Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 pro 2013 02:07

Jo to bychom mohli. +pousměje se souhlasně nad tím, že by se mohli jít vyspat potažmo si zalézt do postele+ Já vím. +zaúpí tiše rozčílená sama na sebe+ Snažím se to od tý doby co to před chvílí vypustila z úst ignorovat, ale ona vypadá tak odhodlaně. Zní tak odhodlaně... +povzdechne si smutně, než s protře dlaní obličej+ Je to tvoje sestra, nechci abys o ní kvůli mě přišel. +povzdechne si tiše+ Ale pokud si myslíš, že by tu nějakou dobu měla bydlet.... +začne tiše a váhavě+ ...tak jí to navrhni. +dokončí nakonec myšlenku, která se nalíbí ani jí samotný+ Ale přísahej mi, že jí nedovolíme dostat se mezi nás dva. +koukne na něj naléhavě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 pro 2013 16:13

Dobře. +usměje se a zamíří s ní do ložnice, kde se začne svlékat+ Ona byla vždycky paličatá. Neobrátí jen tak, chce to čas. Uvidíš, že to nakonec nebude tak žhavé. +pousměje se+ Však ona si dá pozor, moc dobře ví, že mě potřebuje. +uchechtne se+ Pořád jsem lepší varianta než náš otec. +ušklíbne se trochu+ Mohl bych ji nějak zaměstnat. Kdyby se soustředila na něco jiného, třeba by ti dala pokoj. +pokrčí rameny+ obleče si tričko na spaní a boxerky, a zaleze do postele+ Prosím tě. Trochu mi důvěřuj. +pousměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 pro 2013 18:11

Jo možná. +povzdechne si a zavře za nimi dveře, než se začne svlékat a poslouchá ho+ Zaměstnat? Co by tak mohla dělat? Stěží jí pošleš do práce. +ušklíbne se při té představě pobaveně+ Ale nejde o mě. Bojím se, že i když bude zaměstnaná něčím jiným tak si najde způsob, jak nám její pobyt co nejvíc znepříjemnit. +povzdechne si smutně a s ohledem k tomu, že se Chris na noc oblékl, tak na sebe natáhne noční košilku+ Já ti důvěřuji. +pousměje se měkce+ Jen prostě... mám strach. Tomu se člověk neubrání. +pokrčí zlehka výmluvně rameny ve stylu "zejména ten kdo má za sebou to co já+ Můžu se přitulit? +koukne na něj nesměle, když leze do postele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 pro 2013 21:16

No, to bych jí vážně udělat nemohl. +zasměje se+ ale mohl bych z ní udělat svoji... osobní asistentku? +nakrčí čelo+ Nechat ji spravovat moji osobní poštu řešit styk s veřejností mimo firmu, a tak. A taky už jsem se dávno chtěl pustit do rozluštění vlastnických listin ohledně rodinného majetku, mohla by mi s tím pomoct. +zamyslí se nad tím a pošoupne se víc na svoji půlku, aby tam měla místo+ Neměj strach, e to zbytečné. +usměje se+ No samozřejmě. +zavrtí hlavou, že na to se přece nemusí ptát+ Dobrou noc. +vtiskne jí do vlasů polibek, a než usne, ještě chvíli se dívá do tmy a přemýšlí o tom všem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 pro 2013 21:25

Osobní asistentku? +vykulí oči+ Nemyslím si, že je to dobrý nápad. Ne že by neuměla vystupovat, ale je moc panovačná. Nedělalo by to dobrotu. Navíc při představě, že bych se s ní musela hádat pokaždý, když bych s tebou potřebovala mluvit... +nakrčí nesouhlasně čelo+ Myslím, že Julia je naprosto skvělá. Neměnila bych jí. +vrtí zamítavě hlavou+ Alex takovým věcem rozumí? +podiví se trošku+ Jo to se lehce řekne. +povzdechne si tiše a nakvartýruje se mu pod deku a rozzáří se jako sluníčko, když si k němu může vlézt. obejme ho kolem pasu, jednu nohu přehodí přes jeho a hlavu si mu jako vždy odloží pod bradu+ Dobrou noc. +zabrouká tiše a jemně ho pohladí po boku. chvíli tak jen leží a přemýšlí, než se jí začnou klížit oči a usne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jeefes » 19 pro 2013 21:40

+jak všichni usnou, dům ztichne a klidně spí až do rána. první je na nohou Jeefes, s kamenným obličejem si rozbalí pár dárků, co najde u postele, a rovnou začne kralovat dole ve velké kuchyni, chystá obří krůtu s nádivkou a všechny možné dobroty okolo, když budou mít hosty, taky vánoční štólu a všechno co je třeba. kolem šesté ráno se na stolku v obýváku objeví sušenky a cukroví, a kouřící hrnky očarované aby nevychladly, aby mělo panstvo snídani k těm dárečkům, a pak přestane fungovat Chrisovo zaklínadlo, stromeček se rozsvítí, prskavky začnou prskat, na krbové římse se sami zapálí františci a provoní vzduch vánocemi, a pod stromečkem se objeví hromada dárků, malých i velkých, od obálek až po obří krabice+
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Vanesska » 19 pro 2013 21:56

+Van se probudí chvilku před sedmou, zamele sebou v postýlce a pak si vzpomene, co je za den, tak vyletí z peřin, zamotá se do nich a natluče si koleno o postel, ale ani neskuhrá, vystřelí z pokojíčku a v obýváku vykulí oči+ Dáááálky! +zapiští, prohopsá okolo, a rovnou do ložnice, kde přistane na posteli+ Tati tati tati jezísek, dálky tam sou. +směje se na celý kolo a oči jí jenom svítěj+
Co! +vypadne Chris z postele, jak se prudce probudí, a skončí na čtyřech na zemi+ Dárky, jasně. jdu. +přikývne, a ještě poslepu se nasouká do bačkor, trochu se zapotácí, jak prudce vstane, a radši běží za tou malou katastrofou, než zapálí obývák+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 pro 2013 22:01

Co?! Co?! +probudí se prudce a vyletí do sedu dezorientovaně se rozhlíží kolem sebe, jak v první chvíli vůbec nechápe co se děje+ Van? +zamrká zmateně tázavě+ Dárky? +koukne na Chrise, který se válí po zemi, což jí přiměje se vesele rozespale zasmát+ No jasně! Dárky! +vykulí vzápětí oči jak jí to dojde a vyletí z postele a jak je bosky v noční košilce vletí do obýváku kde přimrzne na místě+ Páni... to je... +div se nerozpustí, když vidí jak nádherně to vypadá a jaká atmosféra na ní dýchá jako by se jí zdál nádherný sen+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Alexandra » 19 pro 2013 22:37

+Alex dorazí v dlouhém elegantním županu co by v určitých kruzích mohl projít i za róbu, mejkap má perfektní a lokny jí spadají na záda jako by vůbec nebylo půl sedmý ráno a ona zrovna nevstala+ Prokrista oblečte se, kdo se na to má dívat. +protočí oči místo pozdravu, zamává hůlkou, a Chrisovi se kolem těla omotá příjemně huňatý pánský župan, Van dostane dětský růžový a Jasmine obyčejný bílý, ze škrábavé vlny, a jak se jí kolem pasu omotá pásek, dá si záležet, aby ji trochu přiškrtil v pase+ Tak co, budeš roznášet dárky? +zeptá se Vanessky, a usadí se do křesla+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 pro 2013 22:44

+stočí pohled k Alex a v očích jí zajiskří, když vidí jak se tváří. nepatrně sebou trhne a zarazí se na místě, když se jí kolem těla omotá cizí látka, ale vzápětí jí dojde o co jde a rychle se uklidní+ Tobě taky přeju Šťastné a Veselé, Alexandro. +usměje se na ní a pokračuje ke stromečku a s každým krokem, aniž by hnula prstem, se její župan mění, pořád je čistě bílý, ale vlákna měknou a přestávají škrábat, lehce zhuňatí, takže se ze županu stane příjemný elegantní měkký župánek, když se usadí na pohovku vedle Chrise a s okouzleným jiskřením v očích sleduje stromeček a nadšenou Van+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro