Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 13 led 2014 00:32

Nemusíš být, je to tvůj čas a můžeš s ním naložit úplně podle svého. +usměje se+ Však za to taky platíme jeho, přece nebudeš otročit po domě. +zavrtí nesouhlasně hlavou+ My to prostě takhle... neděláme. +pokrčí rameny+ Jestli si myslí, že jsi na to připravená, tak nejspíš jsi. +usměje se+ Oliver tomu rozumí, nehnal by tě do něčeho co je nad tvoje síly. +přikývne přesvědčeně, a ruce mu samy od sebe vyjedou na její boky+ vyzkoušíš si to, a dkyž se ti to nebude líbit, tak toho necháš. A když ano, můžeš si nad krb přidělat polici na trofeje. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 led 2014 00:42

Já vím, že neděláte. +pokývne souhlasně hlavou+ Já jen... je to jen pocit. +mávne nad tím nakonec rukou+ Možná bych si pro začátek mohla najít nějaký kurzy. Třeba pletení a pak ti budu za dlouhých večerů plést teplé svetry. +zazubí se na něj vesele a těžko říct, jak moc to myslí vážně+ Asi máš pravdu... +povzdechne si a s uličnických zajiskřením v očích se znovu zavrtí+ Myslíš, že bych mohla vyhrát? +nakloní hlavu na stranu a prsty již o něco víc cíleněji polaská jeho bradavky a dlaněmi sklouzne přes jeho hruď na břicho až na boky+ Mohl bys pak na mě být pyšný. +pousměje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 led 2014 22:21

Ale já ti přece v ničem nabráním. +pokrčí rameny+ Jestli si chceš nějakou činnost najít, klidně můžeš. +usměje se+ no... pokud ti to bude dělat radost. +přikývne, i když by měl teda i lepší náplň na dlouhý večery, než pletení+ Jistěže ano, proč bys nemohla. +usměje se souhlasně, jako že to je přece samozřejmost, a neklidně se pod ní ošije, jak to na něj začíná být trochu moc, a musí se posunout, aby to nebylo cítit+ To s tím přece nemá nic společného. +pousměje se měkce+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 led 2014 22:33

Já vím, že nebráníš. +usměje se na něj měkce a skloní se, aby ho políbila. zlehka a jemně+ Popřemýšlím o tom. +pokývá naprosto vážně hlavou, než se na něj rošťácky zazubí+ Nebo bys měl pro mě nějaké doporučení? +zamává na něj svůdně řasama+ No, protože nejsem tak dobrá. +pokrčí zlehka rameny a skloní se k němu, políbí ho na rty a drobnými polibky se prolíbá přes krk a jeho hrudník až k jedné z bradavek, kterou sevře mezi rty+ Jak to že ne? +koukne na něj trošku nechápavě+ Nebyl bys na mě pyšný kdybych vyhrála? +zamručí tiše, než se prolíbá přes hruď k jeho druhé bradavce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 led 2014 23:58

Já nevím, asi neznám nikoho, kdo by na něco podobného chodil. +pokrčí rameny zahloubaně+ Já měl akorát normální školní kurzy a trochu šermu, ale to mě moc nebavilo. To nemůžeš vědět, dokud to nezkusíš. +zavrtí hlavou s úsměvem+ jestli si myslíš, že by tě to bavilo, tak do toho jdi. +usměje se, a jemně jí prohrábne vlasy+ Tohle přece není něco, co by... +dech se mu zadrhne+ ... bylo nějak podmíněné tím, co se ti povede nebo nepovede.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 led 2014 00:31

Hmn... šerm... to zní zajímavě. +zazubí se vesele, jak nad tím skutečně přemýšlí, než jen zavrtí hlavou a pro zatím takových úvah zanechá+ Asi jo... chci říct... miluju tanec. Jen se obávám, že budu mít takovou trému, že zakopnu při prvních tónech. +povzdechne si tak, že vydechne teplý dech na jednu z jeho bradavek, kterou vzápětí vsaje do úst a polaská jazykem+ Hmn... +zamručí a zvedne k němu oči+ ...co tedy způsobuje to, jestli jsi na mě pyšný? +zajímá se zvědavá jak moc udrží pozornost, když se mu vrtí zadečkem v klíně a rty laská jeho bradavku zatímco druhé se věnuje prsty+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 led 2014 22:40

Zní to zajímavěji než jaká je skutečnost. +ušklíbne se vesele+ No vidíš, a to je to podstatné. +pokrčí rameny+ Když tě to bude bavit, tak přece ani nezáleží na tom, kolikátá se umístíš. Hlavně že si to užiješ. +poznamená s úsměvem+ Nezakopneš... +uculí se pobaveně+ A i kdyby, tak se zas zvedneš a dokončíš to. +dodá přesvědčeně+ No... +začne, ale nějak mu to moc koherentně nemyslí+ Musíme zrovna teď konverzovat? +vydechne poněkud zkroušeně, protože už má v kalhotech pořádnou bouli, a dělá mu to trochu problém+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 led 2014 00:11

Jo asi máš pravdu. +pokývá nakonec vážně hlavou+ Hlavní je si to užít a nezabít se přitom. +zazubí se na něj vesele+ No já nevím. +zasměje se tiše a sevře jednu z jeho bradavek jemně mezi zuby+ Co bys chtěl místo konverzování dělat? +koukne na něj s jiskřením v očích zatímco dlaní putuje přes jeho břicho do slabin, které pohladí a to co ucítí pod prsty jí vykouzlí ještě větší úsměv na tváři+ Co bys chtěl, hmn? +zajímá se, když sevře bouli v jeho kalhotách v dlani a skloní se k jeho rtům+ Řekni... +vyzve ho pod měkce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 led 2014 01:02

Přesně tak. +uculí se+ na kritiky se můžeš tak akorát vykašlat. +usměje se na ni+ no... já taky ne. +vydechne poněkud s obtížemi, a už mu dělá prolbémy se soustředit, trochu se prohne a za boky si ji přitiskne víc do klína, kde může cítit, jak moc se mu to líbí+ Tebe. +vydechne potichu,nadzvedne se k jejím rtům, oplácí jí polibky a ruce se mu rozběhnou po jejím těle+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 led 2014 01:13

+o něco důrazněji se zavrtí na jeho klíně rychle uvažujíc o tom jestli mu kalhoty jenom rozepnout nebo ho jich zbavit úplně+ Hmn... +zamručí souhlasně mezi polibky, které jsou čím dál tím víc naléhavější a dravější+ ...to je něco co ti dám víc jak s radostí. +zamurčí kousíček od jeho rtů, než ho políbí a zuby ho jemně zatáhne za spodní ret zatímco prsty bloudí po jeho pažích a hrudníku. narovná se a sevře v dlaních sukni svých šatů, které si vzápětí přetáhne přes hlavu, takže zůstane jen v krajkovém spodní prádle, které dostala pod stromeček, a odhodí je na zem, než z vlasů odstraní pár sponek, které jí vlasy stahovali více z obličeje, rozhodí si je po ramenou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro