Jo tak nějak. +přikývne se smíchem, než opět zvážní a poslouchá ho pozorně a zároveň nad jeho slovy přemýšlí+ Jsem si vědoma toho, že Vanescca bude v tvém životě na prvním místě a přijímám to. Tak nějak jsem s tím smířená a není pro mě podstatné jestli jsem v tvém životě na prvním místě, jistě že to není něco co bych si nepřála, ale prostě... jsem šťastná, že do něj můžu vůbec patřit. Chápu, že je pro tebe tvoje dcera nejdůležitější na světě. +pousměje se jak se mu snaží trošku krkolomně vysvětlit, že jí bohatě stačí, když jí bude mít u sebe a ve svém životě+ Chápu. +přikývne naprosto vážně na fakt, že si vše musí rozmyslet pořádně jestli chce do jeho života, řekla by mu že to myslí vážně protože tak to cítí, ale něco jí říká, že to nejde vyjádřit slovy, ale činy, že mu něco takového musí dokázat nejen říct+ To je dobře, protože nic takového nemám v úmyslu. +pokývá s úsměvem hlavou, jako by jí spadl kámen ze srdce, že nenabyl dojmu, že na něj tlačí, protože to opravdu nechce a pokud by tomu tak bylo, litovala by toho, že nebyla zticha, takhle je jen šťastná+ To měla být metafora. +broukne s jemným úsměvem a jemně ho líbne na tvář+ Nemáš za co děkovat, tak to prostě je. Nechci svojí přítomnost a city něčím podmiňovat, chci abys mě měl rád takovou jaká jsem a takový jaký jsi ty. Nechci aby ses kvůli mě měnil, přestavoval svůj svět. Přijímám ho takový jaký je a jsem si vědomá toho, že někdy časem to nemusí být lehké, ale když dostanu čas, tak se se vším dokážu vyrovnat a přijmout. +trošku oklikou se mu snaží říct, že se nemění a tak nějak očekává, že jí přijme takovou jaká je bez přetvářek+ Jen se bojím toho, že... nevíš o mě všechno... jsou některé věci, které neříkám nikomu a pak jsou tu věci, které se bojím říct ze strachu, že nejdou přijmout. +sklopí smutně oči, myslí zejména na svoje rodiče, těžko příteli říct, že její rodič byl upír a vzápětí mu vysvětlovat jejich politickou situaci a jak do ní zapadá, že
+ Ani nevíš, jak moc jsem za to ráda. +usměje se na něj něžně, vědomí že ho dělá šťastným, dělá šťastnou i jí+