Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 27 dub 2013 14:17

( :D :D :D tak to zcela jistě nikdy dělat nebude :D )

No jistě, myslíš, že k ní pouštím všechny ženy, s kterýma jsem se kdy vyspal? +koukne na ni trochu zmateně, že je tak překvapená, ale pak se zazubí+ asi jsi v minulým životě byla vážně hodná. +mrkne na ni, a z toho svýho argumentování má pocit dobře vykonané práce :D + Já tomu rozumím. +přikývne nakonec+ Jenže... já vím, že je to vážně sobecký, ale radši oni než ty. +pokrčí rameny+ To je volba, s kterou dokážu spát, i když to ze mě dělá hroznýho člověka. +přikryje je až k bradě+ Já myslím, že se ti to ještě bude v životě hodit. +zazubí se, že takovej právník v rodině není k zahození+ Až se nám bude chtít. +uculí se, jak je roztomilá, když je ospalá, uloží je oba do lehu a zhasne všechny světla kouzlem+ Dobrou. +líbne ji do vlasů, zavře oči a pokouší se vyčistit si hlavu natolik, aby dokázal usnout+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 dub 2013 14:29

(:D :D :D a já teď zmateně čučím na to, jak byla ta má předchozí odpověď dlouhááá :D :D :D )

Ne, to ne. Já jen... že jsem si až teď uvědomila, jakou to má vlastně váhu a vážně si toho cením. +usměje se na něj měkce+ Jo, asi jo. +souhlasí s ním a široce se na něj usměje, a pak ho jen sleduje s takovým zvláštním odrazem v očích, jak jí pomaloučku dochází, co pro ní znamená on i jeho dcera, jak ho tak poslouchá a vnímá+ Ne... nedělá. +zakroutí zlehka hlavou, že pro ní rozhodně není hrozný člověk a rozhodně se nezdá, že by mu hodlala slézt v klína a klidně spát tam kde je+ Hele já nehodlám páchat trestnou činnost abys mě musel dostávat z vězení. +zazubí se na něj vesele, ale pak ho vděčně líbne na tvář a na hranu brady, než se zachumlá pod peřinu a udělá si pohodlí, když se svezou na záda+ Omyl, až nás přijde vzbudit to naše strašidýlko. +zamumlá už napůl ve snách+ Dobrou. +broukne ještě a vzápětí už spí, beze snů a s úsměvem na rtech. bylo toho na ní příliš, akční den a dramatický večer, který jí překvapivě pohladil po duši natolik, že je schopná bez problémů usnout a kdyby ne, je zvyklá spát i když jí trápí spousta věcí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 dub 2013 14:49

Já si toho taky cením. Že jsi jí tak hezky přijala. +přikývne, aby si nemyslela, že mu to připadá samozřejmé+ Většina žen by na další děvče v mém životě žárlila. +uculí se+ No, já bych řekl, že možná trošičku jo. +uculí se, ale s tím, že by výměnou za její život klidně poslal na smrt pár úplně cizích lidí zas tak velký morální problém nemá :D + Já bych řekl, že ta bude zítra vyspávat, nebyla schopná ani vylézt do schodů. +zazubí se, chvilku ji pozoruje jak spí a poslouchá její dech, u čehož se báječně rovnají myšlenky, pak na ni ještě vloží totéž kouzlo, co má na Van, aby se určitě probudil, kdyby zase měla noční můry, a nakonec usne taky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 dub 2013 14:55

To byla jen maličkost, kterou jsem mohla udělat. Ona je naprosto skvělá. +usměje se na něj, protože si jeho holčičku skutečně oblíbila ve chvíli kdy jí sama od sebe strčila do ruky kousek té čokolády, prostě si jí zdá se malá Van omotala kolem prstu+ Jestli chceš tak začnu. +zasměje se tiše, ale je zřejmé, že něco takového nehrozí+ Ale mám dojem, že se mi věnuješ stále stejně jako předtím, takže vlastně nemám důvod žárlit. +zamyslí se nad tím a dokonce si zaklepá prstem o bradu a v očích jí vesele zajiskří+ Ne pro mě. +broukne, ostatní ať si myslí co chce, ale pro ní není špatným člověkem+ To já taky ne. +zamručí než přestane naprosto úplně vnímat a spí naprosto klidně, jen se chvílemi zavrtí a převalí, jak ani ve snu nevydrží dlouho na jednom místě, ale vždycky si ho tak nějak podvědomě čapne a přitáhne si ho k sobě, než se zavrtí a spí klidně dál+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 dub 2013 15:46

Je, viď? +uculí se pyšně+ Takže tolik k tomu, že jeden rodič má rozmazlovat a ten druhý ho korigovat. +povzdychne si pobaveně+ To bych vážně nerad. +zazubí se, opravdu extrémně nerad by někdy dospěl do bodu, kdy by si mezi nimi musel vybírat+ Ono to taky bude o něčem jiném, až začne mít vyučování. Bude mít vychovatele, a nebude vyžadovat stálý dozor. +usměje se přitáhne si ji k sobě pokaždé, když se mu vymaní z náruče, a spí až do časného rána, kdy ho ještě za šera probudí alarm v hlavě, tak potichoučku a co nejopatrněji vyleze z postele a jde se podívat, co se stalo, nicméně ukáže se, že Van akorát potřebovala čůrat a už to zvládla sama, tak jí akorát pomůže umýt packy a odnese jí zpátky do postele, kde se kolem něj holčička omotá jak liána a nechce se ho pustit, tak si tam na chviličku lehne k ní, než ona usne, a samozřejmě to za chvilku zalomí taky a spí tam s malou v náručí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 dub 2013 15:57

+souhlasně pokyvuje hlavou, že má být rozhodně na co pyšný a že bere na vědomí, že by byl nerad kdyby začala žárlit a proto si klade na svědomí, že nikdy nesmí začít a děkuje všemu božstvu co zná, že ani nemá na něco takového náběh+ Jo, doufám, že až povyroste, že mě bude mít pořád stejně ráda. +pousměje s trochou obavy, že jak dívenka bude růst tím víc jí bude mít méně ráda. ještě aby se nestalo, aby dívenka postupem času žárlila na ní, to by skutečně nerada. nespokojeně zamručí, když to příjemné teplo ke kterému se otáčela jak slunečnice za sluncem zmizí a přetočí se na druhý bok, aby v klidu pokračovala ve spánku. začne se probírat až po tom co vyjde slunce, zašátrá rukou kolem sebe a když nenahmatá Christiana rozlepí očka a zamračí se na prázdný polštář vedle sebe+ Christiane? +zašeptá a pomalu se vyhrabe do sedu. celá rozespalá a rozcuchaná. promne si očka jak se snaží přemýšlet kam asi zmizel, protože v koupelně se zdá je ticho a když jí napadne, že se možná něco dělo s Van, tak se vyplácá z postele div, že sebou nesekne o deku, kterou si obmotá kolem těla a trošku nejistým rozespalým krokem se vydá k malé do pokojíčku. zarazí se ve dveřích, když jí padne pohled na postel a chvilku na ně jen zírá, než rozespalé mysli dojde na co že to kouká a na tváři se jí rozlije něžný úsměv. potichu se přesune na druhou stranu postele, na kterou se co nejtišeji svalí, otočí se bokem k těm dvoum a zatímco je celá obmotaná peřinou sleduje, tak za chvilku opět usne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 dub 2013 17:53

Já myslím, že až povyroste, nebude mít ráda ani mě. +povzdychne si, jak se pamatuje na pubertu sebe a svých sester, nebude to procházka růžovým sadem :D ; on se začne probouzet až když už je slunce značně vysoko na obloze, a k polednímu moc nechybí, pomalu rozlepí oči a nejdřív ze všeho zjistí, že má obličej plný blonďatých vlásků, takže mu dojde, že usnul u Van v posteli, odlepí si tu malou pičku z pyžama a opatrně ji vedle sebe uloží, aby ji neprobudil, a pak si všimne i Jasmine, o tam u nich chrupká, a musí se u toho pohledu uculit, načež v něm trochu hrkne, když si všimne, že tam leží v posteli jeho dcery nahatá, on má sice jen trenky, ale aspoň něco že :D , ale nebudí ji, opře se o loket a dívá se na ty dvě a spokojeně se culí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 dub 2013 18:01

(pičku? :D :D :D :D teda ted jsem se málem zadusila brambůrkama :D a náhodou ona má peřinu! a svojí! :D )

Třeba to nebude tak hrozný. +konejší ho už spíše samospádem, jelikož vzápětí už spokojeně tluče špačky. spokojeně si to u Van v posteli spinká zavrtaná do deky, kterou si s sebou přitáhla, aby po domě nelítala jen tak nahá a nespokojeně zamručí, když jí začne probírat pocit, že jí někdo pozoruje. rozlepí jedno očko a loupne jím kolem sebe, aby zjistila kdo jí to probudil, a když si všimne Christiana rozkošně rozespale se usměje+ Dobré ráno. +naznačí rty, aby neprobudila Van a se zamručením se protáhne, načeš jí deka sklouzne z hrudníku a její rozespalý mysli chvíli trvá, než si uvědomí, že v dětském pokojíčku by se něco takového provozovat nemělo a s červenání si přitáhne deku až k bradě+ Sem tě v noci hledala a pak tu omylem usnula. +zašeptá provinile a omluvně, načež se začne pomalu sunout k okraji postele aby z ní sklouzla a zaběhla se obléci, ale jak ještě napůl spí a je na cizí postýlce tak si neuvědomí kde ten okraj vlastně je a vzápětí zahučí do prázdna. sice z postele vyklouzne ale ne tak jak si představovala a s žuchnutím skončí na zemi+ Au. +hlesne a zmateně kouká nad sebe, co že se to vlastně stalo :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 dub 2013 20:53

(panebože! :SS panebože! opičku! Opičku! :smich: :zed: :D panebože, mě vomejou. :D)

Dobrý ráno. +zašeptá, a uculí se, načež jeho pohled neomylně následuje její deku a tak pěkně odhalené poprsí, a pozvedne pobaveně obočí, už chce něco nemravnýho navrhnout, když mu najednou zmizí ze zorného pole, Van sebou jen zamele, ale spinká dál, zato Chris je mírně zmaten+ Dobrý? +uculí se, když obejde postel, aby ji zkontroloval, a pomůže jí na nohy, po očku zkontroluje malou, jestli pořád spí, chytne ji za ruku a vyplíží se s ní z pokoje a opatrně za sebou zavře, a než se stihne rozkoukat, přitiskne ji na stěnu vedle dveří a poněkud hladově ji políbí, ruce mu sklouznou po jejích křivkách, pohladí boky a znovu vyjede nahoru k ňadru, které sevře do dlaně+ Dobrý ráno. +řekne znovu, tentokrát nahlas, a uculí se+ Nějaký speciální přání? +zvedne významně obočí, jakože nemravnostem se vzhledem k tomu, že se jí ke stehnu pomalu začíná tisknout jeho probouzející se erekce, po ránu nevyhne, ale může si aspoň vybrat, kde a jak na to vlítnou :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 dub 2013 21:18

(Dejchej, dejchej :lol: :smich: )

+zmateně čučí do stropu a pomalu se začíná připitoměle usmívat, jak jí dochází co se stalo+ Jo, žiju. +zasměje se tiše, když se jí objeví v zorném poli a natáhne k němu ruku zatímco druhou svírá deku, aby jí neztratila, zatímco jí pomáhá na nohy. koukne na Van a usměje se, jak hezky spinká a zamíří co nejtišeji ven z pokoje. překvapeně vyjekne, když najednou narazí trochu do zdi ke které je vzápětí přitisknutá Christianovým tělem. pustí deku, která se jí hned potom co se od ní kousek odtáhne sveze z těla a ruce mu obtočí kolem krku. opětuje jeho polibek a pod jeho dotyky se zachvěje očekáváním+ Dobrý ráno. +usměje se na něj a přitáhne si ho k dalšímu hladovému polibku+ Hmn... +zapřede a rty mu sklouzne po krku+ ...jedno by bylo. +zabrouká v hlavě neodbytný nápad a touhu. sevře jeho dlaň ve své a jemně se vymaní ze sevření jeho těla a stěny a rychle zamíří do jeho pokojů. deku nechá tam kde je, má mnohem důležitější věci, kterým se chce momentálně věnovat. zavře za nimi v obývacím pokoji dveře a než se stihne Christian rozkoukat oplatí mu jeho malé překvapení, když ho na ně přitiskne a políbí, načeš se rozhodne nejspíš začít hrát hru kdo koho víc svým jednáním překvapí, když sklouzne na kolena a zvedne k němu naprosto nevinný kukuč, když mu prsty zahákne za gumu trenek+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro