Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 18 led 2014 21:40

Možná, ale neuškodí se ujisti. +uculí se a je se svým plánem poměrně spokojen+ No nebyla to žádná sláva. +zasměje se+ Ale ve dvanácti jsem vážně moc velký praktik nebyl. +zašklebí se+ No někdy mám pocit, že to snad ani nehraje roli. +ušklíbne se nevesele+ Já to přece vím. +povzdychne si kajícně+ Ale už je to pryč, no ne? +usměje se+ Alex je pryč, a kdoví, kdy se objeví Vicky. +pokrčí rameny, čaj zamíchá a nechá vychladnout, a jen kouká, jak se skládá na mobil+ Za chvíli ji vzbudím, nespala by v noci. +přikývne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 led 2014 22:03

Já se obávám, že se tě na to jednou ptát nebude. +pousměje se a líbne ho na čelo+ Jo je pravdou, že ve dvanácti člověk víc asi nepotřebuje. +zasměje se vesele+ Ale jo hraje. Věř mi, že hraje. +pousměje se měkce+ Jo je... +povzdechne si, ale víc se tím raději nezabývá, jednak má pocit, že by to Chris nepochopila a jednak ani neví jak by mu to vysvětlila, co se jí honí hlavou+ Tak to bychom pak mohli vyrazit na procházku. Postavit si sněhuláka, dát si koulovačku. +pousměje se nadšeně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 led 2014 00:57

No já jí taky ne. +zasměje se vesele+ Já jsem si taky vystačil. +přikývne pobaveně+ Zbytek se tak nějak vykoumal za chodu. Ani nevím, jak to měly holky, podle toho, jak bouřlivě Vicks v pubertě objevila svoji sexualitu asi moc velká osvěta nebyla. +uculí se+ Ale? +pozvedne obočí, protože má pocit, že to není všechno+ Uvidíme, brzo bude tma. +přikývne+ Myslím, že jsme asi něco takového nikdy nedělali. +zamyslí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 led 2014 01:20

Víš co? Promluvíme si o tom, až bude mít prvního kluka. +zazubí se na něj vesele+ To je dost pravděpodobné. +pokývá souhlasně hlavou+ Ale... to není nic důležitého. +odmávne to a chopí se svého hrníčku s teplým čajem+ Jen bych asi ráda bydlela v něčem, co by bylo jen naše, náš domov, a samozřejmě také Van. +pokrčí zlehka rameny+ Co jste nedělali? Nikdy jste se nekoulovali? +vykulí na něj oči+ Ale to je děsná chyba. To se musí zkusit a sněhulák taky. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 led 2014 15:36

Třeba žádnýho mít nebude. +vysloví se optimisticky+ Je to důležité, jestli tě to trápí. +pokrčí rameny, ale zas nechce, aby měla pocit že je u křížovýho výslechu+ Ty si tu nepřipadáš doma? +podívá se na ni překvapeně+ Myslím, že ne. +zamyslí se+ Bydleli jsme ve městě, a tam toho sněhu zase tolik není, a ten co je je prosolený, a loni jí byly teprve tři. +pousměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 led 2014 15:53

Jo, třeba bude mít přítelkyni. +zazubí se na něj, jelikož si z něj dělá srandu a jen ho zlobí+ Nevím jak bych ti to vysvětlila. +pokrčí zlehka rameny a napije se teplého čaje+ To jo... ale... rodinu dělají lidi, který má člověk kolem sebe a nemělo by záležet na tom, kde bydlí... ale ono záleží. Protože moje rodina je ohrožená tím, že kdokoliv z těch dvou může přijít a vyhodit mě a já ani nebudu moc nic říct, jelikož je to jejich dům, ve kterém žijeme. +pokrčí bezmocně rameny, jak neví jak by mu to vysvětlila+ Tak v tom případě to musíme hned napravit. +usměje se na něj a vyskočí na nohy+ Půjdeme jí vzbudit?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 led 2014 16:51

Třeba jo. +zazubí se vesele+ Ta by ji aspoň nezbouchla. +zamumlá si pro sebe, a vezme si čaj, co už trochu vychladl+ Víš, že by to neudělali. +zavrtí hlavou+ Oni dva nejsou takoví, a proč by to vůbec dělali. +pokrčí rameny nejistě+ Vždyť už jsme tu něco vybudovali, celé tohle patro jsme si postavili podle sebe. Můžu tuhle část od Vicks koupit, jestli ti jde o tohle? +pousměje se+ Dej jí ještě půl hodinky, nebo bude protivná, +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 led 2014 17:17

To jo, ale co vnoučátka? Nikdy bys nechtěl? +zubí se na něj vesele+ Pravdou je, že nevím a v tom je ten problém. +povzdechne si tiše+ Já vím, že postavili. +povzdechne si a vezme ho za ruku, bezmyšlenkovitě ho začne palcem hladit po hřbetu ruky a chvilku vypadá zamyšleně+ Ne, to je dobrý. +zavrtí nakonec hlavou+ Nedělalo by to o nic větší dobrotu. +zavrtí nakonec hlavou+ Nevšímej si mě. Asi mi ty svátky lezou na mozek. Bude to dobrý. +pousměje+ Ach, tak dobrá... +protáhne nespokojeně, ale vesele+ Tak jí aspoň udělám kakao. To se určitě bude líp vstávat. Nebo čokoládu. +zazubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 led 2014 22:51

Já se bez toho obejdu, nepotřebuju aby mi někdo říkal dědo. +zašklebí se vesele+ Ale jistěže ne. +zavrtí hlavou+ Proč o tom vůbec pochybuješ? +nechápe to moc+ Oni ti něco říkali? +zamračí se+ Nevypadá to tak. +poznamená+ Proč o tom nechceš mluvit? +podívá se na ni přímo+ Svátky jsou náročný, už aby byl nejmíň únor. +přikývne+ hmm... tak dneska dobře. +usměje se+ Ale moc často by je mít neměla, navykne se na sladké.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 led 2014 23:04

Jednou budeš mluvit jinak. +poplácá ho vesele po rameni+ Nemám k tomu po dnešku snad důvod? +pokrčí zlehka rameny+ Ne, ani ne. Jen Byron dneska... +odmávne to a zavrtí nad tím hlavou+ Proč? Protože bych pak začala vyšilovat, vyčítat a kdo ví co ještě a to je přesně to co nechci. Akorát bych vypadala jako histerka a už na začátku jsem sama sobě slíbila, že tě do ničeho tlačit nebudu. +trhne zlehka rameny+ Miluju tě. Na tom mi záleží a chci s tebou bejt ať je to kdekoliv a za jakýchkoliv podmínek. +koukne na něj naprosto vážně+ Když jsou ty Vánoce. +udělá na něj očka+ Super... chceš taky? +zajímá se, když se vydá do kuchyně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro