Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 28 dub 2013 14:17

(chtělo by to :D)

+sotva ucítí její přicházející orgasmus, s úlevou popustí uzdu tomu svému, a s dlouhým zasténáním prudce vyvrcholí, naposledy do ní přirazí a chviličku tak zůstane, ztuhlý v křeči, a vychutnává si ten moment nejvyšší rozkoše, dokud neodezní, a teprve pak se z ní pomalu vytáhne, nechá zmizet kondom, vtiskne jí polibek na klíční kost a svalí se vedle ní, protože má pocit, že ruce už ho neudrží a nerad by ji zalehnul+ Ehm... dobrý ráno. +zakření se potřetí, když znovu popadne dech+ Jak ses vyspala? +usměje se a chytne ji za ruku, jak tam vedle sebe leží+ Necítíš nějaký vedlejší účinky? +jako po tom lektvaru+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 dub 2013 14:26

+otočí líně hlavu, aby se na něj mohla podívat, a když jí potřetí popřeje dobré ráno musí se vesele rozesmát+ Dobré ráno. +popřeje mu vesele a naprosto šťastně, přišoupne se k němu o kousíček blíž a hlavu si mu opře o paži+ Úžasně. Jen to probuzení nebylo takový jaký jsem čekala, musela jsem tě jít hledat. +obviní ho s veselým jiskřením v očích a takovým tónem hlasu, že je naprosto jasné, že se nejedná o výčitku, ale že ho jen vesele škádlí a zároveň vysvětluje co dělala u Van v postýlce+ No... +trošku se zavrtí a na tváři se jí objeví rozverný úsměv+ ...trošku mě pálí záda a určitá místa mě příjemně brní, ale pokud myslíš ten lektvar... tak to žádné vedlejší účinky necítím. +přizná se mu vesele a rozverně, když k němu otočí tvář a široce se usměje+ A jak se vyspal ty, lásko? +zajímá se bezprostředně zvědavě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 29 dub 2013 00:04

Ale fakt dobré. +uculí se, a vtiskne jí do vlasů polibek+ No jo, promiň, ráno mě probudila Van a já už u ní usnul. +pohladí ji palcem po ruce+ Důležitý je, žes mě našla. +zazubí se+ Záda? +koukne na ni zmateně, než mu to dojde, a zatváří se poněkud provinile+ Ukaž, otoč se ke mě. +natočí si ji, aby viděl, jestli nemá spáleniny od koberce+ To je dobře, to by znamenalo, že tvoje magie naše lektvary přijímá. +přikývne spokojeně+ A nebo se ti prostě jen nic nezdálo a vůbec nefungoval. +uculí se+ Já? Já spím vždycky dobře, ty jsi tady ta s nočníma můrama. +pousměje se na ni+ Jeefes mi večer říkal, že přišel pohled od sestry z Ameriky. +vzpomene si+ Nevypadá to, že by se jen tak plánovala vrátit. Na druhou stranu, ne že by někdy něco plánovala. +uchechtne se trošku s despektem+ Ale odmítal mi ho ukázat, z čehož usuzuju, že jsou tam samé prasárny. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 dub 2013 00:26

To rozhodně. +zasměje se tiše a jemně mu krouží palcem po hřbetu ruky+ To je dobrý, za ten pohled na vás dva to stálo. +usměje se vesele, když si vzpomene jak rozkošně vypadali+ To já s radostí. +usměje se na něj a volnou rukou ho pohladí po paži, kterou drží její ruku. jakože ona si ho najde pokaždý, když se jí někam ztratí+ Nic to nebude. +uklidňuje ho měkce, když chce její záda vidět a posadí se, aby mu záda, která má jen místy trošku červené, ukázala+ A netvař se tak. +zabrouká a pootočí hlavu, aby se na něj mohla dívat přes rameno+ Líbilo se mi to a rozhodně bych se nebránila si to zopakovat. +zabrouká, aby ho nenapadlo cítit se příliš provinile a odepřít jí takovéhle divočejší a nečekanější zážitky+ Po tom včerejšku? +tiše se zasměje a zavrtí hlavou+ Myslím, že fungoval dokonale. +pokyvuje si spíš sama pro sebe souhlasně hlavou+ Když jsme u těch lektvarů... podívám se dneska u sestry po nějakém antikoncepčním. Jen nevím jak poznáme jestli bych ho mohla používat. +nakrčí zamyšleně čelo+ Tak to je skvělé, že se ozvala. +rozzáří se jak sluníčko a otočí se k němu více čelem+ A to mělo být co? +zvedne mírně obočí nad tím jeho despektem, přišoupne se k němu blíž a trošku se nad něj nakloní+ Proč si myslíš, že nic neplánovat není dobré? Dovolit si žít někdy jen přítomností... +jemně ho pohladí po tváři+ Navíc každý plánujeme, i když se to někdy tak nezdá. +pousměje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 29 dub 2013 00:57

Ona se mě nechtěla pustit (Opička jedna! :D :D ), tak jsem si říkal, že počkám než usne, a nějak jsem to nevydržel. +uculí se+ No... +povzdychne si, když vidí ta zarudlá místa, a aspoň je jemně pohladí prsty+ Ale. +zazubí se rozverně+ A copak bys ještě ráda, hm? +koukne na ni pobaveně, když už teď ví, o co běží, jestli se její skrytý touhy nějak změnily+ To je dobře. +přikývne s úsměvem, aspoň jí bude moct dát třeba i lektvar na bolest nebo proti nachlazení, a nebude se muset bát+ Uvidíme, co najdeš. +usměje se a políbí ji na rameno+ Jo, aspoň vím, že žije. +souhlasí, i když vypadá trochu ublíženě, že poslala pozdrav sluhovi, a ne jemu+ Někdy, jistě. neplánovat, co si dáš k obědu, nebo co budeme dělat odpoledne. Ne nemít naplánované absolutně nic, tak se přece nedá žít. Musíš s životem někam směřovat. +pokrčí rameny+ Navíc to si můžeš dovolit ve dvaceti, ne skoro ve třiceti a s děckem. ěusměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 dub 2013 01:21

No jistě, jen to svěď na svojí nebohou dceru, která se nemůže bránit. Ty ses ke mě určitě nechtěl vrátit. Že já chrápu? +vykulí na něj očka a v očích jí jiskří tak, že je naprosto jasné, že si dělá srandu, jak má takovou skvělou náladu hnedka takhle po ránu+ Já bych ráda spoustu věcí. Třeba bych teď ráda byla nahoře. +v očích jí zablískne, ale z místa se nehne, tak nějak předpokládá, že on narozdíl od ní potřebuje nějaký ten odpočinek+ Ale upřímně, vážně... líbí se mi to... oboje. Jak to... něžné a pomalé... tak i tohle... tvrdší a divočejší... +trošku se zasekává v řeči, jak hledá správná slova a i když se s ním už několikrát milovala, stále jí mluvení o sexu vhání ruměnec do očí a nutí takovým cudnějším způsobem klopit oči+ Dobře. +usměje se na něj a prohrábne mu vlasy+ Tebe to mrzí viď? Že napsala Jefeesovi a tobě ne. +broukne tiše, když se na něj zkoumavě zahledí a povšimne si ublíženosti v jeho pohledu+ Ale víš co si myslím? Že ten pohled byl určený hlavně tobě. Jestli byla naštvaná, když odjížděla a pořád na tebe naštvaná je... jak jinak ti dát vědět, že je v pořádku a zdravá a zároveň si zachovat svoji uraženost. +usměje se na něj, odhalujíc vlastní názor na možnou rafinovanost jeho sestry, i když v podstatě toho o ní moc neví+ Já třeba nemám nic naplánované... myslím dlouhodobě. Miň to pak bolí, když něco nevyjde. +zlehka pokrčí rameny+ Jasně, že vím co bychom mohli dělat zítra nebo pozítří, ale dál jak k návratu tvojí sestry moje nápady nesahají. +hlesne a uhne pohledem, aby nebylo vidět, že z tý chvíle má strach. ta nejistota, nevědomost z toho co bude potom, je pro ní více jak nepříjemná, takovým zvláštním bolestivým způsobem v oblasti srdce, kterým se nechce zaobírat, zejména, když mu nerozumí+ Navíc plány nejsou vždycky spolehlivý, většinou je ostatní nějakým způsobem naruší. To by člověk nedělal nic jiného, než že by jen plánoval, plánoval a plánoval. A ty nemůžeš vědět jestli tvá sestra přeci jen nemá něco naplánované, jen o tom prostě nedává vědět. +pokračuje opět veselejším tónem+ Ovšem souhlasím, že když je na tobě závislý život takové malé opičky, že bez nějakých plánů se to neobejde. +usměje se na něj rozverně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 29 dub 2013 12:46

Jo, to je ono. +přikývne vážně, ale koutky mu cukají+ Dřeš to jako dřevorubec. +zazubí se+ Prosím tě neboj se, spíš velice elegantně a distingovaně. +uculí se na ni a líbne ji do vlasů+ Ale já chrápu, když jsem nastydlej. +rozhodne se varovat ji dřív, než bude pozdě+ Že ty chceš abych se taky odřel o koberec? +zazubí se+ Mně se taky líbí oboje. +přikývne, a vypadá že je rád, že ho nebude nutit dělat to pořád romanticky a superněžně+ Ale ne, nemrzí. +usměje se, a pěkně kecá+ Co by mi asi tak psala, hm? Myslím, že ta je na mě naštvaná tak nějak konstantně, už nejmíň sedm let. +uculí se trochu+ Ale ty jsi ještě hodně mladá, máš dost času na to, abys svoje plány zformulovala. +pohladí ji po paži, tak nějak je mu racionálně jasný, že až se trochu poučí o vztazích a lásce, najde si někoho pro ni přiměřenějšího a vhodnějšího, a jeho opustí, ale momentálně se tím rozhodně nechce zabývat, protože to v něm vzbuzuje pocity, který cítit nechce+ No, jak to tak vypadá, ještě nějakou dobu nám to nehrozí. +usměje se trochu, nechce jí nic moc slibovat, protože sám neví, jak to pak bude, tak ji jen obejme těsněji+ Myslím, že až ji poznáš, pochopíš, že to tak není. +zasměje se+ A vůbec nemáš ty být náhodou na mojí straně? +koukne na ni s přimhouřenýma očima+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 dub 2013 17:07

Sakra, byla jsem prozrazena. +rozesměje se vesele, jako že by její zaměstnání mohlo být dřevorubecké+ Tak to jsem si oddechla. +zazubí se vesele a spokojeně přivře očka, když jí líbne do vlasů+ To asi každej... což znamená, že jestli nastydneš a já to od tebe chytnu, tak můžeme založit skupinu a chrápat duo. +usměje se na něj bezprostředně vesele a v očích jí jiskří+ To si piš, že jo. Přeci tu nebudu pobíhat jako jediná odřená. +zasměje se vesele a pak jen vážně pokývá hlavou a v očích jí spokojeně září, jak je ráda, že to mají zdá se oba dva v tomhle směru poměrně stejné. přimhouří očka a podezřívavě si ho měří, když jí tak kecá, ale ze lži ho neobviní, třeba říká pravdu, kdo ví+ No toho by jistě byla spousta. Žiju, nikdo mě neunes a nebo unes ale rychle vrátil, sem a tam a tam... +pokrčí trošku neurčitě rameny+ Ale myslím, že důležitý je že dala vědět, že je v pořádku a že se to k tobě doneslo. +usměje se na něj a rovnou se u něj hezky zase uvelebí+ Proč zrovna sedm let? +zajímá se zvědavě+ Mladá? Někdy mi přijde, že mi je jednou tolik, než ve skutečnosti. +zavrtí nad tím zlehka hlavou+ Navíc, jak jsem řekla, když člověk neplánuje pak nebolí když jeho plány nevyjdou. +pokrčí zlehka rameny, což v překladu znamená, že raději žije teď a tady, tím si dokáže vychutnat každou minutu a netrápí jí minulost ani příliš vzdálená budoucnost, když nad tím nepřemýšlí+ Tedy... asi jsem trošku sobecká... ale nemůžu říct, že by mě mrzelo, že se jen tak nevrátí. +zamumlá mu do ramene, když se k němu těsně přitulí, snažíc se ignorovat fakt, že má z jejího návratu strach+ No to je těžký, ale na který mám být straně... kdyby byla tvoje sestra tvůj bratr, tak by to bylo jednoduchý... ale takhle se rozhodnout... být na straně žen nebo lásky? To po mě nikdo nemůže chtít... hmn... takže se vyhlašuji za neutrální území. Něco jako Švýcarsko. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 29 dub 2013 18:13

No to nejde, jeden z nás musí vždycky zůstat zdravý, aby se mohl starat o Van. +uculí se+ Nehodlám poslouchat ty řeči, že ji vracím matce nemocnou. +ušklíbne se, ale pak se musí pousmát, jak se pořád ještě červená, a napadne ho jen tak maně, jak by se tvářila, kdyby ji vzal do sex shopu :D + Ne, ta by mi napsala jen za předpokladu, že by ji někdo opravdu unesl, a potřebovala vyplatit. +zasměje se, chudák neví, že možná ani to ne, když má teď bohatýho kluka :D + Protože je to sedm let od doby, co odešla z domova. +vysvětlí+ nemyslím, že bys chtěla poslouchat zrovna tyhle nudný rodinný historky. +pousměje se+ To bude tím, že se nepohybuješ ve společnosti stejně starých lidí. Máš toho na krku moc, věci, které by člověk ve tvém věku vůbec neměl řešit. +pohladí ji jemně po boku+ Ne. +usměje se na ni+ Mně to taky dvakrát nemrzí. +uculí se+ No na straně, která má pravdu, tudíž pochopitelně na mojí! +zatváří se naoko dotčeně+ Máš beze studu stranit mně. +zavrtí nad ní pobaveně hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 dub 2013 18:25

Tak v tom případě až přijdeš domů nemocný, tak tě zavřu do karantény a tam zůstaneš dokud nepřestaneš chrápat. +zubí se na něj bezprostředně vesele+ By sis strčil špunty do uší. +pokrčí se šibalským jiskřením v očích rameny. no nejspíš potom co by rozdýchala vysvětlení co takový sex shop je by byla rudá až na zadku a skoro by nebyla schopná mluvit :D + Tak v tom případě doufejme, že ti žádný dopis od ní nepřijde. +zasměje se vesele a zavrtí nad tím hlavou, ale když tak nad tím přemýšlí, určitou dobu nebyla jiná, takže to ve své podstatě chápe+ Myšlení o tom, co chci poslouchat a co ne, nech raději na mě. +zazubí se na něj vesele a jemně do něj dloubne prstem+ Já bych to náhodou ráda slyšela. Pokud bys mi o tom chtěl vyprávět. +pousměje se měkce a bezcílně mu začne kroužit špičkami prstů po hrudníku+ Možná... ale už jsem na to zvyklá. Člověk se rychle přizpůsobí, když musí. +pousměje se trošku smutně, ale vzápětí se zase rozzáří a tiše zasměje, když se na ní tak culí+ Tak to je myslím dobře. +pokyvuje souhlasně hlavou+ Ha! A jak ty víš, že máš pravdu? +hodí po něm zkoumavým a veselým očkem+ Ale dobře, že jsi to ty... tak se pokusím pro příště zlepšit. +zazubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro