Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 21 pro 2013 19:53

No vidíš, ten byla až vzadu. +přikývne, že si dárku předtím nevšiml,jedním okem kouká po Van, aby na sebe nestrhla hořící stromek, a začne to rozbalovat, ovšem dvakrát moudrý z toho není+ Uhm. +vypadne z něj taky, ale spíš poněkud zmateně, převrací ho v prstech, jako by napůl čekal, kdy ho to uřkne, nebo co se stane, ale moc tomu stejně nerozumí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 pro 2013 20:01

+kouká na Chrise napůl zamyšleně a napůl překvapeně, než zamrká a zatřese hlavou, aby se přiměla komunikovat+ To je od Nef. +osvětlí ve zkratce, od koho prsten je a obezřetně koukne po Alex+ Víc ti toho vysvětlím později, ale řekněme, že je to její gesto... no prostě... že tě přijala. +vyžvejkne se nakonec+ A nejen ona, ale i ostatní... třeba Marius a Samuel. +snaží se přímo neříct, že ho přijali v jejím světě, tak nějak za svého+ Myslím, že takový dostala i Vicky. Musím se Nef zeptat, jestli jí to dostatečně vysvětlila. +promne si zamyšleně bradu+ Můžeš se k nám bez starostí vrátit kdykoliv budeš chtít. Jako by to byl tvůj domov. +pousměje se po chvíli+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 pro 2013 20:25

Od... aha. +podiví se+ Nevěděl jsem, že jim máme poslat dárky. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech+ To je... to nestačí říct? +uculí se+ Mám pro ni jen drobnosti. +zamračí se nespokojeně+ Jo, jako by Vicky neměla dost obřích prstenů. +uchechtne se+ To je hezké gesto. +usměje se+ Musím ho nosit pořád? Je docela dost nápadný, mohl by vzbuzovat nežádoucí pozornost. +poznamená+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 pro 2013 20:33

Taky, že nemáme. +zasměje se+ Oni Vánoce nedrží. +pokrčí zlehka rameny+ Mluvíme tu oba o mojí sestře? +zasměje se vesele+ Může si to myslet a chovat se podle toho, ale nikdy neřekne, že tě má ráda. Maximálně, že tě bere na milost. +zazubí se vesele+ To bude bohatě stačit. Věř mi. Za tohle nic chtít nebude. Na jednu stranu to není dárek jenom od ní. +pousměje se+ Vysvětlím ti to později. +mrkne na něj+ Ne nemusíš. +zavrtí vážně hlavou+ Jen si ho vem kdybys zase někdy jel k nám. +poradí mu vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 pro 2013 21:23

Já vím, ale když mají přijet, tak jim přece něco dát musíme. +usměje se+ ale co jí mám dát, když ona dá mě zlatý prsten? +uculí se+ No to doufám, nevím, jestli bych nedostal infarkt. +zasměje se+ Anibych asi neuměl zaregovat. +zavrtí hlavou+ No dobře. +přikývne, že to tedy nebude tak otevřeně rozebírat, a s úsměvem se dívá, jak si Van prohlíží dárky+ Dám ho do trezoru. +přikývne a vezme si trochu cukroví+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 pro 2013 21:34

Já pro ně něco malého připravené mám. +mrkne na něj vesele+ Přeci bych tě v tom nenechala. +zazubí se vesele a jemně ho líbne na tvář+ Nejde o ten zlatý prsten. +zavrtí zlehka hlavou+ Jde o jeho význam a ten jí vrátíš tím, že jí přivítáš v tomhle domě. +usměje se na něj měkce+ No nejsem si jistá, jestli byste to přežili oba. +zasměje se vesele+ To je ideální rozhodnutí. +usměje se na něj vesele a stočí pohled k Van+ Zdá se, že se jí ty rukavičky a čepička líbí. +usměje se měkce, když sleduje Van jak pobíhá po pokoji s čepičkou od ní na hlavě a rukavicemi na rukou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 pro 2013 22:40

To je dobře. +usměje se+ Nerad bych se dopustil nějakého faux pas. +uculí se+ To je přece samozřejmé. +pokrčí rameny, a pro dnešek si tedy prsten navlékne, když mají mít návštěvu+ Vypadá spokojeně. +usměje se, a je rád, že se malé dárky líbí+ Asi bychom se měli jít převléct, z kuchyně to začíná nějak podezřele vonět. +zazubí se, a mrkne na hodinky, jejichž ručičky se povážlivě blíží domluvené hodině+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 pro 2013 22:50

Myslím, že to nehrozí. +usměje se na něj vesele+ To je moc dobře. +pokývá hlavou zatímco sleduje Van jak pobíhá po obýváku a pořád něco vesele oznamuje+ Kolik je? +stočí pohled na hodiny a vzápětí vyskočí na nohy+ Proboha to už je hodin. +zasměje se+ Nef tu bude každou chvíli. +zamíří rychle ke dveřím od ložnice+ Rychle převlíkat. Asi by tě neměla vidět jen v županu. +zazubí se na něj vesele a zmizí v šatně a když za chvilku vyjde ven má na sobě slavnostní šaty+ Co myslíš? Bude to stačit? +zajímá se nervozně+

Spoiler: show
Obrázek
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jeefes » 21 pro 2013 23:27

+sotva se převlečou, objeví se ve dveřích+ Vaši hosté právě dorazili, a čekají vás ve formálním obývacím pokoji, pane. +oznámí jim+ Oběd je připraven k podávání do půl hodiny. +dodá ještě a s drobnou úklonou se odporoučí+
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 pro 2013 01:02

Ale já bych... +snaží se zaprotestovat, ale nechá ho, aby si Van převzal a jen ustoupí strano, aby mohli projít+ ...jí chtěla uložit. +dokončí větu tiše, než se za nimi vydá do schodů. nechá je, aby si dali dobrou noc a sama zamíří do sprchy, kde se pořádně umyje a dostane ze sebe všechnu tu špínu nejen fyzickou, ale i vnitřní. pořádně se osuší, i z vlasů pečlivě vytře vodu, obleče se do něčeho pohodlnějšího a složí se s teplou čokoládou na gauč odkud zamyšleně sleduje vánoční stromek+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro