Byronův starej byt v Londýně

Moderátor: Victoria

Re: Byronův byt a Londýn

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2015 01:34

Victoria.Winter: +obleče si něco pohodlnýho, až se bude válet po zemi, strčí si peníze a cigára do podprdy a jde s byronem čekat na roh, kde mají všichni sraz+

locke.lamora: +locke už je připravenej a popohání Jeana a Wenai, že zas přijdou pozdě+ Už? už? +kouká jim střídavě do koupelen, no Wenai očumuje trochu víc, že jo+

Jean.Tannen: Jdi do háje lamoro. +houkne po něm akorát pobaveně, přičísne se, a jde teda taky čekat+ a kam vlastně jdem?

WenaiLafayette: +děsně tajně se k nim s Byronem připlíží a pak jim skočí na záda Wenai Lockemu a Byron Vici+

Byron_: Báááf! Tohle je přepadění! +ječí+

Isaac.Walker: *přemístí se na Darktor, zcela drze vejde rovnou dovnitř a nahoru až ke Cairo do pokoje* Nazdar, tak můžem? *zazubí se a když ona kývne, přemístí se spolu na místo setkání*

Cairo_: *Dorazej akorát ve chvíli, aby viděla, jak Byron blbne, takže se rozesměje ještě než k nim stihne dojít.* Čau bando, *pozdraví vesele* Připraveni na mejdan století?

Victoria.Winter: ááá +zaječí strašlivě a dramaticky podklesne v kolenou+ tys přes noc otěhotněl. +funí děsně a tváří se jak je těžkej+ čáááu +uculí se na ty dva co dorazí, na objímání se se štěnicí na zádech necítí+

locke.lamora: +lekne se jako pako, ale hrdinně ji chytá+ nazdar kůstko. +zazubí se a dá jí pusu+ tak kde začneme? +zajímá se+ nazdar, já jsem locke. +podá cairo a isaacovi ruku, a je u toho trochu nakřivo,vyvažuje+

Jean.Tannen: +tváří se, že sou jak malý, ale když vidí jak se locke tváří, tak se děsně rozesměje+ a já jsem Jean. +představí se taky, aby to bylo komplet+ tak jsme asi všici. +prokřupe si prsty+ takže kudy?

WenaiLafayette: Ahoj. +uculí se na něj a pusu mu oplatí+ Mnooo můžem začít hotelem! Tam máme chlast zadarmo. +navrhne+ Ahoj Jeane. +dá mu taky pusu+ +na tvář+

Byron_: Ano, oplodnila jsi mě, jak si jistě vzpomínáš. +zazubí se na ni vesele a hnedka seskočí+

Isaac.Walker: Isaac, *představí se a podá jim ruku. Dámy pozdraví pokývnutím.* My máme v hotelu chlast zadarmo? *podiví se a podívá se na Wenai, protože tahle informace zní dost lákavě*

Cairo_: Ahoj Jeane, Locke... *pozdraví se s nima a mile se usmívá.* Já jsem Cairo, *dodá, aby bylo to představování kompletní.* Tak jdem na to? Ale někdo mě musíte vést, v hotelu jsem ještě nebyla, *zasměje se*

Victoria.Winter: jistě že se vzpomínám. +zazubí se na byrona+ tam to znám! +zajásá, když uslyší o hotelu+ tak se tam sejdem. +chytne Byrona za ruku, a Jeana taky, a přemístí je rovnou první před hotel+ jo, wenai si tam hraje na sexy šéfovou. +zazubí se+

locke.lamora: +upraví si Wenai na zádech a drží se jí, aby ho nenechala v meziprostoru+ jedééém! +zavýskne, a jeho výkřik poněkud utne přemístění, takže vypadne u hotelu lehce zelenej+

Jean.Tannen: +chytne se Vicky, když se všichni seznámí, a přemístí se, ačkoliv na to si teda nezvykne, a hnedka se hrne dovnitř+ pálenku. +poručí si ve dveřích, nad kterýma svítí Hotel Lafayette :D+

WenaiLafayette: +Wenai už je náhodou úplně slezlá dole -D, chytne ho+ Jo, to je můj hotel. +uculí se a přemístí je do hotelu+ Tři! +volá za Jeanem+

Byron: Tak jo. +přikývne a nechá se přemístit+ A já si dám tequillu, celou flašku, abys to furt nemusel vytahovat+

Cairo_:-když se všichni přemístí, podívá se pobaveně na Isaaca.- Doufám, že víš, kde to je, -prohodí-

Isaac.Walker: Bez obav, princezno, zdejší hotely mám zmáknutý *mrkne na ni, vezme ji za ruku a přemístí je*
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Byronův starej byt v Londýně

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2015 21:00

+pomalu snáší věci do krabic, poklízí ve skříních, a připravuje bedny pro stěhováky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2015 17:10

+motá se jí tam, tedy samozřejmě velmi užitečně a pomáhá balit a občas se s ní zavře do skříně a muchluje ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2015 17:15

+dá mu krabice aby si sbalil videohry a tak, aby mu v tom neudělala bordel, a pak sedí večer nad planama novyho bytu a ukazuje mu je, a kreslí si spolu kde co bude+ to bude hezky. +učili se, a fakt se moc tesi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2015 18:13

+udělá si ve videohrách vlastní bordel, který ovšem nazývá kreativní pořádek a pak si k ní sedne a kouká jí přes rameno a jednou rukou ji objímá a říká jí, kde by co chtěl a tak+ To bude parádní, kočko. +usměje se na ni+ Tady budeš mít pracovnu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2015 18:36

Jo, tady. +ukazuje+ a tady budeme mít ložnici. +opře se o něj trochu, a jednu ruku mu položí na tu jeho+ a tady bude bydlet jeefes, jestli s náma půjde. +uculi se+ a tady bude tvoje herna. +mrkne na něj a dá mi pusu+ a už víš co udeláš a tímhle bytem? +rozhlidne se tam+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2015 10:32

Doufám, že půjde. +ousměje se+ To bysme si totiž museli sehnat novýho sluhu a Jeefes je boží. +zasměje se a proplete s ní prsty+ Asi ho prodám. +pokrčí rameny+ Ptal jsem se kamarádů a žádnej ho nechce, prý je moc poznamenanej. +ušklíbne se vesele+ Těch pár párty co tu bylo ani nestojí za řeč. +uculuje se nevinně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2015 11:11

Já taky moc doufám, že půjde. +zazubi se+ ale brácha mě zabije, že jsme mu ho odlakali. +culi se+ jo? Čím jako poznamenanej? +směje se+ dělala tu orgie? +hihna se+ a nechtěl by ho jess? Posledně říkal, že by sel do londýna.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2015 11:24

Ale to je náš sluha, my sme si ho poctivě ukradli na té párty tenkrát. +směje se+ No jo, alkoholový orgie a taky čajový dýchánky a podobně. +zazubí se na ni+ No vidíš, toho jsem se neptal, já mu napíšu. +přikývne a vytáhne mobil a napíše mu smsku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2015 12:55

No jo, to byl nějakej ples, co? Zapálili jsme tam kytku. +směje se, a dá mu pusi, pác tam to bylo boží+ to by bylo fajn, kdyby bydlel blíž. +usměje se+ ale chtěla jsem až budeš mít čas jít spolu vybrat postel do ložnice. Pokoje už jsou vymalovany, tak se bude dar zaacit zařízovat. +zahyne obocim+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner