Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2014 13:10

O mě si nedělej vůbec starosti. +pousmeje se+ myslím, že když budu roztomile konverzovat, nebudu mít s tvoji mámou problém. +uculi se, a hladí ho lehce po zádech+ no, jak chces. +pokrci rameny+ jestli mě tam chces, tak tam s tebou půjdu. +prikyvne rozhodně+ řekni si co pro tebe bude nejlepší. +pousmeje se+ to se zvládne. +polibi ho, hezky a hluboc, aby chvilku myslel na něco jinyho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2014 15:48

+usměje se+ Ty jsi báječná. +pohladí ji po tváři+ No... myslím, že to bych měl vyřešit já sám. +zavře oči a dlaní si přejede obličej+ Kdyžtak mi chrabře přispěcháš na pomoc. +zazubí se na ni a taky ji pěkně a dlouze políbí a trochu se tak uvolní a zklidní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2014 16:43

Ty jseš báječnej. +pousměje se, a dá mu pusu+ A kdo to nevidí, je úplnej idiot. +uculí se trochu, a když ji políbí, ještě ho tak chvilku podrží a líbá ho, dokud necítí jak mu povoluje v ramenou napětí, a pak ho u sebe obejme, tak jako vždycky drží on ji, aby ji ukonejšil, a jen ho lehce hladí po pažích+ Tak jo. +usměje se+ To se zmákne, a třeba dostaneme něco dobrýho k večeři. +uculí se na něj+ Smí se tu kouřit? +rozhlídne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 srp 2014 18:17

Jo? +zazubí se na ni+ A mohla by jsi to přesně takhle říct mím rodičům, chci je vidět, jak se budou tvářit, když jim někdo řekne, že jsou idioti. +ušklíbne se vesele a drží ji, objímá a vůbec je mu u ní hezky, že už na to moc nemyslí a nedělá si z toho hlavu+ Jo, můžeš. +přikývne a pousměje se a taky si zapálí+ A ještě panáka... +povzdychne si toužebně, ale radši si nedá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2014 20:57

No jestli se trochu nezklidněj tak jim řeknu i horší věci. +zamračí se, a vyfoukne kouř+ Tohleto byl tvůj pokoj? +zajímá se, protože jí k němu ten luxus úplně nesedí+ Mně zajímá, jak jsi tady žil. To hezký, jestli o tom chceš mluvit. +pousměje se a dá mu pusu+ Panáka si dáme doma. Zlijem se. +slíbí mu a uculuje se, jenom ho drží u sebe a hladí a je moc ráda, že už je mu líp+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 srp 2014 10:22

Já myslím, že oni jsou už moc zdřevěnělý na to, aby to v nich nechalo hlubší rány. Geronti.. +Koukne na ni a pousměje se+ Tohleto byl můj oficiální pokoj. Většinou jsem trávil čas ale jinde. +mrkne na ni+ Ukážu ti to, chceš? +navrhne jí, když to tam chce poznat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 srp 2014 11:04

Tak ja jim nepotřebuju nijak extra ublizovat, ale ráda bych, aby přestali ublizovat tobě. +pokrci rameny, a dá mu pusu na rameno+ jo?ale nejsou tu zadny plakáty nahotinek a metalovejch kapel a tak. +zazubi se+ jasně že to chci vidět. +usměje se+ a kam sis ti tahal holky? +uculuje se na něj, a trochu ho hladí po břiše pod kosili+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 srp 2014 12:52

Mě už to nevadí, kočko. +usměje se na ni+ No dobře, tak trošku jo, ale ty mi vážně moc pomáháš. +řekne a je to fakt pravda+ No právě, vždycky když jsem si je sem dal, tak zmizeli. Za to může ten sluha, jenuje se Hans... +koukne na ni, jako by to vysvětlovalo všechno+ Uo? Tak pojď, do večeře máme ještě čas. +chytne ji za ruku a vstane a vede ji na chodbu a nahoru po schodech+ Nee, sem sem si holky netahal, aby ještě nechytili psotník. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 srp 2014 14:41

Ale mně to vadí. +zamtaci se, a tipné cigaro než vyjdou na chodbu+ fuj, to je určitě nějakej bejvalej gestapak. +zasklebi se+ a kam sis teda vodil holky?+uculuje se a nechá se vést, a cestou si to tam prohlíží, jak je to zdobny a ponury+ určitě sis to minimálně představoval na nějaký z těch snobskejch pohovek. +zahubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 srp 2014 17:47

To já nevím, mě přišel vždycky děsně neutrální. Jako vulkánec. +koukne na ni a trochu se uculí+ Jednu dobu jsem mu tak říkal. +vede ji po dalším o dost nemším schodišti nahoru, na půdu, kde jsou věci pod prostěradlama, starý obrazy a vůbec zbytky. Nějaký židle+ No, jednou jsem tu udělal mejdan, když naši odjeli. +zazubí se na ni+ Bylo to monstrózní a ani Hans nestačil zamaskovat všechny škody. Naši se málem zcvokli. +zasměje se+ Tady... +projde za pár rohů a tam jsou dveře, on sáhne pod jedno křeslo a vezme z tama klíč, odemkne a pustí ji dovnitř. Je tam gauč, co kdysi bejval luxusní, na stěnách plakáty, pak stolek (ten už na zemi) a na něm stoletý cigára a nějaký skleničky a prázdná flaška od vína a vůbec tam není pořádek a z okna je vidět hodně daleko+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner