Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 17 led 2014 19:46

+musí se zasmát, a zavrtí hlavou+ Neboj se, myslíš že bych nechal pokojíček bez odhlučnění? +uculí se+ Nemám zájem odpovídat na zvídavý otázky dřív než to bude nezbytně nutné. +ušklíbne se vesele+ Ta spí jako dřevo, a ještě nějakou dobu nejspíš bude. +pousměje se, a trochu se zachvěje chladem, jak mu tělo začne přicházet k sobě a dojde mu, že jsou nahatý+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 led 2014 19:53

Ach... +povzdechne si ulehčeně, než se tiše rozesměje+ Ty na ně nebudeš chtít odpovídat nikdy. Vsadím se, že jí budeš krmit teorií o čmelácích a motýlech ještě ve dvaceti. +zazubí se na něj vesele. zaznamená zachvění jeho těla a jí samotný přestává být teplo. jemně ho pohladí po paži a líbne na rty, než se odkulí stranou přičemž slítne z gauče a jen tak tak to vybalancuje na jedný noze+ Tady... +podá mu košili, když se postaví+ Co kdyby se náhodu přeci jen probrala dřív. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 led 2014 21:01

Dřív než ve třiceti to stejně potřebovat nebude. +pokrčí rameny úplně vážně+ Krom toho, neměla by s holkama tyhle věci probírat spíš máma? +pousměje se+ Pozor ať... nespadneš. +dodá už poněkud pozdě a musí se tiše zasmát+ Jo, to by bylo celkem neblahý. +přikývne a natáhne si trenýrky a košili, zpátky do gala už se celej nestrojí+ Myslím, že si ještě pospí, přece jenom vstávala hodně brzo, a všechno to těšení ji dost unavilo. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 led 2014 21:17

+koukne na něj naprosto vážně stylem jestli to myslí opravdu vážně nebo si z ní dělá srandu+ Tomu skutečně věříš? +zvedne pobaveně obočí+ Jo máma... myslim, že je spíš na ní koho se na to prvně zeptá. +pousměje se+ Jsem v pořádku. Jsem v pořádku. +zvedne se smíchem ruku do vzduchu, jako by to tím mohla dosvědčit+ Nikdy nevíš. +pousměje se a přetáhne si přes hlavu šaty, než k němu padne zpět na gauč+ Mohla bych se na něco zeptat? Nebudeš se na mě za to zlobit? +koukne na něj opatrně, když se mu uvelebí pod paží+ Neuvažoval si někdy o tom... pořídit si vlastní dům... se mnou? +zeptá se velmi opatrně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 led 2014 01:01

Jistě, chci vidět, jak se k ní kdo dostane dřív. +zazubí se+ I když se zeptá, dá se to ještě nějakou dobu oddalovat.. +pokrčí rameny+ Upravit pro její potřeby. Nemusí hned vědět všechny detaily. +pousměje se+ My jsme na tohle měli vychovatelky. +zavzpomíná, jak to vůbec řešil on, a usadí se na gauči trochu civilizovaně+ Hm? +podívá se na ni, a na chvilku je poněkud zaskočený+ Popravdě řečeno jsem nějak neuvažoval o tom pořídit si vlastní dům... obecně. +poškrábe se ve vlasech+ Měli jsme jeden dokud jsem byl ženatý, a ten zůstal Tiffany, a pak jsem si něco vlastního najít chtěl, ale Vicky mi navrhla bydlet tady, tak jsem to už neřešil. +pokrčí rameny+ A dřív nebo později se budu stejně muset přestěhovat do domu ve Francii, tak jsem nic budovat neplánoval. +dodá+ Vicks sice říkala něco o tom, že to takhle moc nefunguje, ale ono ji to zase přejde. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 led 2014 17:04

No, tak to bude hodně zajímavý. +rozesměje se vesele+ To chci vidět. +zazubí se na něj vesele+ Na tohle vychovatelky? +zvedne překvapeně obočí, zvědavá jak to takový vychovatelky dělaly. nakloní hlavu mírně na stranu a vážně ho poslouchá, a když domluví, ještě chvíli jen sedí a kouká před sebe jako by nad něčím uvažovala, než pomalu přikývne+ Dobře... +pokývá vážně hlavou ještě jednou+ ...dobře... +vyhoupne se na nohy a trochu ztraceně se rozhlédne+ ...dojdu si udělat čaj. Nechceš taky? +zeptá se nakonec+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 led 2014 18:06

Přinejhorším ji vždycky můžu zamknout do věže. +usměje se spokojeně+ Když na to přišel čas, máma byla po smrti. +pokrčí rameny+ Dostal jsem knihu. +vzpomene si+ nutno dodat že o antikoncepci se tam nepsalo. +zašklebí se+ Jak tě to vůbec napadlo? +zajímá se+ Hm? Tak dobře, něco na zahřátí by asi nebylo od věci +přikývne souhlasně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 led 2014 18:14

Za to ti rozhodně poděkuje. +rozesměje se vesele+ Já myslím, že nakonec se to vyřeší tak nějak samo. +pousměje se měkce+ Knihu? +zvedne trochu překvapeně obočí+ Jak taková kniha proboha vypadá? +vykulí trošku oči a nedůvěřivě nad tím vrtí hlavou+ Nepsalo? +zazubí se na něj vesele+ No... +protáhne a tiše si povzdechne+ ...asi mi tak nějak dneska došlo, že sem tu pořád jen host. +pokrčí zlehka rameny+ Napadlo mě, že bych ráda bydlela někde, kdy bych mohla říct, že je to můj dům... náš... +koukne na něj jestli chápe co tím chce říct+ Čaj nebo raději kávu? +zajímá se, když zamíří do kuchyně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 led 2014 19:41

Nemusí z toho být nadšená, hlavně když bude v pořádku. +uculí se+ No zatím to snad ještě nějakou dobu řešit nebudeme. +usměje se, a pustí nějakou tichou hudbu+ no... poněkud popisně. +zazubí se+ A moc obrázků v ní tedy nebylo. +zavrtí pohoršeně hlavou+ Jen nějaké obecné anatomické řeči. Nejsi tu host o nic víc než já. +namítne+ Uznávám, že dnešní den byl poněkud nešťastný, ale to už je přece pryč. A holky jsou taky pryč. +usměje se+ čaj, na kávu je dost pozdě. +poprosí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 led 2014 19:49

Van bude v pořádku, i když jí nebudeš zamykat do věže. +pousměje se+ Doufej. +zasměje se vesele+ To zní jako děsná otrava. +ušklíbne se+ Praxe je rozhodně lepší. +zazubí se jako andílek+ Ty jsi aspoň bratr... rodina... krev... +pokrčí výmluvně rameny+ Byl víc jak poněkud nešťastný. +povzdechne se a zavrtí nad tím hlavou+ Dobře, tak čaj. +usměje se a přesune se do kuchyně, kde jim oběma udělá čaj+ Tak co budeme dělat? Odpočívat než se ten malej drak probudí? +usměje se na něj vesele, když na stolek položí hrnky s vařicím čajem a složí se vedle něj na mobil+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro