Děkuju. +usměje se na něj vesele a vezme si hrneček, aby zlehka upíjela, než se dá do jídla+ To mi je naprosto jasný. +zasměje se tiše+ Doufám, že chutná... snažila jsem se sama. +zazubí se na něj pyšně, že je to její práce a ne Jeefese, jen má trošku starosti aby sluhu nešlehlo až zjistí, že se mu někdo pohyboval po kuchyni
+ Ostatní lektvary? +zatváří se na oko nechápavě, ale v očích jí vesele jiskří, takže je jasné, že ví o čem je řeč+ No, jestli myslíš TEN lektvar, tak ten beru pravidelně a ujišťujitě, že budeš vědět jako první, že je plně funkční. +zazubí se vesele, nemluvě o tom, že v záležitosti komoda neměli kondom zase
+ Jo, zdá se, že už to tak bude. +zazubí se vesele a pokývá hlavou+ Mě samota nevadí. Jsem vcelku zvyklá, nikdy jsem neměla moc přátel, s kterými bych mohla být neustále. +pokrčí zlehka rameny, ona si rozhodně starosti se samotou nedělá+ Tak já ti pro jistotu nechám něco poslat od Jeeffese. +pousměje se a prohrábne mu jemně vlasy+ Na co bys měl tak chuť? +zajímá se vesele, když v ní zmizí její skromnější porce vajíček+ V kolik máš být vůbec v práci? +zajímá se, aby kvůli ní nepřišel třeba pozdě a neprohrál kvůli ní stání nebo tak+