Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 15:59

+Chris spí většinu dne jako mrtvej, vůbec se nehýbe a jenom se mu trochu zvedá hrudník, ale je to spíš všema těma posilujícíma lektvarama, co pomalu zabíraj. k večeru už se občas zamele a zabrblá něco ze spaní, tak ho Vicky chytne za ruku jako když byli malí, a drží ho, dokud se neuklidní a neupadne zase do komatózního spánku, zatímco Vicky si v duchu nadává, jaká je kráva, že vůbec takový nebezpečný věci navrhuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 16:41

+kolem čtvrtý ráno se Chris začne probouzet a rovnou se pokusí vstát, ale nějak ho neposlouchá tělo, tak akorát zamžourá okolo+ Co? Kde? +zamumlá, jak má ještě dřevěnej jazyk+ Jasmine? +vypadne z něj, když vedle sebe uvidí sestru+ Je to dobrý, už je dobře. +zašeptá mu honem a konejšivě ho pohladí po rameni+ Ta je taky v pořádku. +odpoví na jeho dotazy+ Potřebuje se taky vyspat, jako ty. Je vyčerpaná. Neferet se o ni stará. +uklidňuje ho, a mírně zamlčí, že to není vedle v pokoji ale tisíce kilometrů daleko+ Chceš něco? Jíst? Pít? +zajímá se+ Tak... unavenej. +zamumlá Chris a padne zpátky do peřin+ No jasně. tak si ještě zdřímni. +usměje se na něj a pohladí ho po čele, dá mu vypít lektvar a trochu vody, a pozoruje, jak znova sklouzne do spánku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 17:03

+objeví se uprostřed čehosi co zhodnotí jako obývák a jak drží Jasmine v náručí, tak se zmateně rozhlíží+ Kudy? +hekne trochu pod tou tíhou a nechá se navést směrem do ložnice. za dveřmi se na chvíli zarazí a pokusí se zaklepat, ale místo toho vpadne dovnitř a jen tak tak se zarazí uprostřed místnosti aby nevyletěla z okna tou tíhou co jí táhne v před+ Ehmn... promiň. +koukne na Vicky omluvně obličej téměř schovaný v sestřiných vlasech jak je má rozježený na všechny strany+ Chrisi? +zašeptá tiše Jasmine, ale vyčerpáním téměř nezvedne hlavu, aby se podívala kde pořádně je a tak nějak vypadá poměrně mimo sebe pořád+ Nemůžu jí dát lektvar na noční můry, když do ní musím lít lektvar na spaní, aby nevyváděla, když je při vědomí. +vysvětlí rychle co vlastně dělají uprostřed ložnice a obě přitom nevypadají zrovna v nejlepší kondici+ Myslim, že ty noční můry jsou čím dál horší. Doufala jsem, že by se mohla v klidu vyspat, když bude tady.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 17:29

+uslyší za dveřma hluk, tak vyklouzne z ložnice, aby se podívala, a když uvidí ty dvě, zavře za sebou dveře a postaví se před ně+ Chris spí. Nechci ho rušit. +oznámí a založí si ruce na hrudi, aby jako bylo jasný, že do ložnice půjdou jenom přes její mrtvolu, jak je tak vidí, tak je jí to chviličku skoro líto, ale pak si zas vzpomene na jeho bezvládný tělo, co jí prokluzovalo v rukách, a zamračí se+ Ne, víš co? +zavrtí rázně hlavou, když už už vidí, že Neferet chce něco říct+ Ty ho neznáš. Chris je vždycky ten zodpovědnej, vždycky ten, co chrání ostatní, a přerazil by se, abysme byli šťastný. Má pocit, že je to jeho džob, starat se o nás, o mě a o Alex, a o Van a teď taky o Byrona, a o Jasmine, a o firmu, o rodinu, o majetek. Má toho až pocaď. +ukáže si na hlavu+ On je tady pro všechny, a nikdo tu nikdy není pro něj. Takže to je teď můj džob. Starat se. Bejt ten člověk pro něj. +zamračí se a tváří se jak bůh pomsty+ Víš proč tam takhle leží? Protože se pokusil všechnu tu magii svázat a ochránit mě a tebe. Protože tvoje sestra se nedovede ovládat. A je mi jedno, že je jí to líto a nebylo to naschvál. +zavrtí hlavou na případný námitky+ Protože mu ublížila. A já jsem tady pro něj, pro jeho zájmy, já se o něj starám, a já říkám, dejte mu sakra aspoň den, ať se z toho může vyspat. Nepustím ji dovnitř, dokud je takhle zranitelnej a slabej. Aspoň pár hodin klidu proboha. +rozhodí rukama+ Nebudu dělat rozhodnutí za něj. +uklidní se potom trochu+ Ale zrovna teď žádný dělat nemůže. Tohle je můj dům, moje rodina, a já říkám ne. +stiskne rty+ Je tu spousta volnejch pokojů. +dodá potom, jako že je nevyhodí, kor když vypadají, že by je příští přemístění obě oddělalo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 17:57

+zarazí se v půli kroku, když se před nimi ve dveřích objeví Vicky a zatarasí jim cestu. trošku překvapeně zamrká a Jasmine jí v náručí otočí hlavu a upře svoje velký unavený oči plný bolesti na Vicky, ve kterých je jasně čitelný, že jediný co chce je vidět, že žije a že bude v pořádku. jediný místo kde bude moc v klidu spát a dát se dohromady je po jeho boku, ale když je odmítne pustit dovnitř zalije jí vlna nezměrného smutku a viny, když jí po tvářích začnou téct slzy a pod tíhou těch slov se stáhne do sebe a schoulí se sestře v náručí, protože ví že má Vicky pravdu, jako by tu nikdy pro Chrise dostatečně nebyla jako by udělala naschvál to co se stalo. Nef jí jen drží v náručí a tiskne jí k sobě, když téměř hmatatelně cítí její emoce a neví jak jí ukonejšit, ujistit jí, že všechno bude v pořádku a dostává díky tomu vztek na sebe a na Vicky naproti ní, která jí brání v tom, aby sestře bylo líp+ Už si skončila? +štěkne po ní rozzuřeně+ Tak teď ti povím něco já. +zavrtí+ Ty nemáš ani ponětí o tom, jaký to je disponovat mocí, kterou nemáš v moci svázat. Budit se v noci hrůzou, že jí nesvážeš a ublížíš někomu koho miluješ. Když tě v noci mučí noční můry tím co se stalo a mohlo se stát, a pak se stane to čeho se v životě bojíš nejvíc. Nemáš ani tušení o tom jak se teď cítí. Myslíš si snad že to udělala schválně? Nikdo z nás nemohl tušit, že se něco takovýho stane a jestli tě žere to, že to byl tvůj nápad... fajn. Ale přestaň tím trestat Jasmine. +v očích jí plane hněv a vlastní vina, když cítí jak se jí sestra bezbranně chvěje v náručí+ A promiň, že se nestrachuju o tvýho bratra, ale ten spí alespoň v klidu. Neprobouzí se každý dvě hodiny s křikem způsobený nočními můrami a neshání se s bolestí po tom koho očividně miluje, aby vzápětí zjistil že je pryč a trpěl myšlenkami na to, co všechno mu mohl udělat bez možnosti přesvědčit se o tom, že žije. Nemůžu jí dál dávat lektvary na spaní, měla jich příliš mnoho. Tak promiň že jsem si myslela, že by mohla nabýt klidu a usnout vedle něj, protože to je přesně to co potřebuje, aby se dala do pořádku. +štěkne po ní+ Nenechám Jasmine někde kde o ní očividně nestojí. +zavrčí na nabídku volného pokoje+ Dělej si ty svoje rozhodnutí a sama si bratrovi vysvětluj, proč se probudí v posteli sám a Jasmine neuvidí dřív než si pro ní nebude schopný přijít. +prskne po ní ještě, než vzápětí i s Jasmine zmizí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 19:37

A ty zas nemáš ponětí, jaký to je o někoho přijít, protože se zvrtne debilní magickej experiment. +prskne zpátky+ Když vím, že něco nezvládnu, tak se do toho kurva nervu. +odsekne+ Ne, víš co? Netuším, jak jí je, a je mi to celkem jedno. Zajímá mě, jak je jemu, a že dneska mohl umřít. +zamračí se a založí si ruce na prsou+ Nemám problém bejt za blbou krávu, když mu to zajistí to, co potřebuje, a to je teď momentálně spánek, klid, spousta lektvarů a čas, rozhodně ne někdo, kdo ho může každou chvíli sejmout vlnou nekontrolovatelný magie, zvlášť když se teď nemůže bránit. Promiň ale nepřijde mi, že by se zrovna teď dvakrát kontrolovala. +zašklebí se, a pak si povzdychne+ Jasně že je živej. Není mu nic moc, ale bude v pořádku, je akorát hodně vyčerpanej. +řekne trochu mírněji+ Kdyby mu něco bylo, vzala bych ho do špitálu. +pokrčí rameny+ Vysvětlím. +přikývne rázně+ Ať si dělá co chce, až bude v pořádku, ale do tý doby mu dejte pokoj. Nebudu se za to omlouvat. +zamračí se, a když se přemístí, vklouzne zpátky do pokoje a lehne si k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 21:17

+k večeru si Vicky taky trochu zdřímne, ale spí jen tak lehce, takže když se Chris začne převalovat, je hned vzhůru+
Mám žízeň. +zamumlá Chris rozespale, a vypadá jak když ho někdo sejmul zeměkoulí, hltavě vypije dvě sklenice vody, co mu sestra vykouzlí, a teprv pak se zasténáním padne zpátky do peřin+
Jak ti je? +zeptá se opatrně Vicky, Chris se nad tím zamyslí a sáhne do sebe, prozkoumá svoje magický jádro a pak pokrčí rameny+ Bylo mi líp. Bylo mi taky podstatně hůř. +připustí a trochu se uculí+
Myslíš tvoje dvacetiny? +zazubí se Vicky+ Tyjo, to jsem fakt myslela, že umřu. +zasměje se a pohladí ho po rameni+
Jak je Jasmine? +zajímá se Chris a zvedne se na loktech+
Nic moc. Byla to docela pecka. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech+
Je vedle? +vyhrabe se nakonec z peřin, a nejistě se pokusí vstát+
Je... na Darktoru. +odkašle si Vicky+
Aha? +zvedne Chris obočí, ale řekne si, že asi byla moc slabá na přemístění+
Přemístíš mě? Je to celkem dálka. +pousměje se omluvně, a během prvních pár kroků málem hodí tlamu, ale chytne se topení+
Jseš si jistej? Nevypadáš dobře. +koukne na něj nesouhlasně, a vstane, aby mu pomohla oblíct košili+
Jistěže jsem si jistej. +usměje se na ni, chytne se jí za ruku, a nechá se přemístit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 říj 2013 19:04

+akorát vytáhne z trouby poslední plech muffinků, když k ní dolehne zvuk otvíraných a zavíraných dveří. otře si ruce do utěrky, přes část obličeje kde se jí vyrýsovala modřina si přehodí vlasy a zamíří za nimi+ Co vy dva tady? Chystáte se do peřin? +pousměje se na ně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 01 říj 2013 19:29

Já budu spinkat dneska tady! +zazubí se na ni Van, už v žirafkovým pyžamu, a Chris se na ni omluvně usměje, že nechce, aby měla noční můry, a její postýlka je teďka dost dezolátní+ No jo, tak zapluj, než si to rozmyslím. +zazubí se na holčičku a polechtá ji na břiše, chytne peřinu za spodní rohy a přikryje ji až ji není vůbec vidět, Vanesska se hihňá jako střelená a vyhrabe se zpod duchny+ Povíš mi pohádku? +udělá oči+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 říj 2013 19:33

Opravdu? No to sou mi ale novinky. +zamrká na oko překvapeně+ To se mám stěhovat na gauč, nebo můžu spát s váma? +zazubí se na ně vesele a jen Chrise pohladí po paži, že je to v pořádku. tohle poměrně dost chápe, sama by v to pokojíčku momentálně nechtěla spát+ Pohádku? +vykulí na ní oči+ Ty chceš ode mě pohádku? Nebo myslíš raději od tatínka? +zajímá se, když se k ní usadí na kraj postele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro