Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 04 led 2014 23:29

No... +zamyslí se nad tím zaskočeně+ Vlastně ano. +přikývne, když si to spočítá+ No tančit jsi mě ještě pořádně neviděla. +zasměje se+ To přece nejde, nemůžeš jí na ples v recyklované róbě. +uculí se+ Nech si ušít něco na míru, to přece není problém. +pokrčí rameny+ Ne, už takhkle jí působíme spoustu potíží. Jeefes ji pohlídá, bez problémů. +zavrtí hlavou+ Můžeš se zeptat, jestli půjde. No, o to se postará Van, žekl bych. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 led 2014 23:40

Ten čas tak neuvěřitelně letí. +usměje se měkce+ Myslím, že to brzo napravíme. Něco mi říká, že budeme muset trochu trénovat, abychom si neuřízli ostudu. +uculí se+ Budeš na to mít čas? Pokud ne, tak to nemusíme samozřejmě přehánět. +dodá rychle, zase by ho nerada tahala z práce pokud jí má příliš moc+ Vybrala bych takovou, kterou jsem na sobě ještě neměla. +pokrčí zlehka rameny+ Na míru? +vykulí trošku oči+ Ale to bude šíleně drahý. +zavrtí nesouhlasně hlavou+ Dobře, jak chceš. +pousměje se+ Jasně, zeptám se jí. +odkývá to souhlasně+ Jo, něco mi říká, že není normální, když toho Jeefes tolik vydrží. +uculí se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 led 2014 21:57

Je to šílené, připadá mi jako včera, co jsem poprvé mohl držet malou na ruce, a koukni na ni, abych jí pomalu hledal učitele. +usměje se nostalgicky+ To mi určitě udělali naschvál. +zavrtí pobaveně hlavou+ Jsi si jistá, že v tom nemáš prsty? +přimhouří podezíravě oči+ Tenhle týden musím pracovat, ale ten příští bych měl mít čas. Aspoń to spolu zatím vymyslíte. +usměje se+ No a co? Ale budeš mít šaty jaké budeš chtít. pokrčí rameny, že na tom přece nezáleží+ Myslíš že si po nocích píchá asfalt do očí? +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 led 2014 22:02

+stočí pohled ke dveřím od pokojíčku, jako by si malou snažila představit+ Musela být nádherné miminko. +pousměje se, když si bezděky přejede zamyšleně dlaní po břiše+ Já? +koukna na něj stylem "já nikdy v ničem prsty nemám"+ Obávám se, že tohle na mě nehodíš, lásko. +zazubí se na něj vesele+ Dobře. Máme na to spoustu času, takže nejdřív práce a pak zábava. +mrkne na něj vesele+ Hmn... +zamručí podmračeně, než si povzdechne a zavrtí nad tím hlavou+ ... tak dobrá. Zajdu za nějakým návrhářem. +souhlasí nakonec s pozvdechem a těžko říct, jestli to dělá pro sebe nebo spíš pro Chrise, aby měl radost z toho jak někdy umí poslechnout+ Asfalt do očí? +vykulí na něj nechápavě oči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 07 led 2014 11:22

To byla. +pousměje se měkce+ Měla mě omotaného kolem prstu sotva na mě otevřela oči. +uculí se+ Možná máme někde fotky, zeptám se Jeefese. I když spíš budou doma, ve Francii. +nakrčí obočí, jak o tom přemýšlí+ Vůbec bych se nedivil. +zazubí se+ Už to tak bude. +usměje se+ Můžeš zkusit třeba ten butik kde jsi byla pro věci na tanec. Mají mnohem širší záběr než jen taneční šaty. +navrhne pro začátek+ Řekneš jim svoji představu, a oni už se postarají o zbytek. +usměje se+ To nic, to je z jednoho filmu. +zazubí se pro sebe+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 led 2014 18:25

Ty bych strašně moc ráda viděla. +usměje se na něj nadšeně a prsty zakrouží podél páteře od krku a dolů na kříž+ No dovol. +zasměje se vesele a zavrtí nad tím hlavou+ Jo to bych mohla. Možná by šel Oliver se mnou. Má mnohem lepší představivost ohledně šatů, než já. +uzná trochu pobaveně+ Navíc budeme potřebovat šaty na to představení. +promne si zamyšleně bradu+ Jo tak. +zasměje se+ Z jakého? Mohli bychom se na něj někdy podívat. +navrhne vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 led 2014 17:27

Podívám se po nich. +přikývne+ Zajímalo by mě, jestli si Vicks odvezla to starý fotoalbum. +zamyslí se nad tím, a podvědomě nastavuje kůži tam, kde je mu to nejvíc příjemný+ jistě že s tebou půjde, dostává za to peníze. +zazubí se+ a má dobré oko, na to, co postavě lichotí. tedy aspoň se to říká. +zasměje se+ No pozor, odmítám si oblékat křiklavě barevné trikoty. +zvedne hlavu zděšeně+ To ti nic neřekne, ale myslím, že na dvdčku ho někde máme. +zapřemýšlí nad tím+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 led 2014 18:15

Fotoalbum? +oči se jí rozzáří nadšením+ Po tom by ses mohl podívat. +přizvukuje souhlasně+ Jo, na to bych skoro zapomněla. +zasměje se tiše+ S tím souhlasím. Má na to hodně dobré oko. +pokývá souhlasně hlavou a spokojeně masíruje a drbe místa, která jí tak hezky nastavuje+ A já myslela, že by nám taková kanárkově žlutá slušela. +vykulí na něj oči, jako jak může s tím nesouhlasit, ale vzápětí se vesele rozesměje+ Neboj. Mám soudnost. +uklidní ho vzápětí a skloní se, aby ho políbila na rameno+ Tak se na něj podíváme. +usměje se měkce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 led 2014 00:43

No... uvidíme, jestlil bude čas. +uculí se, když vidí, jak děsivě moc je z toho nadšená+ Kdo by chtěl koukat jak jsme byli malý. +zamlouvá to honem+ Aby neměl, však mu za to platíme. +zasměje se+ Já bych se snad radši držel v nějakých decentnějších barvách. A vynech růžovou, nebo tančíš sama. +zazubí se+ No to doufám. +přikývne s úsměvem+ To bychom asi mohli. +připustí+Až tu nebude malá, je to trochu násilný film. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 led 2014 00:52

No... +promne mu zamyšleně ramena nad jeho otázkou+ ...třeba já. +zazubí se na něj nakonec+ Otoč se na záda. +vyzve ho měkce a nadzvedne se víc na kolenou, aby měl dost prostoru se přetočit+ Ale růžová je moje nejoblíbenější. +zhrozí se naoko, jelikož růžovou osobně moc nepreferuje a vesele se vzápětí uculí+ Ale neboj se, skutečně. Přeci nemůžu dopustit, abych partnerský tanec, tančila sama. +zasměje se vesele+ Dobře, tak po svátcích. +usměje se na něj a souhlasně pokývá hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro