Byronův starej byt v Londýně

Moderátor: Victoria

Re: Byronův starej byt v Londýně

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2015 17:40

Ale kdyby ne, tak vezmeme nějakou tu, co jsi mi ukazovala, jo? +usměje se na ni a obejme ji a drží u sebe+ Ty jsi ale nejhezčí. Bez tebe by ta postel nstála za nic, i kdyby byla ze zlata. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Jůůů pro psa! +těší se moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2015 17:51

mně se prostě líbí ten koncept. +uculí se+ no beze mě bys nepotřebovala tak velikou. +zazubí se na něj, vezme jeho obličej do dlaní a zlíbá ho+ těšíš se? já taky. +zazubí se mu do rtů+ co chceš dělat dneska?+usměje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2015 17:56

Já myslím, že jo, protože by v ní spal pes, že jo. +uculí se na ni+ A vůbec bez tebe... +oklepe se děsně moc+ Brrrr. To ne. +zavrtí hlavou, že to ani náhodou+ No děsně moc se těším, to si teda piš. +usměje se na ni+ Strašně. Teď? +zamyslí se+ Já bych šel na zmrzlinu...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2015 18:08

no ale s náma teda žádnej pes ani kočky spát nebudou, jasný. +zazubí se+ jenom když ten druhej nebude doma. +usměje se na něj+ pšt. +položí mu prst na pusu, a honem ho políbí, aby nemyslel na blbosti+ jo? tak jo, a já ti dám líznout. +uculí se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2015 18:15

Já nechci do postele žádnou jinou holku než tebe. +uculí se na ni a dá jí pusu+tak jo. +usměje se+ a jakou chceš? já si dám citrónovou a mangovou a jahodovou a jabkovou. budu mít vocnej den. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2015 18:57

jo? +uculí se, a pak ještě trochu víc, páč je to děsně pěkný, a taky pač má tajnou agendu+ týjo, ty budeš zdravej. +směje se+no jáá si dám limetkovou a čokoládovou a rybízovou, a karamelovej toping. a do kornoutku. +zazubí se+ ale nejdřív mi dej pusu. +zastrčí mu patku za ucho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2015 19:06

Jééé to bude dobrota. +uculí se a chytne ji kolem pasu a dá jí pěknou a dlouhou pusu+ A já si dám čokoládovej topping a taky ti dám děsně velkou zmrzlinovou pusu. +usmívá se na ni a políbí ji ještě jednou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2015 19:17

+hezky mu polibek oplatí, a přitulí se k němu+ tak jo. a vezmem si to do parku? +usměje se+ už je pěkně, třeba se trochu opálím. +uculí se+ co si myslíš o krbech v obýváku? +vstane z něj, a jde si najít džíny a triko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 kvě 2015 19:27

+taky se začně nějak oblíkat, do takových bláznivých kalhoty a vytahanýho svetru+ Jo, do parku, tam je hezky. +přikyvuje a maluje si linky kolem očí+ A půjdeme tam na houpačky. +přikývne+ V obýváku? No já myslím, že v cajku, na záchodě třeba by to bylo o dost horší. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2015 19:45

+pozoruje ho jak se maluje a culí se pro sebe, až vleze do kalhot opačně, tak se honem převlíkne, trochu se namaluje, a strčí si do kapsy mobil a kartu a cigára+ tak jdem. +uculí se, chytne ho za ruku a zavolá jim výtah+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner