Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 bře 2013 21:58

+stulí se mu na hrudi a pomalu se přestane chvět+ Já vím... ale já chtěla +pousměje se na něj, než se mu hlavou opět uvelebí pod bradou a už očividně přemýšlí nad tím jak to příště provést, aby se nedusila+ No... někdy ano... +přizná se, tiše se zasměje a nosem se mu zavrtá do kůže na hrudi vdechujíc jeho vůni+ Co... co myslím? +zatváří se trošku zmateně a nadzvedne se mu na hrudi, aby mu viděla do tváře+ Oh... ty myslíš... +zatváří se trošku rozpačitě, sklopí zrak, ale pak se pousměje a prstem mu zakrouží na hrudi+ Bylo to... je to... naprosto úžasné. +rozzáří se jak sluníčko a zvedne k němu zase pohled a rozhodně myslí na všechno co spolu dělají+ Pořád to bude jen o tolik lepší a lepší? +zajímá se naprosto důvěřivě+ Jen budu muset do příště promyslet jak to udělat, abych se tolik nerozkašlala. +zatváří se zamyšleně až budí dojem, že si musí promnout zamyšleně bradu a ano myšlenky se jí přesunuly spíš o tom, co ona dělala naposled+ Líbilo se ti to? +upře na něj zvědavá očka, je si vědoma svojí nezkušenosti a tak vyzvídá jak moc šikovná že to umí být+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 bře 2013 22:44

+jemně ji hladí po paži a spokojeně se usmívá, je mu jí trošku líto, ale aspoň má holka zážitek (a sperma v dýchacím ústrojí :D ) + To jsem rád. +uculí se, a vážně ho těší, že je spokojená, koneckonců je to pro něj lichotivé, i když ona nemá možnost srovnání, takže by se jí to asi líbilo i kdyby jeho schopnosti nebyly nijak oslnivé+ No budu se rozhodně snažit, aby bylo, ale ze zkušenosti můžu říct, že je to skoro jisté. +zazubí se+ Naučíš se, co máš ráda, já se to taky naučím, a prostoru pro experimentování je spousta. +zahýbe na ni významně obočím+ S tím ti neporadím, to jsem nikdy nedělal. +přizná se smíchem+ Jistěže líbilo. To nebylo vidět? +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 bře 2013 22:59

Takové experimentování si rozhodně nechám líbit. +zabrouká nadšeně a upírá na něj svá rozzářená očka+ Čím jsem si tě zasloužila? +kroutí nad tím neuvěřením hlavou, neschopná věřit, že měla takové štěstí, že potkala zrovna jeho. miluje jak se k ní chová a to jak se s ním cítí+ Divila bych se kdyby si tvrdil opak. +rozesměje se vesele a jemně ho políbí+ Ale ano bylo... +pokývá vesele hlavou a bezděky si přejede špičkou jazyka po rtech+ ...jen jsem to chtěla slyšet. +zazubí se na něj vesele, která žena by něco takového nechtěla slyšet, že+ Myslím... myslím, že se skutečně těším na to až... až se budeme milovat. +vypadne z ní nakonec celá zaurděná a i po tom všem tak nějak cudně klopí zrak+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 bře 2013 23:53

Asi jsi byla v minulém životě děsně hodná. +zazubí se+ Věříš na minulé životy? +napadne ho tak mezi řečí+ Jako že člověk se po smrti vtělí do nového těla a prožije v něm další život. Některá naše náboženství věří, že čím lépe se v životě chováš, tím lépe se převtělíš a tím lepší bude tvůj následující život. +vykládá+ To se nemusíš bát, z téhle oblasti vážně zkušenosti nemám. +uculí se+ I když mám pocit, že jednou jsem na fakultě políbil spolužáka. Moc si z toho večírku nepamatuju. +přizná se smíchem+ Bylo to vážně skvělý. +pošeptá jí do ucha a přetočí se na bok, aby na ni líp viděl+ A to nemáš ani představu, jak se těším já. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 bře 2013 00:15

Hodná? Spíš svatá. +zasměje se tiše, protože má dojem, že aby získala jeho, tak musela někdy několikrát zachránit svět a starat se k tomu o chudé. nad jeho otázkou se skutečně zamyslí, aby mu mohla svědomitě a po pravdě odpovědět+ Myslím, že nevěřím tomu, že po smrti nic není. Víš jako prostě konec, tma a nic víc. Že to co nás dělá námi... myslím, že vy to nazýváte duší... že to neumírá. Otázkou je, co se pak s duší stane. +pokrčí zlehka zamyšleně rameny+ Jedno z našich náboženství, stejně jako to vaše, věří ve znovuzrození. Jiné zase mluví o místě, kde se po smrti setkáme s našimi blízkými. Nevím ještě jsem se nerozhodla čemu z toho mám víc věřit. Chci říct, proč by nebyly možné obě varianty. Každopádně to se nikdy asi nedozvíme. +zavrtí nad tím hlavou a nezdá se, že by byla zrovna věřící a vyznávala některé z náboženství, které zná+ A co ty? Čemu věříš? +zajímá se zvědavě+ Tak to se mi ulevilo. +zasměje se vesele, když jí ujišťuje, že se nemusí bát+ Políbil spolužáka? Co to bylo za večírek? +upře na něj nevěřícný pohled, ale v očích jí vesele jiskří a při jeho chvále se rozzáří ještě víc, tak hezky jí to zahřálo u srdce a pohladilo ego+ Nemám? A nechtěl bys mi jí přiblížit? +zabrouká tiše, když na něj upře pohled s neposednými plamínky v očích+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 bře 2013 01:02

Ještě se neraduj, já mám taky špatný stránky, víš? +uculí se+ Naše náboženství jsou v tomhle dost podobná. +přikývne+ Já... já ti ani nevím. Ono když máš magii, je těžký věřit na zázraky. +pousměje se a zapřemýšlí o tom+ Myslím, že nevěřím v Boha nebo nějakou vyšší sílu, co nás řídí. +řekne nakonec+ Věřím, že každý je strůjce vlastního osudu. Četl jsem kdysi zajímavou knihu, když jsem se věnoval filozofii magie, kde se psalo, že je to naše magie, která nás tu po smrti drží, protože je součástí přírody, a po naší smrti se do ní navrátí, a zůstane v ní otisk něčeho z nás, duše, jestli tomu tak chceš říkat. +vykládá+ To se mi docela líbí. +usměje se+ Samozřejmě pokud se nerozhodneš zůstat tu jako duch. +pokrčí rameny+ Mám pocit, že to byla sázka, kterou jsem prohrál. +svraští čelo, jak vzpomíná+ Buď, anebo to byla součást hry na pravdu a výzvy, fakt nevím. +zasměje se+ Nemyslím, že by to bylo vyjádřitelné slovy. +zasměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 bře 2013 01:14

Opravdu? +zatváří se jako by to bylo překvapení, kterému nechce věřit+ A o jakých špatných stránkách tu mluvíme? +zajímá se a vesele se na něj uculí, zvědavá co za špatné stránky od něj může očekávat+ Jo, na tom něco bude. S magií se všechny ty neobyčejné a zázračné věci stávají vlastně takovými obyčejnými, které umíme pochopit a vysvětlit. +pokývá souhlasně hlavou a zaujatě ho poslouchá, ostatně tak jako vždycky když mluví, stále tak ráda poslouchá jeho hlas+ Myslím, že to není špatný konec. Vrátit se tam odkud si vzešel. +pousměje se+ Počkat. +zpozorní+ Vy tady máte duchy? +vykulí na něj překvapeně očka+ Tak to musela být divoká noc, když si to skoro nepamatuješ. +zazubí se na něj vesele+ Co je to hra na pravdu a výzvy? +zajímá se, o čem že se to vlastně zmiňoval+ Oh... to je ale škoda... takhle si budu muset počkat na to až mi to budeš moc ukázat. +zabrouká vesele a hezky se na posteli protáhne předvádějíc své přednosti+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 bře 2013 02:24

No to ti přece nemůžu prozradit, ztratil bych moment překvapení. +uculí se+ Jen si ty iluze nechej co nejdýl. +pohladí ji po rameni+ Vlastně jsem se nikdy nesetkal s ničím, co bych nedokázal magicky vysvětlit. Kromě lidí a jejich chování tedy +ušklíbne se+ Líbí se mi to. Doufám, že je to pravda. +pousměje se a trochu se mu zavírají oči+ Ne, tady žádní nejsou. +zavrtí hlavou+ Ale kouzelníci se mohou rozhodnout, že nechtějí... přejít dál. Do čehokoliv, co je tam a druhé straně. Pokud z nějakého důvodu velmi silně lpí na tomhle světě, zůstanou tu jako duchové svázaní s určitým místem. +vysvětluje+ Právnický párty jsou divoký, to bys koukala. +zazubí se+ Normální chlastací hra, na koho přijde řada, může si vybrat buď pravdu nebo výzvu, pokud nechce říkat pravdu. Nebezpečná hra, zvlášť když máš lektvar pravdy. Většina lidí si radši vybere výzvu, i když sebešílenější. +usměje se+ Neprovokuj... +zavrčí dobromyslně a sklouzne jí rukou po břiše+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 bře 2013 02:41

To není fér. +postěžuje si vesele+ To nebudu ani trochu varována? +našpulí nesouhlasně rty, ale v očích jí vesele zablýská+ Páni, tak duchové... to je pro mě novinka. Vždycky jsem si myslela, že jsou jenom v příbězích na strašení dětí. +kroutí nad tím s úsměvem hlavou+ Tomu se mi ani nechce věřit. Vždycky jsem si myslela, že právníci jsou takoví... nezábavní a suchaři. +uculí se+ Tedy až na jednoho, kterého jsem čirou náhodou potkala na jednom plese a ukázalo se, že ani v nejmenším nesplňuje moje představy nudného právníka. +zavrní a zlehka ho pohladí špičkami prstů po tváři a bradě+ Sebešílenější? Jako políbit svého spolužáka? +rozesměje se a vrtí nad tím co všechno lidi můžou vyvádět hlavou+ Vždyť nic nedělám. +ohradí se vesele a pohladí ho po ruce+ Jsi unavený. +zkonstatuje měkce, když chvíli pozoruje jak se mu zavírají oči+ Měli bychom se asi trochu vyspat. Zejména, když jeden z nás ráno musí vylézt z postele. +navrhne s úsměvem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 bře 2013 03:17

Ani trochu, ještě by ses připravila, a to nemůžeme chtít. +uculí se+ Proč by měl někdo strašit děti duchy? +svraští nechápavě obočí+ Většina duchů se o lidi vůbec nezajímá a jsou rozhodně zcela neškodní. +nerozumí tomu+ Chyba lávky. +zazubí se+ Právě proto, že jejich práce a studia jsou takové nezábavné a suché, někde musíme... upustit páru. +mrkne na ni+ No ovšem, toho znám, to je naprostá výjimka. Skvělej chlap, toho se drž. +přikývne vážně+ No to jsem dopadl ještě dobře, víš jak šílená je lidská fanazie. +zasměje se+ Možná trošku. +připustí, opře se jí hlavou o rameno a zavře oči+ Já si tady jenom na chviličku odpočinu. +zamumlá, zaboří jí obličej do vlasů a do dvou minut to dře+

(A my jdem taky do hajan, dobrou. :hug )
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro