+přimhouří očka a nakonec jen zlehka pokrčí rameny+ Jak chceš. Jestli máš raději croissant než domácí bábovku. +našpulí na oko dotčeně rtíky, ale v očích jí vesele jiskří. a to musí pracovat kdyby byla na návštěvě?
+ No to snad... +vesele se rozesměje a vrtí nad tím hlavou+ Tak fajn na něco se podívej. +odkývá mu to nakonec, taky proč by ne, vidí možnosti jak ho na takovou dálku hezky potrápit
+ Jo takhle, tak to potom chápu. +směje se tiše a pokyvuje hlavou, proč že se ti zaměstnanci bojí opít+ Je mi to jasné. Jinak prohýříte celé noci. +culí se na něj vesele, ale dokud neuvidí zřejmě neuvěří. nějak si ho zřejmě neumí představit opilého nebo více připitého+ Jistě, s tím naprosto souhlasím. +pokývá souhlasně hlavou+ No... +zabrouká a poposedne si k němu blíž+ ...chtěla jsem tě nechat v klidu najíst. +osvětlí, protože jí něco říká, že sedět tak blízko něj tak by se asi jen tak nenavečeřeli+ Hmn... mám dojem, že je to pořád moc daleko. +zazubí se, když se vedle něj usadí a chvíli se vedle něj nezbedně vrtí a tulí se mu k boku. vstane a sedne si mu obkročmo čelem k němu na klín+ Tohle se mi zdá mnohem lepší. Co myslíš? +uculí se vesele a ruce mu obtočí kolem krku+ Už jsem ti dneska říkala, jak moc ráda tě po celým dni vidím? +zajímá se, když mu prohrábne zlehka vlasy a jemně ho políbí+
(tož já už jdu dneska spát, jsem děsně utahaná a zítra zase do práce
dobrou noc a hezký sny
)