Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 lis 2013 19:54

To mě ani nenapadne. +zasyčí jí do ucha+ Zkus to a první co udělám, že ten tvůj klacek přelomím vejpůl. +varuje jí, když se snaží kroutit tak aby se dostala k hůlce a o něco málo jí přitlačí ke zdi+ Myslím, že je. +protáhne sladce+ Když jsem přišla, tak jste byli už dávno rozvedení. Jestli někdo rozvrátil vaší rodinu, tak si to byla ty. Ty a tvoje neschopnost zůstat věrná manželovi. +oznámí jí naprosto vážně a věcně+ A já myslím, že je na to ten správný čas. +střelí po něm pohledem, když se jí dotkne, němě mu říkajíc "nesahej na mě" a setřese trhnutím ramene jeho ruku+ Van je tady? +zarazí se na chvilku a rozhlédne se kolem, ale jakmile jí ujistí, že Van je pořád u Laury, tak se uklidní+ Jo máš pravdu. Je čas, aby tady "madmaseille" šla domů. +zavrčí jí do ucha. na krátko jí přitlačí ke zdi a pak jí prudce od ní odtáhne, aby pomalu ztratila balanc a vydá se s ní rychle ke dveřím, pomalu jí za sebou vláčí, když míří ke schodům+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tiffany Leforgeron » 28 lis 2013 22:28

Přijde tě to draho. +zasyčí na ni zpátky+ Poženu to k soudu, napadení, vyhrožování, a už si ani neškrtneš. +vzteká se a pokouší se vykroutit, přičemž se jí nějak povede vyškubnout si pár vlasů a natrhnout jí trochu ramínko od košilky+ Zákaz přiblížení na sto metrů ke mně i k mojí dceři. +vykřikuje+ Okamžitě mě pusť nebo něco uvidíš. +kroutí se jí v rukou+
Tiffany Leforgeron
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 lis 2013 22:31

+Chrisovi poněkud zatrne ve slabinách, když uslyší o lámání klacků :D+ Soudy nebudou potřeba. +zavrtí rezolutně hlavou+ Nech ji se obléknout, a ona půjde domů a už k nám chodit nebude, že? +zkouší to, a poněkud mu zaskočí, když vidí, jak ji hrubě táhne+ Vážně, jestli se jí něco stane, budou z toho potíže. +zvýší trochu hlas, ale radši na ni už nesahá, aby se jí zas nevymknula magie a nebylo to horší+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 lis 2013 00:29

No jistě. Vlezeš do postele jinýmu právníkovi, žádný problém, že. +ušklíbne se na ní sarkasticky+ Bejt tebou tak se tolik nemelu, nebo odejdeš plešatá a nahá. +zavrčí trošku pobaveně při tý představě, i když vztek má pořád stejný+ Jo zkus to. Každá soudkyně ráda uslyší, jak si doplatila na to, že nezvládneš nechat nohy u sebe. +sykne akorát když dorazí ze schodů. na vteřinu jí napadne, že by do Tiffany mohla strčit a mít od ní pokoj, ale Christian, kterého poměrně úspěšně ignoruje, má pravdu. kdyby se jí něco stalo byl by to hodně velký problém. proto se ze schodů vydá opatrněji a nenápadně dává pozor na to, aby nezakopla a nezkutálela se dolů, i když jí za sebou bezmála táhne, tak jak je ve spodním prádle, rozhodnutá jí vyhodit před dům+ Už jsem ti říkala, že se odsud nepřemístíš? A venku je dnes obzvláště zima. +zasyčí, když se ocitnou ve vstupní hale+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tiffany Leforgeron » 02 pro 2013 01:18

Laskavě si hlídej vlastní sukně. +zasyčí+ Všichni půjdete před soud. A svědčit pod Veritasérem. +prská, a poněkud za ní cupitá, aby si na těch podpatkách nezlomila nohu, protože jsou celkem vražedně vysoký, a určený spíš na půvabný posedávání, a ne na běh po schodech+ Sex narozdíl od fyzického napadení není trestný. +vzteká se+ Neopovážila by ses. +odfrkne si, a založí si ruce s pěstěnými nehty na hrudi+ On to nedovolí. +píchne do vzduchu ke Chrisovi+
Tiffany Leforgeron
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 pro 2013 01:25

+poněkud se plouží za nima s Tiffaniným oblečením v hromadě v náručí, napůl připravenej zásaáhnout, i když to by tedy výjimečně nerad, a jak dojdou ke schodům, trochu mu zatrne, že by to taky mohlo dopadnout fakt blbě. Na ty výhružky soudem jen unaveně protáčí oči, a dole v něm hrkne, když se ho do toho Tiff pokouší zatáhnout+ Co kdybys... +strčí jí oblečení do náruče+ šla domů? veritasérum probereme jindy. +navrhne ve snaze ji co nejrychlej odlifrovat, než se něco stane+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 pro 2013 03:05

Neboj se. Rozhodně to zvládám líp než ty. +sykne na ní+ Jistě. Kdyby k soudu pouštěli všechny co se někdy poperou, tak soudy nedělají nic jinýho. +odfrkne si, v momentální rozzářený náladě si zřejmě ze soudů nedělá moc hlavu+ Já tě nenapadla. Nebudeš mít ani modřinu. +ušklíbne se na ní, když jí v hale na chvilku pustí+ Vážně vypadám na to, že mi teď záleží na tom co dovolí? +nakloní se k ní, ledový pohled zabodne do jejího a v očích se jí nezračí nic jiného jen ledový vztek+ Jistě, půjde domů. +ušklíbne se a luskne prsty spíš pro efekt, když jí oblečení zmizí z náručí a vstupní dveře se otevřou dokořán a dovnitř zavane studený vzduch+ Ale po svých. +dokončí myšlenku a chytne jí za paži aby jí vystrčila ven ze dveří+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tiffany Leforgeron » 03 pro 2013 14:51

Všechny možná ne, ale ty co mají konexe určitě. +odsekne a vytrhne jí svoje zápěstí+ Ani modřinu? +ukáže jí vítězoslavně ruku, na který se rýsují bílý otisky od prstů+ Rozmažu to tak že budeš litovat, že jsi kdy vylezla z tý díry kde ses narodila. +prskne na ni, a tentokrát pro hůlku sáhnout stihne, a když po ní Jasmine chmátne, špičku jí namíří asi tak pět čísel od klíční kosti+ Ještě na mě sáhneš a už moje dítě nikdy neuvidíte. Ani jeden. +zavrčí, a na chvilku se přestane tvářit jako perfektně vymodelovaná panenka+ Zvedni ochrany. +píchne oči do Chrise a tváří se smrtelně vážně+
Tiffany Leforgeron
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 pro 2013 14:56

+drží hůlku zatím u boku, protože by vážně nerad zasahoval, a upřímně ani neví, co by vlastně měl udělat, radši se drží zpátky, ale když Tiff vystrčí vlastní hůlku,postoupí o pár kroků dopředu+ Opovaž se v mém domě na někoho magicky útočit. +zavrčí v odpověď a s přimhouřenýma očima si ji prohlíží, než sklopí oči+ Běž. +dodá s povzdechem, a magicky stáhne ochrany kolem domu, aby se mohla přemístit+
Ještě jsme neskončili. +prskne Tiffany neadresně, a s prásknutím zmizí; Chris ještě chvilku stojí celý napjatý, jako by čekal, že se zase objeví nejmíň s bystrozorskou jednotkou, ale když se nic neděje, máchne hůlkou a nechá dveře, aby se zavřely a zamkly, a teprve pak si pomalu spustí hůlku zpátky do kapsy+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 pro 2013 18:18

No jistě. +zašklebí se na ní, protože v tomhle rozpoložení jí zdá se nedělá nic moc starosti+ To se rychle vstřebá. +pokrčí s nezájmem rameny, když jí předvádí svojí ruku+ Jo už... +zarazí se, když na ní zamíří hůlkou a tiše zavrčí+ Ještě jednou na mě zamíříš a ten kus klacku ti zlomím. +zavrčí a nezdá se, že by jí naháněla sebemenší hrůzu, jedině poznámka o Van jí zastaví na místě+ Zkus to a tohle... +ukáže na její zápěstí+ ...bude tvůj nejmenší problém. +upře na ní naprosto vážný ledový pohled. rozhodně nemá problém s tím jí momentálně zlomit pár kostí, ale drží se dostatečně zpátky na to, aby neměli skutečně velké problémy+ Ne. +stočí pohled Chrisovi, nesouhlasí s tím, aby se jen tak přemýšlela. chce jí vyhodit z domu, vlastníma rukama jí poslat ven do toho mrazu, ale fakt, že jí to není umožněno jí rozčílí ještě víc+ Neskončili. +prskne po ní nazpět a jakmile zmizí chvíli stojí na místě a vzpamatovává se. na chvíli zavře oči a zhluboka se nadechne, zvažuje možnost jít ven a na chvíli se schovat v lese, ale jakmile uslyší cvaknutí zámku oči prudce otevře. na Chrise se ani nepodívá a produpe kolem něj nahoru po schodech, do svého pokoje a práskne za sebou dveřma+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro