Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 črc 2013 20:22

+fascinovane ho sleduje jak ji hladí po těle a v klíně a když rty kluze po její kůži tak trochu frstrovane zastena jak už to vzrušení nemůže pomalu vydržet. Tělem ji vystreluje slast a vzrušení a když se ji dptkne jazykem tak dlouze zastena. Už jen z toho pohledu se malém udělá takže to ani nerva dlouho než ji tělem projede orgazmus+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 črc 2013 23:08

Né, já mám ty sněhuláčkový ráda. +zazubí se, a rukou ho zatím hladí pod frakem na břiše+ Tak já si je teda zatím nechám, přece nemůžeme zmizet z vlastní párty tak brzo. +uculí se+ Přišli bysme do řečí. +zakoulí děsně očima+ Pojď, dáme si spolu manželskýho panáka. +chytne ho za ruku,ale než ho pustí zpod stolu, přitiskne se k němu celým tělem a políbí ho, jemně a hluboce, ale s příslibem věcí budoucích :D +
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 črc 2013 23:12

+jazykem vymetá všechny zákoutí jejího klína, a vzrušeně přitom pozoruje její obličej, prsty si pomáhá v jejím lůně, tiskne a hladí vzrušivá místečka, a nepřestává ji laskat, dokud její orgasmus neopadne, on sám je z toho vzrušenej skoro na hranu, mužství už má bolestivě tvrdé a oči se mu lesknou touhou, rychle si rozepne kalhoty, vyklouzne prsty z jejího klína, natáhne se nad její tělo a vstoupí do ní, plynule a na doraz, a na chviličku tak zůstane, s pevně zavřenýma očima, a rozdýchává ten moment, a pak se v ní začne pohybovat, rychle a prudce, jak mu dělá problém se udržet, drží se nad ní na loktech a rty bloudí po jejím krku, občas skousne jemnou kůži mezi zuby a tiše do ní sténa+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 29 črc 2013 23:15

Proč bych to dělal? +koukne na ni nechápavě a udiveně, ale pak to setřese a zasměje se tomu+ No já nevím, jestli by to tady někoho pohoršilo. +rozhlídne se po značně uvolněné společnosti+ Ale byly by oteklý a nevešla by ses do střevíčků. +rozvíjí svoji teorii vážně, ale culí se u toho+ No pochopitelně. +přikývne a vypne hruď+ Protože! Co se jako maj co koukat. +zavrtí nakrknutě hlavou+ Hele co to děláš, ty cácorko proradná? +přimhouří podezíravě oči, že ho jako chce donutit tancovat+ Seš průhledná jak sklenička. +zavrtí hlavou, a založí si ruce na prsou+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 29 črc 2013 23:27

Na vlastní svatbě bych fakt do řeči přišel nerad. +zazubi se na ni a když se k němu tak prituli tak ji chytí kolem pásu a nechá si ji u sebe ještě o chviku dyl než ji pustí a vylezou na povrch zemský+ Novomanzelskej panak! +zavyskne+ Dneska se pije na nás! Jeefesi. +nechá jeefese aby jim nalil velkyho panáka tequily kazdymu jednoho a pak s Vici propletou ruce aby ho mohli najednou vypít+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 črc 2013 23:27

No protože jinak nechápu, proč je chyba že ti věřím. +kulí na něj svá velká zelená očka+ Eeehmn... +rozhlédne se kolem dokola, jak hledá někoho koho by to mohlo pohoršit, ale nikoho nenachází+ ...myslím... +zvedne důležitě ukazováček+ ...že ne. +zachychotá se vesele+ Hmn, ale to je pravda. To by byla hrozná chyba s ohledem k tomu kolik ty boty stály. +zubí se na něj připitomněle vesele a pokyvuje důležitě hlavou+ Ty chráníš mojí čest! +vykulí očka a se zavýsknutím mu skočí kolem krku+ A já tě za to miluju... seš můj soukromý princ. +vypadne z ní naprosto inteligentní sdělení+ Já? Nic jenom tancuju, když si takhle blízko, tak mě nikdo jiný skoro nevidí. +zatváří se jak nevinnost sama, ale když jí prokoukne, tak ustane v tanci a s vyšpulenými rtíky založí proti němu zrcadlově paže na hrudníku+ Ale mě se chce tančit. +zakňourá a tváří se jak odkopnuté štěňátko jelikož má dojem, že nemůže protože se na ní dívají cizí a Christian by se pral a ona nechce aby se pral, protože to by určitě nedopadlo dobře a s ní tancovat nechce, takže sečteno podtrženo má po kroucení se do rytmu hudby+ A mám hlad. +oznámí mu naprosto vážně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 črc 2013 23:30

+jen co odezní její orgasmus už se nad ni sklani a prnikne do ni. Dlanemi mu bloudí po zádech sem tam mu lehce zatne nehty do zad aby to jen příjemné bolelo a pak mu prsty vplete do vlasů+ Ne... +vydechne namáhavé+ Koukej se mi do očí ... +když do nich pohledné tak se ji sevřel strdce+ Locke.. +zašeptá namáhavé+ Já tě Miluju.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 črc 2013 23:53

to by teda bylo pěkně nevhodný. +zasměje se+ Pojď, chci pít a tancovat a hodně se smát, zkouřit se a pak koukat na východ slunce, a pak ti usnout v náručí. +zazubí se na něj+ Jeefesi, dej si taky. +zaúkoluje ho, a přistrčí mu taky panáka, aby si nalil, a když to do sebe s Byronem kopnou, dá mu pořádnou pusu, načež vyleze na stupínek za kapelou a objedná si u nich nějakej song, co má ráda, a roztrsá se až se jí rozpadne účes+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 črc 2013 23:59

Když já... nevydržím. +dostane ze sebe mezi stenama, ze všeho toho vzrušení neví, kde mu hlava stojí, a ona mu taky moc nepomáhá, ale snaží se co může, pevně sevře čelisti, až mu pod kůži vystoupí šlachy na krku, a s pohledem uzamčeným v tom jejím do ní přiráží, čím dál prudčeji a zoufaleji a mimo tempo, oči mu hoří divokou touhou+ Wenai. +zasténá její jméno, jako by byla to jediný, čeho se v tý zběsilosti může držet, a v tu chvíli se vlna vzrušení v něm zlomí, a on se s tlumeným výkřikem udělá, ještě párkrát tvrdě přirazí, aby do ní dostal všechno, a pak naprosto ukojeně klesne čelem na její rameno+ Já miluju tebe. +zašeptá jí do kůže, sotva popadne dech+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 30 črc 2013 00:01

To je vždycky chyba, ne? Věřit úplně bezvýhradně někomu jinýmu než sobě. +zadumá se, a chvilku to vypadá, že usnul, ale pak se najednou probere+ Boty. Jsou hezký. Máš v nich takový... malý nohy. +pronese zahloubaně+ No to se musí, ne? +ožene se imaginárním mečem+ Ale nemám koně. To nejde takhle. +zavrtí pohoršeně hlavou+ Tak tancuj, já ti nebráním. +uculí se, ale sám se ani nehne+ No to pozor. To je závažný. +přikývne+ A na co máš hlad? +zajímá se+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner