Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 20:30

+uculí se, trochu nervozně a chytne ji za ruku a proplete s ní prsty a svítí mu oči+ No a... pojedeš do nemocnice, nebo budeš rodit doma? +zeptá se opatrně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 20:32

no... +koukne na něj a pak na svoje kakao+ asi pojedeme. kdybych začala krvácet jako minule, tak bych to doma nepřežila. +uculí se trochu a pohladí ho palcem po prstech, trochu vydechne a osahá si břicho+ už teď mě to teda nebaví. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 20:37

+docela se mu uleví a usměje se a dá jí pusu+ Tak co kdybysme ti sbalili tašku? +nadhodí+ kdybys musela jet, ať sme nachystaný. Nebo tě mám hodit do nemocnice? Já pojedu rozhodně s tebou!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 20:41

já ji mám sbalenou v ložnici za dveřma. +uculí se na něj+ Jo? pojedeš? +usměje se, a taky se jí teda docela uleví+ Tak já se zajdu převlíknout, ještě bych nejezdila, nebolí to tak moc. +rozhodne se, vstane, a zamíří ke schodům do patra, když si najednou uvědomí, že jí cosi teče po nohou+ mami. +koukne na ni sophe totálně pohoršeně+ na zem se nečulá. +pokárá ji+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 20:48

+koukne na Vicky a nadechne se a zůstane na ni zírat s otevřenou pusou+ Sophi, my musíme s mamkou jet... koupit jí plínky. +vypadne z něj+ Budeš tu s Jeefesem a budeš hodná jo? A jenom trochu nutelly.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 20:53

+Sophie na ně zmateně koukne, a nakrabatí bradu+ já taky jedu. +koukne na ně, protože tuší, že to není jen tak, když se chovaj tak divně+ Pocem, dítě moje. +pousměje se vicky a klekne si k ní+ Já teďka musím jet k panu doktorovi, kvůli miminku, víš? Aby mu pomohli se narodit. Jak jsme si to vyprávěli, pamatuješ? +uculí se, i když trochu nakřivo, jak jí přichází kontrakce+ A moc by mi pomohlo, kdyby sis tady zatím hrála s jeefesem. A táta tě pak za mnou přiveze, jo? +usměje se na ni a prohrábne jí vlásky, a trochu přemítá, jak vstane+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 21:01

Ty seš naše hodná holka, že jo. +usměje se na Sophii a pomůže Vicky vstát, než jí skočí nahoru pro tašku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 21:05

+Sophie trochu remcá, ale přestane popotahovat a sleduje je, co dělají, Vicky se tam zatím opírá o stěnu, a než Byron dojde, tak trochu rozdýchává bolest a lehce funí, ale panikaří jen trochu+ už pojedem, jo? +koukne na něj prosebně, a začíná bejt trochu vyplašená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 21:10

Jasně, kočko. +usměje se na ni povzbudivě a vezme ji za loket, aby ji podpíral a pomalu jí pomůže k autu a po cestě ještě pošle vzdušnou pusu Sophii a pak pomůže Vicky do auta+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 21:13

+zamává sophii do okna a pak se nějak nasouká do auta a otře si tváře+ Je mi smutno, že ji tu musím nechat. +pousměje se, chytne se dveří a tentokrát trochu zakňourá, když přijde kontrakce+ Jde to nějak rychlejc než minule. +polkne trochu, když popadne dech+ Jeď opatrně, jo? +usměje se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner