od Victoria » 29 srp 2014 23:05
No jistě, co kdyby ti náhodou něco důležitýho chybělo. +uculí se+ Já vím. To nejde přehlídnout. +pousměje se, a obejme ho+ Víš, to je taky děsně fajn. Dřív... no, prostě jsem fakt ráda, že to z tebe nemusím dolovat. +pokrčí rameny+ A nejde o to, že to říkáš nahlas, ale že mi dovolíš to cejtit. Víš, že mě máš rád. +usměje se na něj, a nakloní se pro pusu, hezky pomalou a něžnou+ Někdy je to takový hezký a klidný, že se do toho pocitu můžu zabalit jak do deky, a nechat se hlídat. a někdy zas mám pocit, že se asi roztrhnu, jak je to silný, a že se v tobě topím a je fuk co udělám, jak moc tě budu líbat nebo držet, prostě nic z toho ti nedokáže říct jak děsně moc tě mám v sobě a jak děsně moc tě chci a potřebuju a miluju. +pousměje se, ani neví, kde se to vzalo+ prostě... tohle všechno je úplně podružný. +mávne tam obsáhle rukou+ a je fuk, co se tady stane, a jak to tu ustojíme, pořád máš mě a tenhleten děsnej pocitovej zmatek, co máme. A tak to je. +uculí se na něj, a trochu se zašklebí, aby si jako nemyslel, že je to nějaký vážný+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.