Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 bře 2013 01:40

+chvíli si ho podezřívavě měří, jako jestli jí vážně říká pravdu a ta snídaně se sendvičem byly táááák velký+ No... když to říkáš. +protáhne pořád ještě trošku nedůvěřivě+ Napadlo mě, že bych ti sem tam mohla poslat něco dobrýho k snědku ale jestli ti stačí ty tvoje velký sendviče. +zazubí se na něj nevinnost sama, určitě by jí nečinilo problém ráno vstát a něco třeba upéct a poslat mu to nebo by s tím dorazila sama zabalená v kabátě pod kterým by nic neměla :D + Jo takhle. +zasměje se vesele, když jí to dojde+ To by chtělo nějaký přijímač, z kterýho by sis ty vzkazy promítal až bys byl sám. +napadne a zamyšleně si promne bradu a v očích jí vesele jiskří+ No to bys asi měl. +zasměje se vesele a zavrtí nad tím hlavou+ Nuda? Neříkal si náhodu, že právníci se umí skvěle bavit? +připomene mu vesele a uculí se, když odloží prázdný talíř na stoleček+ Jo to mi je jasný. +pokývá se smíchem hlavou, že určitě rozhodne Van+ Ale mohli bychom zkusit nějaký ten výlet. Třeba bude večer zase tak utahaná že rychle usne a možná by tě ani tak nezlila až jí budeš koupat. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 bře 2013 02:17

Přece kvůli tomu ráno nebudeš vstávat. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Když budu mít hlad, můžu kdykoliv poslat Juls ven pro croissant nebo něco. +pokrčí rameny, to by nikdy nic neudělal, kdyby mu chodila do kanceláře jenom v kabátě :D + No přesně, nějakej magickej záznamník! +přikývne+ kouknu na to do knih. +uculí se na ni+ No to umí, jenom ne před svým šéfem. +zasměje se+ Asi se bojí, že bych je vyhodil, kdyby se zlískali na firemní akci. Ale jinak bys koukala. +zahýbe obočím+ Uvidíme ráno, jak bude, a na co se budem cítit. +navrhne+ A proč ty vůbec sedíš tak daleko? +zatváří se děsně nešťastně a poklepe na polštář vedle sebe+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 bře 2013 02:31

+přimhouří očka a nakonec jen zlehka pokrčí rameny+ Jak chceš. Jestli máš raději croissant než domácí bábovku. +našpulí na oko dotčeně rtíky, ale v očích jí vesele jiskří. a to musí pracovat kdyby byla na návštěvě? :D + No to snad... +vesele se rozesměje a vrtí nad tím hlavou+ Tak fajn na něco se podívej. +odkývá mu to nakonec, taky proč by ne, vidí možnosti jak ho na takovou dálku hezky potrápit :D + Jo takhle, tak to potom chápu. +směje se tiše a pokyvuje hlavou, proč že se ti zaměstnanci bojí opít+ Je mi to jasné. Jinak prohýříte celé noci. +culí se na něj vesele, ale dokud neuvidí zřejmě neuvěří. nějak si ho zřejmě neumí představit opilého nebo více připitého+ Jistě, s tím naprosto souhlasím. +pokývá souhlasně hlavou+ No... +zabrouká a poposedne si k němu blíž+ ...chtěla jsem tě nechat v klidu najíst. +osvětlí, protože jí něco říká, že sedět tak blízko něj tak by se asi jen tak nenavečeřeli+ Hmn... mám dojem, že je to pořád moc daleko. +zazubí se, když se vedle něj usadí a chvíli se vedle něj nezbedně vrtí a tulí se mu k boku. vstane a sedne si mu obkročmo čelem k němu na klín+ Tohle se mi zdá mnohem lepší. Co myslíš? +uculí se vesele a ruce mu obtočí kolem krku+ Už jsem ti dneska říkala, jak moc ráda tě po celým dni vidím? +zajímá se, když mu prohrábne zlehka vlasy a jemně ho políbí+

(tož já už jdu dneska spát, jsem děsně utahaná a zítra zase do práce :ss dobrou noc a hezký sny :hug2: )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 bře 2013 16:41

No to nemám, ale přece kvůli tomu nebudeš vstávat, když nemusíš. +uculí se, no nemusí, ale to on by vyžadoval aby byla na návštěvě furt a nic by neudělal :D + Mám takovej pocit, že mi nevěříš. +zúží podezíravě oči+ My náhodou umíme pařit! +přesvědčuje ji horlivě+ Jo tak, to jo. +přikývne a odloží talíř, aby bylo jasný, že už má dojedeno a žádný speciální ohledy se uplatňovat nemusej+ No takhle je to mnohem lepší. +přikývne rozhodně, pohladí ji po stehnech a obejme ji kolem pasu+ Myslím, žes to ještě dostatečně nezdůraznila. +zazubí se, přejede jí nosem po krku a nechá se políbit, dlaněma jí přitom hladí boky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 bře 2013 18:11

Taky kdo říká, že bych kvůli tomu vstávala hned po ránu. Navíc jednou stejně musim z postele vylézt. +pokrčí s úsměvem rameny+ A měl bys k tomu někdy i expres donášku. +zavlní významně obočím, jí by rozhodně nevadilo že by nic neudělal :D + Přiznávám, že si to nějak pořád nedokážu představit. +zatváří se zamyšleně+ Když já pořád vidím ty nažehlený saka a kožené výrazy. Televize je v tomhle zlo. +uculí se na něj vesele+ Taky si říkám. +souhlasně pokývá hlavou a obejme ho kolem krku a zavrtí se, než se hezky usadí+ To bych tedy měla rozhodně napravit. +zabrouká a znovu hluboce políbí a přitiskne se k němu hrudí zatímco se mu nepatrně vrtí na klíně. rty sklouzne na jeho krk v jemných polibcích a pak jimi vystoupá výš zpět k jeho rtům+ Tak strašně ráda tě vidím. +zabrouká rozněžněně+ Chyběl si mi. +broukne a věnuje mu další polibek+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 bře 2013 19:58

Co se mě týče tak rozhodně nemusíš. +zazubí se, představa dne strávenýho v posteli se mu rozhodně ani trochu nepříčí+ Tak expres donášku! +zvedne obočí a uculí se+ No to by mi všichni chlapi v práci záviděli. A nikomu to neříkej... +přiblíží se rty k jejímu uchu+ ale my si ty saka někdy taky sundaváme. +pošeptá jí spiklenecky a jemně přejede přes lalůček zuby+ To bys teda měla. +přikývne vážně, vyjede jí dlaněmi na záda a přitiskne si ji blíž, načež jednou rukou sklouzne přes její bok na stehno a zlehka ji pohladí pod lemem šatů+ Ty mě taky. +usměje se jí do rtů a tentokrát ji políbí o něco naléhavěji, prsty vklouzne do vlasů a jemně se jimi probírá+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 bře 2013 20:09

Ale mě by to tam samotnou nebavilo. +zazubí se na něj vesele, že v posteli strávit celý den jedině v jeho společnosti+ No jistě, přeci si nemůžu nechat ujít možnost tě zkontrolovat jestli mi náhodou nepokukuješ po té snaživé sekretářce. +zubí se na něj vesele, jelikož ho jenom zlobí nevěří, že by pokukoval po jiný sukni, ale zřejmě by ráda viděla kde pracuje+ Oh, opravdu? +zasměje se tiše nad tím jeho tajemstvím a nechápavě nad tím kroutí hlavou+ To sou mi věci. Co já se ještě nedozvím. +protáhne vesele. spokojeně zamručí a do polibku promítne pomalu narůstající vzrušení. dlaněmi sklouzne po jeho ramenou na hrudník a jme se mu rozepínat košili prsty laskajíc každý kousíček kůže, který odhalí. odtrhne se od jeho rtů a sklouzne jimi po jeho krku následně olíbávajíc klíční kosti, když mu rozhrne košili+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 bře 2013 21:13

No tak já taky nepracuju každej den. +uculí se, že někdy by tam taky zůstal s ní, a celej den by se flákali+ To se fakt neboj, Juls je jako moje mladší sestra, ovšem lepší, protože mě poslouchá, což je příjemná změna. +zasměje se+ No jistě, uvážem si kravaty kolem čela, sundáme kalhoty a kloužem se v ponožkách po kanceláři jako Tom Cruise. +zazubí se a nechá ji, aby mu rozepnula košili a spokojeně zamručí nad jejím laskáním+ Nemám já to jednodušší? +uculí se, když jedním prstem stáhne ramínko od šatů z jejího ramene, pak nechá spadnout i druhé a šaty jí rázem sklouznou až k pasu+ Tak, to je lepší. +pousměje se a pohladí ji po holých zádech, a prsty jí jemně probírá vlasy, když se věnuje jeho hrudníku+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 bře 2013 21:41

Tak v tom případě by takový celodenní odpočinek v posteli nebyl od věci. +zazubí se na něj vesele s jiskřením v očích+ V tom případě jsem naprosto klidná. +zasměje se tiše a vesele, nosem se mu zavrtá pod uchem do vlasů a vychutnává si jeho vůni+ Tak tomu už vůbec nevěřím. +směje se vesele jak si to snaží představit a taková představa je opravdu zábavná+ To není fér. Zítra si vezmu džíny a korzet. +rozesměje se a jiskření v očích prozrazuje, že by mu něco takového přeci neudělala+ Hmn... věděla bych jak by to... +zabrouká mezitím co vsaje jemně mezi rty jednu jeho bradavku, zlehoučka jí skousne hlavně tak aby ho to nebolelo a polaská jí jazykem+ ...mohlo být ještě lepší. +dokončí myšlenku, než se stejně pečlivě začne věnovat jeho druhé bradavce. sklouzne mu z klína postaví se před něj, aby nechala šaty pomalu sklouznout po těle na zem+ Christiane... +začne vážně a zase se mu posadí obkročmo na klín+ ...já bych... +zatahá ho jemně za látku košile, skousne si ret a namotá si jí na prsty a zase uvolní upírajíc pohled pronikavě na jeho hrudník neschopná se hned vyžvejknout+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 bře 2013 22:18

korzet? +zareaguje zaujatě, a nevypadá, že by ho ta představa nějak obtěžovala, spíš naopak, a spokojeně se uculí+ To by nemuselo bejt vůbec špatný. +zasměje se a jeho prsty se jí ve vlasech trochu kroutí, když polaská bradavku, spokojeně přivře oči a Jasmine už může díky svojí příhodný pozici cítit, jak moc se mu to líbí+ Máš pravdu, to je ještě lepší. +souhlasí vážně, a se vzrušeně přimhouřenýma očima si ji nestydatě prohlíží, aby si ji zase přitáhnul na klín+ Hm? +sklouzne jí rty na rameno a jazykem pohladí klíční kost+ No a co teprve jak já bych. +odpoví mírně roztržitě, zaujatý jejím dekoltem, na který se zrovna přesouvá+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro