala nějak vyrovnat. Jsem za ní opravdu vděčná. +pokývá hlavou a leoučce se pousměje+ Eee vy jíte šněky? +zatváří se trošičku znechuceně neumí si to nějak představit, když si ty zvířátka představí, celý slizký a vesele se rozesměje, jak si ho jako malýho představí při boji se roztaveným sýrem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 dub 2013 18:01

Já vím, že bys to zvládla. Ale nevidím důvod proč tě tomu vůbec vystavovat. +pokrčí rameny+ Sebevražda? +rozšíří se mu překvapeně oči+ Ale to je hrozný. +obejme ji kolem pasu a lehce ji k sobě přitiskne a pozorně poslouchá, a poněkud zalapá po dechu, když zjistí, že otec taky+ A ty víš... proč? +zeptá se opatrně+ Aspoň máš pořád sestru, nejsi sama. +usměje se konejšivě+ Moje matka umřela při magické nehody, nebo to nám aspoň řekli. Nikdo z nás u toho nebyl. I když Vicky pořád tvrdí, že na tom něco smrdí, ale ona taky vidí kostlivce úplně všude. +pokrčí rameny+ Jíme, escargots au beurre d'ail je národní delikatesa, a není to tak děsný. +uculí se+ Chutná jako něco mezi houbou a kuřetem. +popíše to+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 dub 2013 18:37

+tiše si povzdechne, rozhodně se s ním o tom nechce dohadovat, to jestli se má stýkat s jeho bývalou ženou nebo ne pro ní není nijak extrémně podstatné+ Dobře. Jestli si myslíš, že to tak bude nejlepší. +souhlasí nakonec s jeho rozhodnutím bez dalších protestů. zlehoučka trhne rameny v pokrčení+ Asi je... já, po všech těch letech a trápení se s tím, už vidím jen, že zemřeli... jako by to byla nehoda, což svým způsobem i možná byla. Já, kdybych ti dokázala vysvětlit všechny souvislosti... +povzdechne si tiše a opře si mu hlavu o rameno a jemně ho hladí po paži+ Jo vím... snažil se s námi o tom mluvit... vysvětlit nám jak na tom je. Sestra to tenkrát pochopila. Já v té době ne. Viděla jsem jen, že jsem ztratila matku a otec nás chtěl prostě jen opustit. Ale s odstupem času si uvědomuju jak špatně na tom byl. Matka byla jeho... vy byste asi řekli duše, spřízněná duše... Prostě to bez ní nezvládl. Nedokážu si představit jak velká musela jeho bolest být, aby přistoupil k něčemu takovému. +zavrtí nad tím smutně hlavou+ Jo to mám. +souhlasí s ním s jemným úsměvem, než opět zvážní+ Myslí si, že jí někdo zabil? +hlesne se smutným zamračením+ Jaká byla? +zajímá se měkce+ No... fuj... +zachvěje se odporem, ale spíš hraně a s jiskřením v očích+ Má to děsný jméno a tu kombinaci si nedokážu představit. Ale chápu, že to muselo být dobré střelivo. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 dub 2013 20:28

+přikývne a považuje to za vyřízený+ To je dobře, že se od toho dokážeš takhle... odpoutat. +usměje se na ni a poslouchá, a tím spíš si nedokáže představit, jak to mohla jejich matka otci udělat, když byli tak spojení+ Jo... tomu asi rozumím. +přikývne na ty spřízněný duše+ Já... ani vlastně nevím, co si přesně myslí. Bylo mi čtrnáct, když máma umřela, a Vicky deset. a já jsem byl tak moc... zaslepený smutkem, že jsem nechtěl nic slyšet. A ona už o tom pak nikdy nechtěla mluvit. +povzdychne si+ Byla moc krásná.Byla... ten nejhodnější člověk, jakého jsem kdy poznal. +pousměje se+ A když si myslela, že se nikdo nedívá, byla hrozně smutná. +povzdychne si+ Copak, francouzština se ti nelíbí, chéri? +zasměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 dub 2013 20:39

Bohužel tomu tak vždycky nebylo. Pár let mi trvalo, než jsem se s tím dokázala srovnat. +pokrčí zlehka rameny a obtočí si jeho ruce těsněji kolem sebe, choulíc se mu hezky v náručí když ho poslouchá+ To chápu. Pár let potom co oba zemřeli jsem byla tak rozčílená a smutná, že jsem chvílemi nevěděla co z toho cítím víc. Nikoho jsem neposlouchala, když se mi něco snažil vysvětlit a všechny kolem sebe obviňovala. +hlesne, že jako rozumí tomu, proč nechtěl od nikoho nic slyšet+ Musela mít zlaté srdce. +měkce se na něj usměje a zlehka ho pohladí po tváři+ Kolik ti bylo? +zajímá se, když si uvědomí, že vlastně ani netuší kolik, že mu je vůbec let, nějak se k takové otázce ještě nedostala, ne že by na tom něco záviselo+ Ale ne, francoužština je úžasná. +zazubí se na něj+ Ale já furt vidím toho slizkýho šneka. A houbovité kuře? Brr... +oklepe se spíše dramaticky než aby to myslela zcela vážně a vesele se uculí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 dub 2013 23:09

(promiň, já jsem nemocná, a furt tady tak pospávám... :ss )

To je tak vždycky. +přikývne+ Takové věci potřebují čas, aby přestaly tolik bolet. +usměje se na ni a palci jí zlehka hladí po bedrech+ Já jsem si připadal hrozně sám. A moje dětství tím skončilo. +řekne zamyšleně+ Od té doby už to byla vždycky jen zodpovědnost a rodina. +zavrtí hlavou, že o tom mluvit nechce+ Bylo mi čtrnáct. Letos je to přesně polovina mého života, půlka s ní a půlka bez ní. +uvědomí si a trochu se nad tím pousměje+ Kolik bylo tobě? zajímá se+ To si piš, že je úžasná. +zazubí se a nakloní se k ní+ Ma petite amour a les yeux d'emerald, qui me fascinent, et le sourire curieux, qui me rechauffe le coeur. +zašeptá jí do ucha důvěrně a uculí se na ni+ No pořád to není nejhorší, co jsme vyprodukovali, třeba taková žabí stehýnka jsem nedojedl. +oklepe se trochu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 dub 2013 23:25

(v pohodě, hlavně aby ti bylo co nejdřív lépe :) )

Jo to asi jo. +souhlasí s ním a zlehka pokyvuje hlavou+ To je pochopitelné. +broukne, že to chápe co tím myslí a zároveň respektu je to, že o tom zřejmě nechce už víc mluvit+ Ah... kdy máš vlastně narozeniny? +zajímá se, když už mluví o tom věku+ Taky čtrnáct. Otec zemřel o rok později. +odpoví zatímco mu začne špičkami prstů ohlazovat kříž trošku zamyšleně a ztraceně, než si její pozornost přitáhne svojí francouzštinou. fascinovaně ho poslouchá a po zádech jí přeběhne příjemné zamrazení. při takovém šeptání, zejména když nerozumí o čem to mluví, jí napadají různé myšlenky a varianty jak si jeho slova může přeložit. zauzardí se a okouzleně naslouchá jeho hlasu, skousne si zlehka rty a zvedne k němu svá očka+ A teď by to chtělo variantu, které rozumím. Takhle mi to připadalo jako bys mi navrhoval nemravnosti. +zazubí se na něj vesele, ale tak nějak zvláštně nesměle+ Žabí stehýnka? +vykulí na něj oči+ Kam na takový nápady chodíte? +kroutí nad tím nevěřícně hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 dub 2013 00:14

(teda tos mě dostala. :D já jsem mu to na někdy píchla, ale kterej den to je, to jsem teda zvědavá, musím to vyhledat :D )

Narozeniny? 5. září. +usměje se+ Je to hrozně brzo. +povzdychne si, ten věk při úmrtí rodičů, ne jeho narozeniny :D + A kdy slavíš ty krásko? +pohladí ji po boku+ No co ty víš, to jsem možná navrhoval. +zazubí se a v očích mu blýskne+ Můžeš si to najít ve slovníku. +uculí se nevinně a vtiskne jí polibek na rameno+ Já ti ani nevím, někdy mi přijde, že francouzi zkusili uvařit úplně všechno. Ale umíme i dobrý věci. +ujistí ji pobaveně, než uslyší na chodbě cupání malých nožek, tak se od ní trochu odtáhne, ne že by ji úplně pustil, ale aby to nevypadalo tak okatě, že se muchlujou+ Tak copak jsi nám přišla říct, ty zlobilko? +koukne na Vanessku pobaveně, holčička k nim dojde a nervózně se tahá za lem sukně+ Plomiň. +koukne na Jasmine a udělá naprosto štěněčí výraz+ Ostatní se co? +koukne na ni Chris vážně+ Nebouchaj. +zamumlá Van a kroutí se tam před nima+ A ty už to co? +loupne po ní ještě okem+ Nebudu dělat. +nakrčí nos holčička+ No tak jo. Tak pojedem, co vy na to? +usměje se na obě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 dub 2013 00:29

[( :D no já si spíš naběhla, pro ní nemam žádnej datum, musím vymyslet :D )

Dobře. +protáhne zamyšleně, tenhle datum rozhodně nesmí zapomenout a určitě nachystá nějaký překvapení+ To ano, ale... říkám si, že mohlo být hůř. Nemusela jsem je vůbec poznat. +a my už si mysleli, že si začíná stěžovat na stáří :D + Já... no... +zatváří se zamyšleně, zřejmě to trošku přepočítává do místního kalendáře nebo něco podobného+ 8.května. +usměje se nakonec spokojeně, že to jako zvládla+ Opravdu? +v očích jí zajiskří a rozhodně nemyslí na něco mládeži přístupného+ To jako, že k tobě nepřibalili překladač? +vykulí na něj očka a píchne ho prstem jemně do hrudníku, pak do ramene, břicha a boku, jako by čekala že na ní vypadne nějaká knížečka s návodem nebo něco podobného :D + To budu muset zavolat tvojí sestře a stěžovat si. +zazubí se na něj vesele s neméně veselým jiskřením v očích, něco takového by neudělala, no i když kdo ví+ Jsi si tím jistý, že něco takového umíte? Mě to po těch šnecích a žábách přijde nepravděpodobný. +culí se na něj vesele jak si ho v tom dobrém slova smyslu dobírá. stočí pozornost ke vchodu, když zaslechne ťapkání dětských nožek a snaží se tvářit naprosto vážně, i když jí rty zacukají v úsměvu, jak jí tak vidí a poslouchá je+ No... v tom případě... omluva přijata. +usměje se na Vannescu a natočí se tak, aby mohla roztáhnout ruce jak jí nabízí, že jí na usmířenou obejme+ Já jsem jedině pro. Co ty princezno? +usměje se na Christiana a pak na malou+ Už se nemůžu dočkat až uvidím tu vaši horskou dráhu a ruský kolo. A až ochutnám tu cukrovou vatu. +září opět nadšením+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro