Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 25 kvě 2013 15:22

To jsem moc rád, že tomu rozumíš. +uleví se mu trochu, přikryje je oba peřinou, a ještě ji pod dekou trochu ohlazuje+ Tak dobře. +vydechne spokojeně, když tam konečně leží tak spolu a v teple+ Tak se to časem dozvím. +pokrčí rameny+ Pochybuju, že bys vyrukovala s něčím, co by mě vážně zaskočilo. +zasměje se+ Prostě věci vyřešíme tak, jak přijdou. +usměje se, dá jí pusu do vlasů, a zavře oči+ Pojď spát. +zabrouká něžně a přitulí si ji blíž+ Dneska to nech být. Dneska už nic nevykoumáme. +uculí se, políbí ji na rameno, a vypadá to, že brzo vytuhne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 15:42

+tulí se k němu a hlavu si mu uloží na rameno vdechujíc jeho vůni+ Pravda, není to zase tak hrozné, když se to tak vezme. +zazubí se, že si možná jen dělá zbytečné starosti, ale ulevilo se jí, že mu to nemusí líčit hned a třeba mu to nebude muset říkat, pokud se nic nesemele+ Tak jo, s tím nemůžu nesouhlasit. +pokývá hlavou na to, že budou řešit jednu věc za druhou až na ní přijde řada a čas a spokojeně zavře očka+ Dobře. +hlesne a spokojeně si povzdechne, jak se k němu natulí, objímá ho rukou kolem pasu+ Dobrou noc. +zašeptá ještě, než se propadne do říše snů, ve které prožívá celý večer znovu, takže se šťastně ze sna usmívá a spí celou noc klidně, jen se sem tam trošku zavrtí a pevně ho objímá, když tiše mumlá něco ze sna v cizím jazyce, ale zní to něžně, takže se jí zdají jen hezký věci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 kvě 2013 17:16

No tak vidíš. +zamumlá už napůl ve spánku+ Dobrou. +usměje se, ještě zkontroluje, jestli na ni nikde netáhne, načež se prudce probere, když si vzpomene, že nenastavil k Van hlídáček,ovšem pak mu dojde, že ji vlastně teď u sebe nemá, tak se zas uklidní, zavře si oči, zaboří jí nos do vlasů a zatímco poslouchá její dech, spokojeně usne, a jak je z celýho dne utahanej, spí až do rána+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 17:25

+probudí se až ráno, nejdřív nespokojeně zamručí, když jí sny začnou proklouzávat a blednout, než rozlepí jedno očko a pak druhé, ovšem když si uvědomí, že leží hned vedle Chistiana a tiskne se mu k boku spokojeně se usměje a jemně, aby ho neprobudila, ho pohladí po boku. chvíli jen v klidu leží, nadechuje se jeho vůně a přemýšlí nad jejich rozhovorem, nad svými pocity a tak nějak nad vším, než jí lidské potřeby vyženou z postele. co nejtišeji vyklouzne zpod deky a ještě víc tišeji se odklade do koupelny, ale pak místo toho, aby se vrátila zpět do postele zamíří do kuchyně, i když se nejdřív obalí županem, nechce aby z ní Jeffes náhodou dostal infarkt kdyby jí náhodou potkal :D a za půl hodinky se vrací s tácem, na kterém jsou míchaná vajíčka se šunkou a trochou sýra, toasty s máslem, hrneček čaje a hlavně konvička s kávou, protože si dobře pamatuje, že Christian bez ranní kávy nefunguje. tác opatrně položí na noční stolek a shodí ze sebe župan, aby vklouzla zpět pod peřinu a v tichosti vyčkala až se probudí+

(jestli půjde do práce navrhovala bych kancelář pak provést :D a jestli mi Jasmine opijete na tý rozlučce, tak sme zvědaví jak se nám o ní večer postará :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 kvě 2013 19:07

+ten si spokojeně spí a vůbec nevnímá, pěkně pohodlně rozvalenej, k ránu dokonce trošku pochrupuje, a probudí se až dlouho potom, co se k němu vrátí, nejdřív jen zamžourá do světla a dlouze se protáhne, a pak se pomalu rozkouká+ Dobrý ráno. +usměje se na ni a zívne+ Cítím kafe. Jsem v nebi? +zajímá se, a když se rozhlídne a uvidí snídani, jeho úsměv nabyde na šíři+ Rozhodně v nebi. +převalí se na břicho a hned si hrneček nalije+ Chceš taky? +koukne na ni s úsměvem, když už to nalívá+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 19:20

+culí se sama pro sebe, jak ho slyší chrápat a když se začne probouzet trošku polekaně sebou trhne, jak byla zabraná do myšleněk ale vzápětí se rozzáří jako sluníčko+ Dobrý ráno. +zabrouká a jemně mu prohrábne vlasy a líbne na čelo+ Nee, jsi se mnou v posteli a čeká na tebe snídaně. To je určitě lepší než nějaký cizí nebe. +zasměje se tiše a vytáhne se do sedu, aby se opřela o pelest+ Ne, děkuju. Já tam mam čaj. +zavrtí mírně hlavou a naklepe mu polštář vedle sebe, aby se taky mohl opřít+ Jak ses vyspal a co máš dneska v plánu? +zajímá se vesele a natahuje packy, aby jim ten tác vzal do postele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 kvě 2013 22:01

No to si piš. +zazubí se a nandá si talíř vajec a toastů+ Tak jo. Kolik cukru? A mlíka? +zajímá se, co má ráda, a nalije jí hrníček čaje+ Krásně. +protáhne se+ Co ty? +usměje se na ni s plnou pusou+ Pracovat do úmoru. +povzdychne si+ Dneska toho mám fakt hodně. +pousměje se na ni omluvně+ Dopoledne bud u soudu, a odpoledne mám jednu schůzku za druhou. +zavrtí hlavou a položí to jídlo mezi ně, kafe už dopil, takže je i příjemnej, a nalije si druhý hrnek+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 22:10

Dvě kostky a bez mléka prosím. +usměje se na něj a vezme si od něj hrneček+ Tak to mě těší. +zazubí se vesele a pije čaje, než se také vrhne na vajíčka, dokud tam nějaký jsou+ Naprosto úžasně. Ani jsem nepotřebovala lektvar, abych spala jak nemluvně. +usměje se naprosto spokojeně+ To nevadí, já se nějak zabavím. +pokývá hlavou, že si o ní nemusí dělat starosti+ Chtěla jsem navštívit Styx, tak alespoň budu mít příležitost. +pohladí ho zlehka po ruce a pustí se do jídla+ Budeš mít vůbec čas na oběd? Abys mi neumřel hlady. +vyzvídá naprosto s nevinným zájmem a se starostí, aby se jí jako v práci nezanedbával+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 kvě 2013 01:16

+připraví jí to podle pokynů, pečlivě zamíchá a podá jí hrneček+ Jen si vem, za chvilku nebude. +zasměje ses plnou pusou, do něj to padá jak němci do krytu+ To je dobře. Neměla bys ho brát moc často. A co ostatní lektvary? +uculí se, má tak trochu pocit, že by se měl taky nějak podílet, nebo aspoň zajímat, když už se o tuhle věc stará ona+ Dobře. +přikývne, a doufá, že nenajde pokoje v plamenech :D+ To je ta tvoje kamarádka? No vidíš, to je dobře. Neměla bys tady být pořád tak sama. +usměje se na ni, dělá mu to trochu starosti+ Ale jo, nechám si něco přinést. Nebo možná budu mít pracovní, s klientem. +pokrčí rameny s úsměvem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 kvě 2013 01:24

Děkuju. +usměje se na něj vesele a vezme si hrneček, aby zlehka upíjela, než se dá do jídla+ To mi je naprosto jasný. +zasměje se tiše+ Doufám, že chutná... snažila jsem se sama. +zazubí se na něj pyšně, že je to její práce a ne Jeefese, jen má trošku starosti aby sluhu nešlehlo až zjistí, že se mu někdo pohyboval po kuchyni :D + Ostatní lektvary? +zatváří se na oko nechápavě, ale v očích jí vesele jiskří, takže je jasné, že ví o čem je řeč+ No, jestli myslíš TEN lektvar, tak ten beru pravidelně a ujišťujitě, že budeš vědět jako první, že je plně funkční. +zazubí se vesele, nemluvě o tom, že v záležitosti komoda neměli kondom zase :D + Jo, zdá se, že už to tak bude. +zazubí se vesele a pokývá hlavou+ Mě samota nevadí. Jsem vcelku zvyklá, nikdy jsem neměla moc přátel, s kterými bych mohla být neustále. +pokrčí zlehka rameny, ona si rozhodně starosti se samotou nedělá+ Tak já ti pro jistotu nechám něco poslat od Jeeffese. +pousměje se a prohrábne mu jemně vlasy+ Na co bys měl tak chuť? +zajímá se vesele, když v ní zmizí její skromnější porce vajíček+ V kolik máš být vůbec v práci? +zajímá se, aby kvůli ní nepřišel třeba pozdě a neprohrál kvůli ní stání nebo tak+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro