Victoria.Winter: +obleče si něco pohodlnýho, až se bude válet po zemi, strčí si peníze a cigára do podprdy a jde s byronem čekat na roh, kde mají všichni sraz+
locke.lamora: +locke už je připravenej a popohání Jeana a Wenai, že zas přijdou pozdě+ Už? už? +kouká jim střídavě do koupelen, no Wenai očumuje trochu víc, že jo+
Jean.Tannen: Jdi do háje lamoro. +houkne po něm akorát pobaveně, přičísne se, a jde teda taky čekat+ a kam vlastně jdem?
WenaiLafayette: +děsně tajně se k nim s Byronem připlíží a pak jim skočí na záda Wenai Lockemu a Byron Vici+
Byron_: Báááf! Tohle je přepadění! +ječí+
Isaac.Walker: *přemístí se na Darktor, zcela drze vejde rovnou dovnitř a nahoru až ke Cairo do pokoje* Nazdar, tak můžem? *zazubí se a když ona kývne, přemístí se spolu na místo setkání*
Cairo_: *Dorazej akorát ve chvíli, aby viděla, jak Byron blbne, takže se rozesměje ještě než k nim stihne dojít.* Čau bando, *pozdraví vesele* Připraveni na mejdan století?
Victoria.Winter: ááá +zaječí strašlivě a dramaticky podklesne v kolenou+ tys přes noc otěhotněl. +funí děsně a tváří se jak je těžkej+ čáááu +uculí se na ty dva co dorazí, na objímání se se štěnicí na zádech necítí+
locke.lamora: +lekne se jako pako, ale hrdinně ji chytá+ nazdar kůstko. +zazubí se a dá jí pusu+ tak kde začneme? +zajímá se+ nazdar, já jsem locke. +podá cairo a isaacovi ruku, a je u toho trochu nakřivo,vyvažuje+
Jean.Tannen: +tváří se, že sou jak malý, ale když vidí jak se locke tváří, tak se děsně rozesměje+ a já jsem Jean. +představí se taky, aby to bylo komplet+ tak jsme asi všici. +prokřupe si prsty+ takže kudy?
WenaiLafayette: Ahoj. +uculí se na něj a pusu mu oplatí+ Mnooo můžem začít hotelem! Tam máme chlast zadarmo. +navrhne+ Ahoj Jeane. +dá mu taky pusu+ +na tvář+
Byron_: Ano, oplodnila jsi mě, jak si jistě vzpomínáš. +zazubí se na ni vesele a hnedka seskočí+
Isaac.Walker: Isaac, *představí se a podá jim ruku. Dámy pozdraví pokývnutím.* My máme v hotelu chlast zadarmo? *podiví se a podívá se na Wenai, protože tahle informace zní dost lákavě*
Cairo_: Ahoj Jeane, Locke... *pozdraví se s nima a mile se usmívá.* Já jsem Cairo, *dodá, aby bylo to představování kompletní.* Tak jdem na to? Ale někdo mě musíte vést, v hotelu jsem ještě nebyla, *zasměje se*
Victoria.Winter: jistě že se vzpomínám. +zazubí se na byrona+ tam to znám! +zajásá, když uslyší o hotelu+ tak se tam sejdem. +chytne Byrona za ruku, a Jeana taky, a přemístí je rovnou první před hotel+ jo, wenai si tam hraje na sexy šéfovou. +zazubí se+
locke.lamora: +upraví si Wenai na zádech a drží se jí, aby ho nenechala v meziprostoru+ jedééém! +zavýskne, a jeho výkřik poněkud utne přemístění, takže vypadne u hotelu lehce zelenej+
Jean.Tannen: +chytne se Vicky, když se všichni seznámí, a přemístí se, ačkoliv na to si teda nezvykne, a hnedka se hrne dovnitř+ pálenku. +poručí si ve dveřích, nad kterýma svítí Hotel Lafayette +
WenaiLafayette: +Wenai už je náhodou úplně slezlá dole -D, chytne ho+ Jo, to je můj hotel. +uculí se a přemístí je do hotelu+ Tři! +volá za Jeanem+
Byron: Tak jo. +přikývne a nechá se přemístit+ A já si dám tequillu, celou flašku, abys to furt nemusel vytahovat+
Cairo_:-když se všichni přemístí, podívá se pobaveně na Isaaca.- Doufám, že víš, kde to je, -prohodí-
Isaac.Walker: Bez obav, princezno, zdejší hotely mám zmáknutý *mrkne na ni, vezme ji za ruku a přemístí je*