Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 čer 2013 00:50

Vidím, že jsi unavený. +zabrouká, jak ho tak sleduje, proto ho ani neláká aby si k ní vlezl, tak nějak tuší, že na něco takového nemá asi momentálně náladu ani energii+ Dobře, přijdu. +pokývá souhlasně hlavou celá nadšená a natěšená, jaké že to na ní čeká překvapení a trošku se vesele zaškaredí, když za zády neschovává žádnou krabici+ Hned tam budu. +houkne za ním vesele a jakmile se za ním zavřou dveře vyletí z vany div, že se nepřerazí a nezabije jak jí to klouže, když má mokrý nohy. osuší se, z vlasů si vytře vodu, aby si je pečlivě rozčesala, navlékne na sebe noční košilku a zamíří si to do obýváku. capká si to k němu s nadšením malého dítěte, vlhké kudrnaté vlasy jí spadají podél tváře a v očích jí vesele a zvědavě svítí+ Tak jsem tady. +oznámí mu nadšeně zjevné jakmile se objeví mezi dveřma a zamíří k němu na gauč+

(má takovou neprovokativní :D http://www.slip.cz/deploy/img/products/2655/2655.jpg )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 01 čer 2013 02:17

(Hahaha, chudák chlap. :D)

+listuje nějakým časopisem, oči se mu u toho trochu zavíraj, ale to už vyleze z koupelny, tak se usměje, odloží noviny, a udělá jí u sebe místo, a když se k němu posadí, obejme ji kolem ramen+ Ahoj. +pohladí ji, a obrátí pozornost zpátky k televizi, a nechá ji trošku vycukat, protože je mu jasný, že je pěkně zvědavá, uculuje se, ale po chvíli ji teda přestane trápit, vypne televizi a z kapsy u saka vyndá obálku, kterou ji podá, a když ji rozlepí, najde tam ozdobnej poukaz na zaplacený kurzy společenských i latinskoamerických tanců+ Já na tyhle věci vážně nejsem, ale to neznamená, že se toho musíš vzdát úplně. +pokrčí rameny+ Ten taneční mistr sem bude chodit za tebou, dole u klavíru je spousta místa, a spokojený budou všichni. +usměje se spokojeně, jak to hezky vymyslel, pochopitelně si předem vyzjistil, že pošlou teplýho tanečníka :D + Je to prestižní taneční studio, brali jsme tam lekce před svatbou. +vykládá+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 čer 2013 02:36

(ale tak pořád lepší než kdyby šla spát nahá ne? :D )

+usadí se vedle něj, trošku se uvelebí a když jí obejme kolem ramen, tak si mu hlavu zcela samozřejmě opře o rameno a těká pohledem od něj k televizi a zpět. jak přemýšlí, jestli se vážně chce dívat na televizi a na to překvapení zapomněl nebo jestli si z ní utahuje. po chvíli začne prsty bubnovat o svoje stehno a neposedně se zavrtí, jak bojuje sama se sebou a netrpělivostí. ale rozzáří se jak sluníčko, když vypne televizi a kousek se od něj odtáhne, aby viděla co dělá+ Co je to? +koukne zvědavě na obálku a obezřetně si jí od něj převezme. chvilku jí jen převrací mezi prsty, než jí zvědavost přemůže a netrpělivě jí otevře a vytáhne poukaz. nakloní hlavu na stranu jak si ho pročítá a s každým přečtením slovem se jí tvář rozjasní ještě víc a v očích se jí objeví nadšení, ale i údiv a něha+ To je... latinskoamerický tance? +vykulí překvapeně očka+ Říkala jsem si, že bych se je chtěla naučit. Jak si na to přišel? +zajímá se s trochou konsternovanosti v hlase, než k němu zvedne pohled sálající štěstím a nadšením+ To je naprosto úžasný překvapení. +vydechne nakonec, když se jí to povede zpracovat a to už mu visí kolem krku a líbá ho s nově probuzenou energií, i z toho polibku sálá jak jí takový dárek potěšil+ Děkuju. +hlesne naprosto upřímně a vydrápe se mu na klín, kde se mu bokem usadí, ne že by tím něco sledovala, prostě se k němu chce jen přitulit a nechat se obejmout, jak s neuvěřením sleduje poukaz ve své ruce+ Kdy ty lekce začnou? A přijdeš se na nás někdy podívat? +zajímá se hned horlivě; ale to není fér s teplým tanečníkem to prý nebude ono :D :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 01 čer 2013 22:36

(No ale ne o moc. :D)

+Uculuje se, když vidí, jak je zvědavá, a jak sebou cuká, a pak pozorně sleduje, jak se na to bude tvářit+ Vždyť jsi o tom mluvila. Že bys to chtěla. +pokrčí rameny a usmívá se+ Líbí se ti to? To je dobře. +usmívá se spokojeně, obejme ji kolem pasu a oplácí jí polibky+ aspoň se tu trochu zabavíš, když budu pryč. +přikývne s úsměvem; no tak to má blbý, buďto to bude gay nebo ženská, může si vybrat. :D+ Instruktor přijde poprvé zítra, a vezme tě nakoupit taneční boty a nějaký oblečení na to, a domluví se s tebou, jak si to představuješ, a kdy by ses chtěla scházet. +vysvětluje+ Někdy určitě. +přikyvuje a dá jí pusu na tvář+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 čer 2013 22:50

(fajn, tak ona si na příště sežene pytel od brambor :D )

+usmívá se jak sluníčko a v očích jí svítí nadšení+ Jo, je to naprosto úžasný. +pokyvuje vehementně hlavou, jako že je nadšením naprosto bez sebe+ To bez pochyb. +zazubí se vesele, že taková zábava jí dokáže vydržet hodně dlouho; gaye! chceme gaye :D + Zítra? +vykulí očka, jako že to jde opravdu rychle+ Tak to je super. +zazubí se nakonec vesele, aby bylo jasné, že je stále nadšená a souhlasně přikyvuje+ Skvělé, uvidíš, že budeš nadšený. +obejme ho kolem krku a stulí se u něj, myslím tím že bude pyšný, na to kolik se toho zvládne naučit, rozhodně si v tomhle ohledu věří+ Víš, že mě rozmazluješ? +sdělí mu naprosto vážně a vesele našpulí rtíky+ A já ti to nemám ani jak oplatit, leda tak masáží. Musíš mít z tý práce v kanceláři ztuhlá záda. Navíc vypadáš, že by sis nutně potřeboval pořádně odpočinout. +nabízí pouze masáž zad, aby mu ulevila od ztuhlého svalstva. jemně mu ohlazuje vlasy na týlu a krk zezadu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 čer 2013 00:59

(čekám nějakej podvod, bude mít průstřihy na prsou, co? :D)

+spokojeně se usmívá, když vidí, jak je nadšená+ Zítra, ale jestli chceš, dá se to přeobjednat. +usměje se; my jsme si to mysleli :D + Můžeš se třeba přihlásit do nějaké soutěže, když budeš chtít. +pokrčí s úsměvem rameny+ Jsem si toho zcela vědom. +zazubí se+ To je náhodou moc potřeba. +uculuje se+ To mi přece nemusíš nijak oplácet. To nefunguje jako něco za něco. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Hmm... +zamyslí se nad tím jakože+ To si nechám líbit. +uculí se potom, sundá si košili a nastaví záda+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 čer 2013 01:12

(nooo když už jste o tom začali :D taky jsme nemluvili o délce úboru na spaní :D )

Ne, ne, to je dobré. Jsem vlastně ráda, že je to hned zítra. Není na co čekat. +zubí se na něj natěšeně+ Myslím, že to je dobrý. Zase tak dobrá nejsem. +zavrtí vesele hlavou, jako že na žádnou soutěž to nevidí, ale napadne jí že by mohla někdy zatančit jemu a ne zrovna nějaký latinskoamerický tanec, ale úplně jiný, takový menší a soukromý :D + Já vím, že nemusím, ale chci. +usměje se na něj rozněžněle+ Jen zatím nevím jak, ale pracuju na tom. +zazubí se vesele a důležitě zdvihne ukazováček, aby zdůraznila, že se opravdu snaží a vesele se u toho culí+ Skvělé. Hned jsem zpět. +zazubí se vesele, poukaz uloží zpět do obálky, kterou položí na stoleček a odběhne do koupelny pro tubičku krému+ Tohle jsem koupila dneska v lékarně. Mělo by to pomoc svalstvu se lépe uvolnit a není to aromatizované. +zamyšleně studuje malá písmenka na tubě+ Říkala jsem si, že na sucho by to nebylo moc příjemné. +zazubí se vesele, jak si neodpustí malý dvojsmysl a usadí se mu pohodlně za záda. nanese si trošku krému na ruce, které promne a pak už se věnuje jenom jemu. začne na ramenou, které jemně tiskne a krouží po nich palci, kterými pomalu míří směrem ke krku+ Proč vlastně nemáš tanec moc rád? +zajímá se, když trošku zesílí tlak, ale na tak aby to bylo příliš nepříjemné a palci přejíždí od shora dolů po týlu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 02 čer 2013 18:03

(jinými slovy by už zase souložila. :D)

Já totiž budu tenhle týden celý v práci. +přizná, že to je taky druhej hlavní důvod, jakože se omlouvá a taky aby se nenudila, když tu nebude+ Uzavíráme čtyři velké kauzy, a je potřeba to dodělat. +usměje se omluvně+ Rozhodně ti to jde moc dobře. +usměje se, a potlačí představy, co se mu ženou do hlavy, když dorazí s masážním olejem :D , uloží se pohodlně na gauči, zavře oči, a nechá se masírovat, div u toho nevrní, a cítí, jak ho opouští napětí a pomalu se uvolňuje+ Nijak zvlášť mi nejde, a ani mě nebaví. Ty společenské základní mám zvládnuté...ah... občas se bez toho neobejdu, na benefičních večírcích a plesech, abych nepošlapal dámám střevíčky, ale žádnou velkou zálibu v tom nemám. +vykládá, ale dělá mu čím dál větší problémkoherentně mluvit, když je to tak příjemný+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 čer 2013 18:15

(nééééé jak jste na to přišli? :D )

Ah, tak. +pokývá hlavou a viditelně posmutní už jen z tý představy, že ho skoro neuvidí+ To je v pořádku, chápu to. +usměje se na něj, když se tak na ní omluvně kouká. skutečně to chápe, ale to neznamená, že bude tančit štěstím+ Ale až je všechny uzavřete, tak bychom to mohli oslavit. Zajít si třeba na večeři nebo zajet někam na výlet. +rozzáří se opět nadšeně, když dostane takový skvělý nápad, jak si ten týden vynahradit. ještě ho navede aby se uložil na břicho, takže se nad něj vyhoupne a usadí se mu rozkročmo nad křížem, aby měla k jeho ramenům a zádům lepší přístup+ A co tě tedy baví? +zajímá se zvědavě zatímco dlaněmi sklouzne zpět na ramena, která jemně masíruje a když narazí na ztuhlý sval zlehka zesílí tlak a pečlivě ho rozmasíruje postupujíc po jeho zádech po kouskách níž, jak se opravdu snaží, aby se uvolnil a odpočinul si a zároveň přemýšlí jestli se najde něco s čím by mu taky mohla udělat radost+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 čer 2013 15:29

Až to dokončíme, budu si moct vzít zase na nějakou dobu dovolenou. +slíbí jí a pohladí ji po ruce+ To bychom mohli. +přikývne+ Tak si zatím rozmysli, co nebo kam bys chtěla. +usměje se na ni, a pak už se jí jenom roztéká pod prsty, občas tichounce zamručí nebo dlouze vydechne, a je očividným že je mu to děsně příjemný+ Když už náhodou mám nějaký volný čas, trávím ho s Van. +pokrčí rameny, že nějaké pravidelné koníčky moc nemá+ Baví mě knihy, rychlá auta, létání na koštěti je taky skvělý relax. Nebo jezdím na koni, i když tady ne, je tu jen ten poník a Vickin kůň, a toho mi určitě nepůjčí. +zasměje se+ Nebo jdu na famfrpál. +usměje se+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro