od Victoria » 23 zář 2013 17:29
+uslyší za dveřma hluk, tak vyklouzne z ložnice, aby se podívala, a když uvidí ty dvě, zavře za sebou dveře a postaví se před ně+ Chris spí. Nechci ho rušit. +oznámí a založí si ruce na hrudi, aby jako bylo jasný, že do ložnice půjdou jenom přes její mrtvolu, jak je tak vidí, tak je jí to chviličku skoro líto, ale pak si zas vzpomene na jeho bezvládný tělo, co jí prokluzovalo v rukách, a zamračí se+ Ne, víš co? +zavrtí rázně hlavou, když už už vidí, že Neferet chce něco říct+ Ty ho neznáš. Chris je vždycky ten zodpovědnej, vždycky ten, co chrání ostatní, a přerazil by se, abysme byli šťastný. Má pocit, že je to jeho džob, starat se o nás, o mě a o Alex, a o Van a teď taky o Byrona, a o Jasmine, a o firmu, o rodinu, o majetek. Má toho až pocaď. +ukáže si na hlavu+ On je tady pro všechny, a nikdo tu nikdy není pro něj. Takže to je teď můj džob. Starat se. Bejt ten člověk pro něj. +zamračí se a tváří se jak bůh pomsty+ Víš proč tam takhle leží? Protože se pokusil všechnu tu magii svázat a ochránit mě a tebe. Protože tvoje sestra se nedovede ovládat. A je mi jedno, že je jí to líto a nebylo to naschvál. +zavrtí hlavou na případný námitky+ Protože mu ublížila. A já jsem tady pro něj, pro jeho zájmy, já se o něj starám, a já říkám, dejte mu sakra aspoň den, ať se z toho může vyspat. Nepustím ji dovnitř, dokud je takhle zranitelnej a slabej. Aspoň pár hodin klidu proboha. +rozhodí rukama+ Nebudu dělat rozhodnutí za něj. +uklidní se potom trochu+ Ale zrovna teď žádný dělat nemůže. Tohle je můj dům, moje rodina, a já říkám ne. +stiskne rty+ Je tu spousta volnejch pokojů. +dodá potom, jako že je nevyhodí, kor když vypadají, že by je příští přemístění obě oddělalo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.