Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2014 00:32

Páni. +vykulí oči+ Ale Vermeer maloval hezky. I když by teda měl bejt radši v muzeu. +svraští obočí, a když vstoupí do salónu, velice společensky se na ty dva usměje+ Lorde Seebohme, lady. +přivítá se s nima+ Je mi ctí vás poznat. +olíbne ji taky decentně a posadí se po dámovsku+ Jistě, velice děkujeme. Přišla vám kartička s poděkováním, doufám. +zvedne trochu obočí+ Musím říct, že vaše sídlo je úplně fascinující. +pochválí jim to, a zamíchá si čaj, a úplně jemně Byrona pohladí po ruce, aby to neviděli+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2014 00:41

Ale jistě, jistě, jen jsem se chtěla ujistit. +usměje se lady Seebohm, ale úsměv jí nedoputuje až k očím+ Nikdy se od vás nic nedozvíme. Oh, děkuji!
+otec se trochu zamračí+ My jsme se to dozvěděli poslední, předpokládám, o svatbě. Jak... nezodpovědné. +vyplivne trochu+ To jsem přesně čekal.
+Byron nasadí laxní pohled a upije trochu čaje, vypadá to, že to jde všechno nějak mimo něj+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2014 00:49

Uišťuji vás, že dorazil v pořádku. +usměje se vděčně+ Oh ano, žijeme tichým životem. +sklopí cudně oči, a střelí pohledem po Byronovi, ať se hlavně nesměje+ Panství je obrovské, už se nemůžu dočkat, až si všechno prohlédnu. +přikývne s úsměvem+ Zrovna jsme s Byronem obdivovali umělecká díla na chodbě. +rozplývá se+ Ujišťuji vás, že jste se to dověděli stejně rychle, jako moje rodina. +usměje se na něj+ Byl to velice tichý obřad s minimální účastí. Nechtěli jsme na něj plýtvat rodinné peníze. +pousměje se a decentně upije čaj, a snaží se co může+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2014 00:55

Pch! To určitě! +odfrkne si otec+ On tichým životem žít neumí. +pobouřeně se zvedne+ To je směšný. Co chceš? Peněz máš snad dost. +koukne na Byrona a ten na něj+
No a je to tady. +ušklíbne se+ Fakt je to tak divný, že jsem přijel jako na návštěvu?! +zamračí se a poněkud v něm vzkypí krev a stoupne si taky proti němu. Matku trochu chytá křeč do půlky tváře, ale dělá, jakože nic+ Možná byste si měli jít odpočinout. Musíte být po cestě unavení. +prohodí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2014 01:11

+trochu jí zatrne, když to začne vypadat špatně, a vstane taky+ Máte úplnou pravdu. +chytne se toho+ Musím se upravit a osvěžit po cestě. +usměje se na ně zářivě+ Uvidíme se určitě později. Odvedeš mě do pokoje? +koukne na Byrona, vklouzne dlaní do jeho a stiskne ji+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2014 01:14

+Byron začíná poněkud funět, otec naproti němu, dokud se ho teda Vici nedotkne, to na ni koukne a přikývne+ Jasně, jo. +chytne ji za ruku a proplete s ní prsty+ Pojď. +usměje se na ni a odvádí ji pryč, zatímco matka za nima ještě zavolá+ Uvidíme se na večeři. +dojdou do pokoje, luxusního a velkýho a Byron si schlípne sedne na postel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2014 01:21

Jistě jistě, budeme tam včas. +usměje se na ni naposled, a už má oči jenom pro Byrona, cestou po něm trochu napjatě pokukuje,nechá se odvést do pokoje, a pro jistotu za nima zamkne. vyklouzne z vysokejch bot, a naboso k němu přijde, a je jí z toho fakt smutno, že je smutnej, a má na jeho rodiče fakt vztek. nemá k tomu moc co říct, že jsou pitomci on ví moc dobře sám, tak si k němu akorát přiklekne a pevně ho obejme, tak pevně že skoro nemůžou dýchat, aby věděl že v tom jsou spolu, vtiskne mu nos do krku a drží ho tak dlouho dokud je to potřeba, a nic neříká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2014 01:28

+koukne na ni, sklouzne z postele a klekne si k ní na zem, objímá ji a tiskne ji k sobě a schovává se u ní, vdechuje vůni jejích vlasů+ Co jsem si myslel. +trochu si povzdechne+ To dobojujeme do koncce. +pousměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Díky že tu jsi.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2014 11:00

+obejme ho ještě pevnejc a přede vsema ho u sebe schova+ myslel sis, že by to jednou mohlo bejt jiny
+pousmeje se a da mu pusu do vlasu+ to není ostuda, byrone. +pohladi ho po zádech jemné+ tak zvladnem tu večeři. A pak pojedem domů, když budeš chtít. +usměje se na něj hezky+ to je jasný. Já ti kryju záda. +uculi se a polibi ho aby nebyl smutnej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2014 12:06

No večeře. +přikývne a ještě si povzdechne a oplatí jí polibek+ Po večeři si půjdu já a otec dát doutník a whisky do salonu a vy - ty a matka - si budete povídat v jídelně u kávy a dezertu. Zvládneš to? Když půjdeš s náma, tak tě nikdo nevyhodí. +koukne na ni a zastrčí jí pramen vlasů za ucho+ Promluvím si tam s otcem o Jessovi.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner